Om rapportering om reisekampanjer i rapportredigereren

Denne artikkelen forklarer hvordan du lager rapporter om reisekampanjer som viser data på aktivitetsnivå, via rapportredigereren.
Merk: Rapportering om vanlige annonsegrupper, også kalt aktivitetsgrupper, tilbys via Statistikk og rapporter.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Statistikk og rapporter-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Rapportredigereren.

En skjermdump av siden med rapportredigereren i Google Ads.

1. Velg en av de forhåndsdefinerte rapportene, eller klikk på Add Egendefinert for å åpne en personlig tilpasset rapport.

En skjermdump av siden med forhåndsdefinerte rapporter i Google Ads.

1. Filtrer etter den aktuelle reisekampanjen.
  2. Finn disse beregningene eller dimensjonene under Aktiviteter i søkepanelet til høyre for å vise data på aktivitetsnivå i rapporten:
    • ID for Things to Do Center-konto
    • Aktivitets-ID
    • Aktivitetsnavn
    • Brukervurdering
    • Land eller område for aktiviteten
    • Region for aktiviteten
    • Sted for aktivitet

Finn ut mer om hvordan du bruker rapportredigereren.