Slik løser du problemet: aggregatorer med forhandlere uten lisens

Aggregatorer kan ikke markedsføre tilbud fra forhandlere som ikke har lisens. I de fleste tilfeller får du en advarsel 28 dager før kontoen din blir avvist.

Hvis du representerer en aggregator med lisensierte forhandlere, sender du inn informasjonen om forhandlerlisensene i skjemaet. Hvis en forhandlerlisens ikke kan bekreftes, blir kontoen din for annonsering av kjøretøy avvist.

For å løse problemet må forhandlerne du annonserer for, ha gyldige forhandlerlisenser i delstaten der kjøretøyene befinner seg eller tilbys for salg. Følg veiledningen nedenfor for å få bekreftet gyldige lisenser for aggregatornettstedet ditt.

Merk: Du trenger bare å sende inn forhandlerlisensen hvis du blir bedt om det. Send inn de aktuelle lisensene hvis du ser denne meldingen om et problem knyttet til retningslinjene: «Innsamlere som samarbeider med forhandlere uten lisens, støttes ikke»

Veiledning

Trinn 1: Gå gjennom forhandlerne i kontoen din for kjøretøyannonser, og sjekk at forhandlerne er lisensiert

• Kjøretøy som annonseres for salg, må være fra en forhandler som har gyldig lisens i delstaten eller regionen der kjøretøyene befinner seg eller tilbys for salg. Aggregatorer må forsikre seg om at forhandlerne i nettverket deres har gyldige forhandlerlisenser.

Trinn 2: Skriv inn lisensinformasjonen i skjemaet

• Velg «Aggregator» i rullegardinmenyen under «Selgertype».
  • Hvis du har flere lisenser som skal bekreftes, klikker du på «Legg til et ekstra felt» for å legge til flere felter i skjemaet.
  • Du kan legge til flere vedlegg i skjemaet. Legg ved forhandlerlisensene for delstaten(e) der du markedsfører kjøretøy.

Trinn 3: Hvis du har en ugyldig forhandlerlisens i kontoen din, må du fjerne denne forhandleren fra feeden

• Hvis kontoen din eller et produkttilbud er blitt avvist og du har løst problemet eller er uenig i avgjørelsen, kan du i noen tilfeller be om en gjennomgang. Hvis kontoen eller produkttilbudet blir godkjent, forsvinner problemet. Hvis kontoen din fortsatt ikke blir godkjent, og du er usikker på hva du skal gjøre videre, kan du kontakte oss.
Merk: Hvis du har produktoppføringer på en tredjepartsplattform, kan du kanskje be om en gjennomgang via denne plattformen.