Om rapportering av resekampanjer i rapportredigeraren

I den här artikeln beskriver vi hur du skapar rapporter för resekampanjer som visar data på aktivitetsnivå via rapportredigeraren.
Obs! Rapporter för enkla annonsgrupper, även kallade aktivitetsgrupper, är tillgängliga via Insikter och rapporter.

Anvisningar

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Insikter och rapporter i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Rapportredigerare.

Skärmbild som visar sidan Rapportredigerare i Google Ads.

1. Välj någon av de fördefinierade rapporterna eller klicka på Add Anpassat för att öppna en anpassad rapport.

Skärmbild som visar den fördefinierade rapportsidan i Google Ads.

1. Filtrera efter motsvarande resekampanj.
  2. Leta reda på följande mätvärden eller dimensioner under Aktiviteter i den högra sökpanelen för att visa data på aktivitetsnivå i rapporten:
    • Konto-id för Things to Do Center
    • Aktivitets-id
    • Aktivitetsnamn
    • Betyg från användare
    • Land/område för aktivitet
    • Region för aktivitet
    • Aktivitetens ort

Läs mer om hur du använder rapportredigeraren.