Entendre les dades de mesurament de l'increment de conversions basat en àrea geogràfica

Aquest article s'explica el significat de les mètriques de l'estudi i dels informes d'increment de conversions basat en àrea geogràfica.

Com recollim les dades?

L'increment de conversions basat en àrea geogràfica mesura l'impacte causal i incremental de les vostres campanyes agregant les conversions no atribuïdes en regions geogràfiques que no se superposen i aïllant les diferències entre el valor de referència i el grup exposat. L'increment de conversions basat en àrea geogràfica acostuma a requerir un pressupost més alt que l'alternativa basada en usuaris. Els resultats es comencen a compartir durant l'estudi, però us recomanem que espereu fins que finalitzi per obtenir els resultats més precisos.

Mètriques i estats de l'increment de conversions basat en àrea geogràfica

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Les dades del mesurament de l'increment de conversions estan disponibles al nivell de conversió. Així és com podeu comprovar les dades de mesurament de l'increment de conversions basat en àrea geogràfica:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Mesuraments.
  3. Feu clic a Mesurament de l'increment de notorietat de marca.
  4. Feu clic al nom de l'estudi i obtindreu els resultats de la prova a la pàgina "Detallat".

Mètriques

Retorn de la despesa publicitària incremental (iROAS)

Valor de conversió incremental / cost incremental = iROAS

La interpretació d'aquesta mètrica és que, en funció dels resultats de l'experiment i de la despesa actual en mitjans per cada euro invertit en la campanya o en el canal que s'ha provat, obtindreu [iROAS] de diners addicionals.

Per exemple, si el resultat de l'estudi és un iROAS de 2, vol dir que per cada euro que heu invertit, l'empresa ha generat un valor de conversió nou de 2 € que, d'una altra manera, no hauria existit. Si voleu obtenir més informació sobre els càlculs que hi ha darrere d'aquesta mètrica, podeu revisar els llibres blancs corresponents a les metodologies subjacents:

Valor de conversió incremental

Valor de conversió incremental, en moneda local, que han generat les campanyes durant el període de l'experiment.

Recompte de conversions incrementals

Nombre incremental de conversions que han generat les campanyes durant el període de l'experiment.

Cost incremental

Diferència de cost entre el grup de tractament i el de control durant el període de l'experiment.

Interval de confiança

Aquesta mètrica és l'interval estimat en què es troben les vostres estimacions de l'increment de conversions basat en àrea geogràfica. Per exemple, potser observeu que l'iROAS és 2,2. Aquesta és la vostra estimació puntual. Entre parèntesis, veureu que l'interval de confiança va d'un mínim d'1,3 a un màxim de 3,5.

Interval de dates del període d'aturada

Aquest és el període de temps que transcorre després de la finalització de la prova, en què les campanyes tornen a l'activitat normal però continuem recollint informació per calcular l'iROAS. Aquest interval és opcional, però es recomana per als clients que tinguin un cicle de conversió de més d'unes quantes setmanes.

Estats

"iROAS positiu significatiu"

Significa que els ingressos nets nous generats durant l'experiment són superiors a l'import gastat en les campanyes. Aquesta mètrica és un indicador clar que les campanyes en procés d'observació generen retorns incrementals eficients per a la vostra empresa.

"No hi ha prou dades"

"No hi ha prou dades" significa que, en funció de l'interval de dates que heu seleccionat al compte, el nombre de valors de conversió que s'han rebut durant aquest interval és inferior al llindar mínim necessari per mostrar resultats. En general, és un estat que es troba habitualment al principi de l'experiment. Tanmateix, si no s'actualitza, heu de comprovar que no hi hagi els problemes següents:

• Assegureu-vos que esteu executant estudis amb el pressupost recomanat per a la viabilitat "Alta".
  • No us excediu segmentant la campanya amb públics.
  • Controleu que no hi hagi exclusions d'ubicació.

"No s'ha detectat cap increment significatiu"

Fins i tot quan tenim prou dades, és possible que els resultats siguin neutres i que "No es detecti cap increment". Això passa quan no hi ha hagut cap diferència estadísticament significativa entre la resposta generada per les regions afectades per l'anunci i les que no l'han vist. Si no teniu cap increment al nivell general, comproveu si en teniu en segments de conversió concrets. Us recomanem que us centreu en aquests segments amb un increment positiu. Tal com passa amb qualsevol canal de comunicació, algunes mètriques són més difícils de moure que d'altres.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now