Matkailukampanjoiden raportointi Raporttityökalussa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Raporttityökalussa voi luoda Matkailukampanjoille raportteja, joissa näkyy aktiviteettitason dataa.
Huom. Perusmainosryhmää (eli aktiviteettiryhmää) koskeva raportointi löytyy Vinkit ja raportit ‑kohdasta.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Vinkit ja raportit ‑valikkoa.
  3. Valitse Raporttityökalu.

Kuvakaappaus Google Adsin Raporttityökalu-sivusta

1. Valitse jokin ennalta määritetyistä raporteista tai klikkaa Add Oma, jos haluat avata personoidun raportin.

Kuvakaappaus Google Adsin Ennalta määritetyt raportit ‑sivusta

1. Suodata näkyviin kyseinen Matkailukampanja.
  2. Etsi seuraavat mittarit ja ulottuvuudet oikealla olevan hakupaneelin Aktiviteetit-kohdasta, jotta saat raporttiin aktiviteettitason dataa:
    • Things to Do Center ‑tilin tunnus
    • Aktiviteettitunnus
    • Aktiviteetin nimi
    • Käyttäjäarvio
    • Aktiviteetin maa/alue
    • Aktiviteettiin liittyvä alue
    • Aktiviteetin kaupunki

Lue lisää Raporttityökalun käyttämisestä.