Opret en YouTube CPM-masthead-kampagne

Med YouTube-mastheads kan du opnå større rækkevidde og større kendskab med en synlig annonceposition for dit brand, dit produkt eller din tjeneste på YouTube-startsiden. Disse annoncer med høj synlighed vises på YouTube-startsiden for alle enheder, der kan få adgang til YouTube. Du kan nemt oprette en masthead på YouTube med pris pr. tusinde eksponeringer (CPM, cost-per-thousand impressions) i Google Ads.

I denne artikel kan du læse om fordelene ved at oprette en YouTube CPM-masthead-kampagne.

Bemærk! Kontakt din Google-salgsrepræsentant for YouTube CPH-masthead (pris pr. time) eller annoncer med kategorier, der er tilladt med begrænsninger.

Før du begynder

For kampagner med indhold i følsomme kategorier skal du angive dine egne målretningsbegrænsninger, og dine YouTube-mastheadaktiver skal overholde kravene til YouTube-mastheadindhold. Noget alkohol-, gamlling- eller politikrelateret indhold kan være tilladt, hvis indholdet overholder Google Ads-politikkerne.

Fordele

• Nem implementering: Tilføj en allerede oprettet CPM-masthead på YouTube, eller opret en ny kampagne med CPM-mastheads direkte i Google Ads inden for få minutter med mulighed for tilpasning.
  • Rapportering i realtid: Du kan få adgang til avancerede rapporter og overvåge status for din kampagne, mens den kører.
  • Fælles målefunktioner: Målløsninger som f.eks. undersøgelser af brandpåvirkning kan anvendes på tværs af reservations- og auktionskampagner.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Følg denne vejledning for at oprette din YouTube CPM-masthead-kampagne:

Trin 1 af 5: Få adgang til masthead i Google Ads

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg Brandbevidsthed og rækkevidde.
  6. Vælg Videokampagne som kampagnetype.
  7. Vælg Reservation.
  8. Vælg Masthead.
  9. Klik på Fortsæt.

Trin 2 af 5: Tilføj navn, budget og visningsdato for din masthead-kampagne

1. Angiv dit kampagnenavn i sektionen "Kampagneindstillinger".
  2. Angiv budgettype og beløb under "Budget og datoer".
  3. Angiv en startdato for din kampagne.
    • Bemærk! Du kan ikke vælge starttidspunktet for din kampagne.
  4. Vælg én af følgende muligheder for at angive slutdatoen for din kampagne:
    • Vælg fra standardvalget.
    • Angiv en bestemt dato.

Trin 3 af 5: Tilføj din ønskede målretning for masthead-kampagne

Sådan tilføjer du demografisk målretning, målgruppesegmenter og segmentekskluderinger

1. Klik på rullemenuen Demografi under "Personer" i sektionen "Annoncegruppe".
  2. Vælg din demografiske målretning.
  3. Klik på rullemenuen Målgruppesegmenter.
  4. Vælg eller gennemse dine målgruppesegmenter.
  5. Klik på rullemenuen Segmentekskluderinger.
  6. Vælg eller tilføj dine segmentekskluderinger.

Sådan tilføjer du yderligere målretningsindstillinger

1. Klik på Yderligere indstillinger under "Produktfeed" i sektionen "Kampagneindstillinger".
  2. Klik på rullemenuen Enheder.
  3. Vælg "Vis på alle kvalificerede enheder (computere, mobilenheder, tablets og tv-skærme".
    • Bemærk! Hvis du vil fokusere din rækkevidde på bestemte enheder, skal du vælge "Angiv specifik målretning for enheder". "Enhedsmodeller" er dog ikke tilgængelige.
  4. Klik på rullemenuen Frekvensbegrænsning.
  5. Vælg frekvensgrænsen, og angiv de ønskede værdier:
    • Frekvensgrænse for eksponering: Begræns, hvor mange gange din masthead kan blive vist for den samme bruger

Trin 4 af 5: Tilføj, opret, tilpas og se en forhåndsvisning af din masthead

Sådan tilføjer du din eksisterende masthead

1. Klik på rullemenuen Har allerede en masthead under "Opret dine videoannoncer" i sektionen "Annoncer".
  2. Klik på Importér din annonce.
  3. Angiv webadressen i værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead.
  4. Klik på Importér.

Sådan opretter du en ny masthead

1. Søg efter din video under "Opret dine videoannoncer", eller angiv webadressen fra YouTube.
  2. Angiv din overskrift.
  3. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet med opfordring til handling.
  4. (Valgfrit) Angiv oplysninger om opfordring til handling.

Sådan tilpasser du din masthead

1. Klik på rullemenuen Tilpas din annonce under "Tilføj en opfordring til handling" i sektionen "Annoncer".
  2. Vælg dit primære videolayout.
  3. Vælg understøttende video og billeder.
  4. Angiv din understøttende beskrivelsestekst.
  5. Indstil timingen for autoplay.
Bemærk! Der er mange muligheder for at tilpasse din annonce, men vi anbefaler, at du anvender din tilpasning eller dine opdateringer i værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-mastheads.

Sådan ser du en forhåndsvisning af eller opdaterer din masthead

1. Klik på Se forhåndsvisning af annonce i værktøjet til forhåndsvisning for masthead i sidepanelet "Opret dine videoannoncer" til højre.
  2. Du kan anvende dine opdateringer i værktøjet til forhåndsvisning for YouTube-masthead.
  3. Klik på Opdater forhåndsvisning, når du er færdig.
Bemærk! Hvis du foretager ændringer i værktøjet til forhåndsvisning af YouTube-masthead, skal du importere den nye webadresse i din YouTube-masthead i Google Ads for at sikre, at dine ændringer er opdaterede.

Få flere oplysninger om retningslinjer for YouTube-mastheadaktiver.

Trin 5 af 5: Få et tilbud på din masthead-kampagne

Bemærk! Inden du anmoder om en estimeret pris, skal du gennemgå afkrydsningsfelterne under "Annoncepolitikrelaterede begrænsninger" og angive, om din kampagne indeholder indhold underlagt begrænsninger (f.eks. alkohol-, gambling- eller politikrelateret indhold).
  1. Klik på Hent tilbud i sektionen "Få et tilbud". Du modtager et tilbud baseret på indstillingerne for din aktuelle kampagne.
  2. Klik på rullemenuen Vis prisoplysninger for at gennemgå oplysningerne om dit tilbud.
  3. Hvis du vil have et nyt tilbud, skal du redigere dine kampagneindstillinger.
    • (Valgfrit) Under "Tilgængelighed" kan du også se det omtrentlige antal eksponeringer, du kan opnå med det anbefalede budget. Klik på Angiv budget til for at acceptere.
  4. Markér afkrydsningsfeltet under "Vis prisoplysninger" for at vise, at du har set og accepterer vilkårene og betingelserne for din kampagne.
    • Hvis du vil gennemse alle vilkår og betingelser, før du opretter din kampagne, skal du klikke på Udvid alle.
  5. Vælg en af følgende muligheder under "Acceptér tilbuddet, eller sæt det på hold":
    • Acceptér tilbuddet: Bekræft med det samme
    • Sæt den estimerede pris på hold i 14 dage: Sæt den på hold i 14 dage
  6. Klik på Opret kampagne.

Tempo for CPM-mastheadkampagner

Leveringstempoet for CPM-mastheadkampagner fordeles muligvis ikke jævnt eller ligeligt på kampagnedagene, selvom visningssystemet forsøger at optimere leveringen. Leveringstempoet kan variere på grund af forskellige faktorer. Det kan f.eks. være, at dage med flere kampagner eller dage med mere trafik har et andet tempo.

Interaktioner med CPH-mastheadkampagner

Der kan være "huller" i visningen af alle allerede oprettede YouTube CPM-mastheadkampagner, hvis allerede oprettede kampagner med CPH-masthead (pris pr. time) også kører i samme periode. Det betyder, at visningen af dine YouTube CPM-mastheadkampagner kan begynde senere end den dato, du definerede som kampagnestart, eller den vises muligvis ikke i bestemte perioder. Du kan se dette i Google Ads-timerapporten.

Hvis din YouTube CPM-mastheadkampagne f.eks. er planlagt til at starte på den første dag kl. 00.00, men en eksisterende CPH-mastheadkamapgne kører fra kl. 00:00 til 01:00, starter din CPM-mastheadkampagne ikke, før CPH-mastheadkampagnen er færdig. Din CPM-mastheadkampagne kan dog afhentes og stadig levere efter hensigten, når prognosen vender tilbage med en tilgængelig beholdning. Hvis en CPM-mastheadkamapgne underleveres (hvilket kun sker sjældent), bliver du kun faktureret for antallet af viste eksponeringer. Brug CPH-masthead til at sikre levering inden for et bestemt tidsrum.