Om funktionen samtalebaseret oplevelse i Google Ads

Samtalebaseret oplevelse er en ny chatbaseret funktion, der er udviklet med det formål at kombinere annoncørers ekspertise med Googles AI-teknologi for at gøre det hurtigere at oprette søgekampagner. Det er et værktøj, du kan bruge som hjælp til optimering af søgekampagner, da det gøre det lettere at generere den tekst og de aktiver, der skal bruges.

På denne side kan du læse om følgende:

Sådan fungerer den

Funktionen samtalebaseret oplevelse kan gøre det lettere for dig at optimere dine søgeannoncer, i og med at din egen ekspertise kombineres med Googles AI-teknologi.

Funktionen samtalebaseret oplevelse kan være til stor hjælp i forbindelse med oprettelse og konfiguration af kampagner. Værktøjet kan hjælpe dig med:

• Oprettelse af nye overskrifter og beskrivelser til søgeannoncer
  • Generering af relevante søgeord
  • Forslag til billeder
  • Forslag til undersidelinks

Funktionen samtalebaseret oplevelse er baseret på Googles store sprogmodeller, som er en slags kunstig intelligens, der er i stand til at forstå og generere sprog.

This animation guides you through the steps of using Conversational Experience in Google Ads to help build your campaign.

Det første trin består i at angive din foretrukne landingssides webadresse, hvorefter der ved hjælp af Googles AI-teknologi automatisk genereres en kort beskrivelse af din virksomhed, som du kan redigere.

Derefter får du via Googles AI-teknologi forslag til relevante og effektive søgeord, overskrifter, beskrivelser, billeder og undersidelinks til din kampagne.

Du bevarer kontrollen, da du selv styrer samtalen med Googles AI-teknologi og vælger, om forslagene skal godkendes (eller ændres), inden kampagnen aktiveres.

Bemærk! Funktionen samtalebaseret oplevelse er stadig under udvikling, så der kan forekomme visse begrænsninger med hensyn til dens funktionsevne.

Krav

• Funktionen samtalebaseret oplevelse er kun tilgængelig ved oprettelse af nye kampagner og altså ikke ved ændring af allerede oprettede kampagner (vi planlægger at udrulle denne funktion senere på året).
  • Funktionen samtalebaseret oplevelse er tilgængelig globalt for søgekampagner, hvor sproget er indstillet til engelsk.
    • Værktøjet vises ikke, hvis du ikke har adgang. Hvis du er kvalificeret, vises værktøjet samtalebaseret oplevelse på din konto i forbindelse med kampagneoprettelsesprocessen.
  • Samtalebaseret oplevelse må ikke bruges til domæner i følsomme kategorier eller underkategorier (f.eks. seksuelt indhold og hasardspil).

Tips til at brug af funktionen samtalebaseret oplevelse

Her er et par tips til, hvordan du kan bruge funktionen samtalebaseret oplevelse:

• Sørg for, at dine anmodninger er klare og tydelige og præcise.
  • Chat med Googles AI-teknologi på samme måde, som hvis du talte med en fysisk person.
  • Du kan altid prøve at omformulere din anmodning, hvis du ikke er tilfreds med svaret.
  • Sørg for, at dine kampagner overholder Google Ads-politikkerne.

Husk!

• Funktionen samtalebaseret oplevelse er kun tilgængelig ved oprettelse af nye kampagner og altså ikke ved ændring af allerede oprettede kampagner. Vi forventer at udrulle muligheden for at redigere eksisterende kampagner senere i 2024.
  • Der går muligvis et lille stykke tid, før din anmodning kan besvares via funktionen samtalebaseret oplevelse.
  • Billedforslagene stammer enten fra din landingsside eller genereres af Googles AI.
  • I nogle tilfælde genereres der muligvis ikke korrekte eller relevante svar via Googles AI. Det er dit ansvar at sikre dig, at de forslag, du vælger, er korrekte og relevante, inden du aktiverer din kampagne.

Vejledning

1. Klik på knappen Opret Create Button på din Google Ads-konto, og vælg Kampagne.
  2. Fortsæt med kampagneoprettelsesprocessen.
  3. Hvis din konto er kvalificeret, får du mulighed for at bruge den nye funktion samtalebaseret oplevelse i forbindelse med oprettelse og konfiguration af din søgeannonce, når du når til trinnet "Søgeord og annonce".