Sobre les imatges generades a Google Ads

Crear una gran varietat de recursos d'imatge d'alta qualitat pot ser tot un repte; per això, Google Ads ofereix eines d'IA generativa a fi d'ajudar-vos a crear recursos d'imatge nous en qüestió de segons.

Podeu col·laborar amb la IA de Google per donar vida a la vostra visió creativa introduint indicacions pròpies per crear recursos d'imatge nous adaptats a la vostra empresa i marca. Google també pot suggerir imatges generades perquè les reviseu.

This animation shows how Google Ads Performance Max can create image assets based on your prompts.

En aquesta pàgina

Com es poden utilitzar les eines d'imatge generativa a Google Ads

Podeu trobar eines d'imatge d'IA generativa a Google Ads:

• En configurar una campanya.
  • En editar un anunci o un grup de recursos.
  • A les recomanacions, com ara les recomanacions de recursos d'imatge o d'eficàcia de l'anunci.

Per exemple, per afegir una imatge generada nova a un grup de recursos de Màxim rendiment del vostre compte de Google Ads:

1. Navegueu fins a la campanya Màxim rendiment que voleu editar.
  2. Al menú de navegació de l'esquerra, a "Campanyes", feu clic a Grups de recursos.
  3. Cerqueu el grup de recursos que voleu editar i seleccioneu Edita els recursos.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Imatges" i feu clic a Genera imatges.
  5. Introduïu el text que descrigui el tipus d'imatge que voleu utilitzar i feu clic a Genera.

Per afegir una imatge generada nova a generació de demanda:

1. Creeu una campanya de generació de demanda o navegueu fins a la campanya de generació de demanda que vulgueu editar i feu clic a la icona de configuració .
  2. Creeu un anunci nou o feu clic a l'anunci que vulgueu editar a la barra de navegació de l'esquerra.
  3. Al creador d'anuncis, a "Mitjans", seleccioneu la imatge + Afegeix .
  4. Seleccioneu la pestanya Generat al selector de mitjans.
  5. Introduïu el text de la indicació que descrigui el tipus d'imatge que voleu utilitzar i feu clic a Genera.
  6. Seleccioneu les imatges que vulgueu utilitzar.
  7. Fes clic a Desa.

Exemples d'indicacions:

• Elegant dogs on a color backdrop (Gossos elegants amb un fons de colors)
  • A wedding ring with holiday themes in the background (Anell de casament amb temes festius de fons)
  • Vegetables spread across a wooden table with a white tablecloth (Verdures repartides en una taula de fusta amb estovalles blanques)

Les imatges que es generen automàticament es basen en els recursos de text de la campanya o en la pàgina de destinació.

Tens el control. Quan genereu imatges o quan Google suggereix automàticament imatges generades, podeu decidir quines voleu afegir a les campanyes.

Les imatges que creeu es mantindran automàticament al vostre compte durant 14 dies. Per conservar una imatge durant més temps, podeu utilitzar-la en una campanya o passar-hi el cursor per sobre i seleccionar la icona de tres punts i, tot seguit, "Desa a la biblioteca de recursos".

Nota: si no veieu l'opció per generar imatges, comproveu si compliu els requisits.

Restriccions de contingut

Les eines d'IA generativa de Google Ads estan dissenyades per limitar automàticament la creació de determinats continguts. Això inclou:

Si no s'ha creat cap imatge a partir d'una indicació que hàgiu especificat, proveu de reformular-la de manera que eviti clarament el contingut que Google Ads no està dissenyat per crear. Les indicacions s'han d'especificar en anglès.

No es garanteix que la política de Google Ads aprovi els recursos creats per la IA generativa. Per exemple, de vegades els recursos es rebutgen en combinació amb altres recursos o d'acord amb la normativa local.

Els anunciants han de revisar els recursos generats o suggerits per assegurar-se que siguin precisos, no enganyosos i que no infringeixin cap política de publicitat de Google ni les lleis aplicables abans de publicar-los.

Idoneïtat

Google restringeix quins anunciants tenen accés a la generació d'imatges sol·licitades manualment. Si no veieu les opcions per crear imatges generades a Google Ads mitjançant les vostres pròpies indicacions, comproveu que utilitzeu la interfície de Google Ads en anglès i que el vostre compte:

• Estigui actiu i hagi publicat anuncis durant almenys 30 dies.
  • Tingui un historial de compliment de les polítiques.
  • No hagi completat la verificació de publicitat electoral.
  • No s'anunciï en un vertical sensible (per exemple, de contingut sexual o polític).

Si el vostre compte és nou, és possible que vegeu suggeriments d'imatges generades automàticament per revisar-los quan creeu campanyes determinades encara que no pugueu utilitzar les vostres pròpies indicacions.

Les capacitats de generació d'imatges s'estan llançant gradualment per als anunciants aptes, de manera que pot ser que encara no tingueu disponibles aquestes funcions, tot i que compliu els requisits.

Ús d'imatges generades creades a Google Ads

Google està invertint en un ecosistema web obert amb tecnologies útils i gratuïtes com ara la IA generativa. D'acord amb les nostres polítiques i condicions, Google no limitarà l'ús del contingut generat mitjançant les eines d'IA de Google fora del nostre ecosistema.

És important tenir en compte que totes les eines d'IA generativa de Google Ads us ajuden a aprofitar les vostres pròpies idees, contingut i recursos per multiplicar el vostre màrqueting i creativitat.

Dissenyem i utilitzem múltiples mesures tècniques per garantir que les eines d'imatge generativa de Google Ads generin contingut innovador i únic. A més, fem servir conjunts de dades diversos i d'alta qualitat de manera responsable per ajudar els nostres models a entendre el món. En podeu trobar els detalls aquí.

Seguretat de la imatge generada a Google Ads

Ens comprometem a mantenir els nostres principis per desenvolupar la tecnologia d'IA generativa de manera responsable i amb els estàndards més exigents de justícia, privadesa i seguretat. Estem prenent diverses mesures audaces i responsables pel que fa a les eines útils d'IA generativa de Google Ads.

Per exemple, la IA de Google està dissenyada per no suggerir automàticament imatges generades per a verticals sensibles, com ara anuncis polítics o farmacèutics. Tingueu en compte que, a més de limitar l'ús de la IA de Google en el cas de les campanyes polítiques, la política de Google Ads requereix que es comuniqui el contingut multimèdia manipulat que es pengi des de qualsevol eina de tercers per a determinats anuncis polítics.

Tot el contingut publicitari està subjecte a la política de Google Ads, independentment de com es creï, i el contingut de la IA generativa està sotmès al mateix conjunt d'estàndards de contingut, revisions i mesures d'aplicació si infringeix les polítiques, com en el cas del contingut inadequat i el falsejament d'informació.

Totes les imatges que genera Google Ads inclouen mecanismes que permeten identificar-les com a generades. Alguns d'aquests mecanismes són un etiquetatge d'estàndard obert que es mostra amb eines com ara la cerca d'imatges de Google, o un SynthID, que és una marca d'aigua digital imperceptible resistent a les manipulacions de la imatge, com ara les captures de pantalla, els filtres i la compressió.

Ens prenem la privadesa i la seguretat seriosament, i qualsevol informació que proporcioneu a Google per crear anuncis, inclosa la relacionada amb la IA generativa, es tractarà d'acord amb els termes i condicions de Google Ads i la política de privadesa.

Tingueu en compte que la IA generativa és una tecnologia experimental i pot ser que mostri contingut imprecís o ofensiu que no representi les opinions de Google. No confieu en les funcions de la IA generativa a Google Ads per obtenir assessorament mèdic, jurídic, financer o professional d'un altre tipus. A mesura que aquesta tecnologia evoluciona, avaluem i millorem contínuament el nostre enfocament sobre la seguretat.

Enviar comentaris

Enviar comentaris sobre les imatges generades ajuda a millorar la IA de Google. Per proporcionar comentaris sobre una imatge, passeu-hi el cursor per sobre, feu clic a la lupa i seleccioneu "Envia comentaris" al tauler de la dreta.

També podeu optar per amagar les imatges generades. Per amagar una imatge generada, passeu-hi el cursor per sobre, feu clic a la icona de tres punts i seleccioneu "Amaga". Tingueu present que, un cop hàgiu utilitzat una imatge en una campanya, no podreu amagar-la ni proporcionar comentaris.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now