Ratkaisujen luominen

Ratkaisujen avulla voit luoda automaattisia työnkulkuja koodia muuttamatta. Kaikki mainostajat voivat luoda ratkaisuja, eikä siihen tarvita teknisiä taitoja tai koodaustaitoja.

Säästä aikaa käyttämällä ratkaisuja esimerkiksi seuraaviin:

• Linkkien toimivuuden varmistaminen
  • Kampanjabudjetin automaattinen muokkaaminen
  • Raporttien luominen
  • Ilmoitusten lähettäminen tilin tulosten muuttuessa

Tässä artikkelissa kerrotaan ratkaisutyypeistä ja niiden luomisesta Google Ads ‐tilillä.

Ratkaisutyypit

• Tilin yhteenveto: Luo raportin Google Ads ‐tilin tuloksista.
  • Mainostulokset: Luo Google-laskentataulukon, jonka jakaumakaavioista näet mainoksen tulokset.
  • Tilipoikkeamien tunnistin: Lähettää sähköpostin, kun tilin tulostilastoissa havaitaan merkittävä poikkeama.
  • Linkkien tarkistin: Tarkistaa, etteivät mainosten ja avainsanojen sisältämät URL-osoitteet tuota Sivua ei löydy ‑virheilmoitusta tai muuta virhettä.
  • Joustavat budjetit: Muokkaa kampanjabudjettia päivittäin dynaamisesti hyödyntämällä omaa budjetinjakomallia.
  • Jaettujen negatiivisten avainsanojen ja sijoittelujen lista: Helpottaa negatiivisten ehtojen hallintaa.

Ohjeet

Näin luot ratkaisun

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Ratkaisut.
  4. Klikkaa Ratkaisut-välilehdeltä pluspainiketta , jolloin näytön reunaan aukeaa Kaikki ratkaisut ‑ikkuna.
  5. Valitse haluamasi ratkaisutyypin alta Luo uusi.
  6. Lisää ratkaisun nimi sille varattuun kenttään.
  7. Muokkaa ratkaisua tarpeen mukaan.
  8. Klikkaa Tallenna.

Ratkaisun suorittaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Ratkaisut.
  4. Klikkaa ratkaisulistasta ratkaisua, jonka haluat suorittaa ja etsi Toimenpiteet-sarake.
  5. Klikkaa Toimenpiteet-sarakkeen avattavasta valikosta Suorita.
  6. Klikkaa Hyväksy, niin ratkaisu voi toimia puolestasi.

Näin esikatselet käytössä olevan ratkaisun

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Ratkaisut.
  4. Klikkaa ratkaisulistasta ratkaisua, jonka haluat suorittaa.
  5. Vieritä Esikatselu-kohtaan ja valitse Esikatsele.
  6. Tarkista ratkaisuhistoriasta, onko ratkaisu suoritettu onnistuneesti.
  7. Klikkaa Muutokset, niin näet onnistuneesti tehdyt muutokset.

Voit muokata nykyistä ratkaisua klikkaamalla sen Toimenpiteet-kohdasta "Asetukset", jolloin näkyviin tulee avattava valikko. Klikkaa "Muokkaa".

Voit hylätä nykyisen ratkaisun klikkaamalla sen Toimenpiteet-kohdasta "Asetukset", jolloin näkyviin tulee avattava valikko. Klikkaa "Poista".

Näin ajoitat käytössä olevan ratkaisun

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Ratkaisut.
  4. Klikkaa ratkaisulistasta ratkaisua, jonka haluat suorittaa ja etsi Ajoitus-sarake.
  5. Klikkaa Ajoitus-sarakkeen avattavasta valikosta kynäkuvaketta.
  6. Valitse avattavista valikoista suoritustiheys ja aikaväli. Klikkaa Tallenna.
  7. Klikkaa Hyväksy, niin skriptit voivat tehdä muutoksia puolestasi.