Google Adsin keskustelukokemus

Keskustelukokemus on uusi chat-pohjainen ominaisuus, jossa asiantuntemuksesi yhdistyy Googlen tekoälyyn, jotta Hakukampanjoiden luominen käy entistä nopeammin. Työkalu auttaa sinua optimoimaan Hakukampanjat ja tekee tarvitsemiesi elementtien ja tekstien luomisesta entistä helpompaa.

Sisällys:

Näin se toimii

Keskustelukokemus voi helpottaa Hakumainosten optimointia, sillä sen avulla voit hyödyntää sekä omaa osaamistasi että Googlen tekoälyä.

Keskustelukokemuksen avulla voit luoda kampanjan tehokkaasti. Voit saada apua

• uusien Hakumainosten otsikoiden ja kuvausten luomiseen
  • osuvien avainsanojen luomiseen
  • kuvien ehdottamiseen
  • sivustolinkkien ehdottamiseen.

Keskustelukokemuksessa hyödynnetään Googlen LLM-kielimalleja, jotka ovat eräänlainen ihmiskieltä ymmärtävä ja luova tekoäly.

This animation guides you through the steps of using Conversational Experience in Google Ads to help build your campaign.

Ensimmäiseksi sinun on lisättävä haluamasi laskeutumissivun URL-osoite. Googlen tekoäly luo yrityksestäsi automaattisesti lyhyen kuvauksen, jota voit muokata.

Seuraavaksi Googlen tekoäly ehdottaa osuvia ja tehokkaita avainsanoja, otsikoita, kuvauksia, kuvia ja sivustolinkkejä kampanjallesi.

Ohjaat Googlen tekoälyn kanssa käytävää keskustelua itse ja hyväksyt kaikki ehdotukset (tai muokkaat niitä) ennen kampanjan julkaisua.

Huom. Keskustelukokemusta kehitetään edelleen, joten sen ominaisuudet voivat olla rajallisia.

Vaatimukset

• Keskustelukokemusta voi käyttää vain uusien kampanjoiden luomiseen, ei aiemmin luotujen kampanjoiden muokkaamiseen (tämä ominaisuus on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna).
  • Keskustelukokemus on maailmanlaajuisesti käytettävissä Hakukampanjoissa, joiden kieleksi on valittu englanti.
    • Työkalu ei näy, jos sinulla ei ole pääsyä siihen. Jos täytät ehdot, keskustelukokemustyökalu näkyy tililläsi kampanjan luomisen aikana.
  • Keskustelukokemus ei voi auttaa, jos verkkotunnus liittyy arkaluontoiseen kategoriaan tai alakategoriaan (esim. seksuaalinen tai rahapeleihin liittyvä sisältö).

Vinkkejä keskustelukokemuksen käyttöön

Tässä on muutamia vinkkejä keskustelukokemuksen käyttöön:

• Pidä pyyntösi selkeinä ja ytimekkäinä.
  • Keskustele Googlen tekoälyn kanssa niin kuin puhuisit ihmiselle.
  • Jos et ole tyytyväinen vastaukseen, voit muotoilla pyynnön eri tavalla.
  • Varmista, että kampanjasi ovat Google Ads ‑käytäntöjen mukaisia.

Hyvä muistaa

• Keskustelukokemusta voi käyttää vain uusien kampanjoiden luomiseen, ei aiemmin luotujen kampanjoiden muokkaamiseen. Muokkausmahdollisuus on tarkoitus lisätä myöhemmin vuonna 2024.
  • Keskustelukokemukselta voi mennä hetki pyynnön käsittelyyn.
  • Kuvaehdotukset ovat joko peräisin laskeutumissivultasi tai Googlen tekoälyn luomia.
  • Googlen tekoäly ei välttämättä aina onnistu luomaan paikkansapitäviä ja relevantteja vastauksia. Sinun vastuullasi on varmistaa ennen kampanjan julkaisemista, että käyttöön ottamasi ehdotukset ovat paikkansapitäviä ja relevantteja.

Ohjeet

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Luo-painiketta Create Button ja valitse Kampanja.
  2. Aloita kampanjan luominen.
  3. Jos tilisi täyttää ehdot, voit valita Avainsanat ja mainos ‑vaiheesta, että haluat käyttää uutta keskustelukokemusta Hakumainoksen luomiseen.