Crear una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube

Les campanyes del tipus masthead de YouTube generen un abast ampli i una notorietat amb un emplaçament d'anuncis destacat per a la vostra marca o el vostre producte o servei a la pàgina d'inici de YouTube. Aquests anuncis d'alta visibilitat es publiquen a la pàgina d'inici de YouTube per a tots els dispositius que poden accedir a la plataforma. Creeu fàcilment una campanya del tipus masthead de cost per cada mil impressions (CPM) de YouTube a Google Ads.

Aquest article explica els avantatges de crear una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube.

Nota: per al masthead de cost per hora (CPH) de YouTube o per als anuncis amb qualsevol categoria permesa amb limitacions, contacteu amb el vostre representant comercial de Google.

Abans de començar

En el cas de les campanyes amb contingut inclòs en categories sensibles, haureu de definir les vostres pròpies restriccions de segmentació i els recursos dels anuncis masthead de YouTube han de complir els requisits de contingut dels anuncis masthead de YouTube. És possible que permetem determinats continguts relacionats amb l'alcohol, amb apostes o amb política si compleixen les polítiques de Google Ads.

Avantatges

• Implementació senzilla: afegiu contingut a una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube existent o creeu-ne una directament a Google Ads en qüestió de minuts, amb la possibilitat de personalitzar-la.
  • Informes en temps real: podeu accedir a informes avançats i supervisar el progrés de la campanya a cada instant.
  • Capacitats de mesurament unificades: solucions de mesurament, com ara les enquestes de Brand Lift, es poden aplicar a les campanyes de reserva i de subhasta.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Seguiu aquests passos per crear una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube:

Pas 1 de 5: accediu al masthead de Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu Notorietat de marca i abast.
  6. Seleccioneu Vídeo com a tipus de campanya.
  7. Seleccioneu Reserva.
  8. Seleccioneu Masthead.
  9. Feu clic a Continua.

Pas 2 de 5: afegiu el nom, el pressupost i les dates de difusió de la campanya de masthead

1. A la secció "Configuració de la campanya", introduïu el nom de la campanya.
  2. A "Pressupost i dates", introduïu el tipus de pressupost i l'import.
  3. Definiu la data d'inici de la campanya.
    • Nota: no podeu seleccionar l'hora d'inici de la campanya.
  4. Seleccioneu una de les opcions següents per definir la data de finalització de la campanya:
    • Trieu una de les opcions predeterminades.
    • Introduïu una data concreta.

Pas 3 de 5: afegiu la segmentació de la campanya de masthead que vulgueu

Com es poden afegir la segmentació demogràfica, els segments de públic i les exclusions de segment

1. A la secció "Grup d'anuncis", a "Usuaris", feu clic al menú desplegable Dades demogràfiques.
  2. Seleccioneu la segmentació demogràfica.
  3. Feu clic al menú desplegable Segments de públic.
  4. Seleccioneu o cerqueu els segments de públic.
  5. Feu clic al menú desplegable Exclusions de segment.
  6. Seleccioneu o afegiu exclusions de segment.

Com es pot afegir configuració de segmentació addicional

1. A la secció "Configuració de la campanya", a "Feed de productes", feu clic a Configuració addicional.
  2. Feu clic al menú desplegable Dispositius.
  3. Seleccioneu "Mostra en tots els dispositius aptes (ordinadors, mòbils, tauletes i pantalles de televisió)".
    • Nota: si voleu centrar el vostre abast en dispositius concrets, seleccioneu "Defineix una segmentació específica per dispositiu". Tanmateix, l'opció "Models de dispositiu" no està disponible.
  4. Feu clic al menú desplegable Limitació de freqüència.
  5. Seleccioneu el tipus de límit de freqüència i introduïu els valors que vulgueu:
    • Limita la freqüència de les impressions: limiteu el nombre de vegades que es pot mostrar l'anunci masthead al mateix usuari.

Pas 4 de 5: afegiu, creeu, personalitzeu i previsualitzeu l'anunci masthead

Com es pot afegir un anunci masthead existent

1. A la secció "Anuncis", feu clic al menú desplegable Ja teniu un anunci masthead? que hi ha a "Creeu els vostres anuncis de vídeo".
  2. Feu clic a Importa l'anunci.
  3. Introduïu l'URL de l'eina de previsualització de masthead de YouTube.
  4. Feu clic a Importa.

Com es pot crear un anunci masthead

1. A "Creeu els vostres anuncis de vídeo", cerqueu el vídeo o introduïu l'URL de YouTube.
  2. Introduïu el títol.
  3. (Opcional) Marqueu la casella de selecció de la crida a l'acció.
  4. (Opcional) Introduïu els detalls de la crida a l'acció.

Com es pot personalitzar un anunci masthead

1. A la secció "Anuncis", feu clic al menú desplegable Personalitza l'anunci que hi ha a sota de l'opció "Afegiu una crida a l'acció".
  2. Seleccioneu el disseny principal del vídeo.
  3. Seleccioneu el vídeo i les imatges compatibles.
  4. Introduïu el text de la descripció d'assistència.
  5. Definiu el temps de la reproducció automàtica.
Nota: tot i que hi ha moltes opcions per personalitzar un anunci, us recomanem que apliqueu la personalització o les actualitzacions amb l'eina de previsualització de masthead de YouTube.

Com es pot previsualitzar o actualitzar un anunci masthead

1. Al tauler lateral de la dreta de "Creeu els vostres anuncis de vídeo", feu clic a Previsualitza l'anunci a l'eina de previsualització de masthead.
  2. A l'eina de previsualització de masthead de YouTube, podeu aplicar les actualitzacions.
  3. Quan acabeu, feu clic a Actualitza la previsualització.
Nota: si feu canvis a l'eina de previsualització de masthead de YouTube, heu d'importar l'URL nou de la campanya de masthead de YouTube a Google Ads per assegurar-vos que els canvis estiguin actualitzats.

Obteniu més informació sobre les directrius dels recursos de masthead de YouTube.

Pas 5 de 5: obteniu una estimació de la vostra campanya de masthead

Nota: abans de sol·licitar una estimació, reviseu les caselles de selecció que hi ha a sota de "Restriccions de la política d'anuncis" i indiqueu si la campanya inclou contingut restringit (per exemple, alcohol, apostes o contingut relacionat amb la política).
  1. A la secció "Estimació", feu clic a Obtén una estimació. Rebreu una estimació basada en la configuració actual de la campanya.
  2. Feu clic al menú desplegable Mostra els detalls del preu per revisar els detalls del pressupost.
  3. Si voleu rebre una estimació nova, editeu la configuració de la campanya.
    • (Opcional) A "Disponibilitat", també podeu veure el nombre aproximat d'impressions que podeu obtenir amb el pressupost recomanat. Per acceptar-ho, feu clic a Defineix el pressupost en.
  4. A "Mostra els detalls del preu", marqueu la casella de selecció per reconèixer i acceptar els termes i condicions de la campanya.
    • Per revisar tots els termes i condicions abans de desar la campanya, feu clic a Desplega-ho tot.
  5. A "Accepteu o reteniu l'estimació", seleccioneu una de les opcions següents:
    • Accepta l'estimació: confirmeu-la immediatament.
    • Retén l'estimació durant 14 dies: reteniu-la durant 14 dies.
  6. Feu clic a Crea una campanya.

Ritme de les campanyes masthead de CPM

El ritme de publicació de mastheads de CPM no es pot distribuir de manera equitativa o equitativa entre els dies de publicació, encara que el sistema de difusió intenti optimitzar la publicació. El ritme de publicació pot variar a causa de diversos factors. Per exemple, els dies amb més campanyes o els dies amb més trànsit poden tenir un ritme diferent.

Interaccions amb les campanyes del tipus masthead de CPH

Totes les campanyes del tipus masthead de CPM de YouTube en publicació poden experimentar buits quan les campanyes de masthead de cost per hora (CPH) existents també es publiquen durant el mateix període. Això vol dir que l'inici de la difusió de les campanyes masthead de CPM de YouTube pot començar més tard de l'inici de la campanya que heu definit o bé pot ser que no es difonguin durant determinats períodes de temps. Això es mostrarà a l'informe per hores de Google Ads.

Per exemple, si la campanya masthead de CPM de YouTube està programada perquè comenci el primer dia a les 00:00, però hi ha una campanya masthead de CPH que es publica des de les 00:00 fins a la 1:00, la campanya masthead de CPM no s'iniciarà fins que la campanya de masthead de CPH no finalitzi. Tanmateix, la campanya de masthead de CPM podrà recollir i continuar publicant els anuncis correctament quan la previsió torni amb un inventari disponible. En el cas excepcional d'una publicació insuficient d'una campanya de masthead de CPM, només se us facturarà el nombre d'impressions publicades. Per garantir la publicació durant una hora concreta, utilitzeu masthead de CPH.