Comparar els tipus de mesurament de l'increment

Abans de començar a fer una prova d'increment, heu de triar el tipus d'increment que s'adapti millor al vostre objectiu, al pressupost, als requisits de temps i a les expectatives de resultats. Triar el tipus de mesurament d'increment correcte és clau per a l'èxit d'aquests experiments.

Increment de notorietat de marca

• Objectiu: voleu entendre l'efectivitat de les vostres campanyes de YouTube en mètriques com ara el record de l'anunci, la notorietat de marca, la consideració, la preferència i la intenció de compra. Els estudis de notorietat de marca poden proporcionar estadístiques detallades sobre la influència de les campanyes en la percepció que els usuaris tenen del vostre producte o de la vostra marca.
  • Canal: la notorietat de marca està disponible per a les campanyes de YouTube i de generació de demanda.
  • Mètriques: us interessa obtenir informes detallats sobre la manera com les vostres campanyes han generat un increment per edat, gènere, vídeo, campanya i altres elements similars. Amb l'increment absolut, podeu entendre l'eficiència de YouTube Advertising per a la vostra marca o producte.
  • Pressupost: hi ha un requisit de pressupost per executar aquest tipus d'experiment que es descriu a Configurar el mesurament d'increment de notorietat de marca.

Increment de cerques

• Objectiu: voleu demostrar l'impacte dels mitjans de YouTube en l'acció basada en la intenció (consultes de cerca).
  • Canal: aquest tipus de prova només és compatible amb les campanyes de YouTube i de generació de demanda.
  • Mètriques: podeu entendre com augmenta la probabilitat que el públic cerqui la vostra marca o producte després de veure els anuncis.
  • Pressupost: pressupostos mínims similars a l'increment de notorietat de marca. Contacteu amb l'equip del compte per obtenir més informació.

Increment de conversions basat en usuaris

• Objectiu: voleu entendre l'efectivitat de les campanyes a l'hora de generar accions de conversió, com ara visites al lloc web, compres i baixades, a partir d'una divisió de grups basada en usuaris.
  • Canal: l'increment de conversions basat en usuaris està disponible a Google Ads per a les campanyes de vídeo, discovery i de generació de demanda. Per executar un increment de conversions basat en usuaris per a tipus de campanyes com ara d'aplicacions, de display, de cerca, de compres i Màxim rendiment (sense incloure Màxim rendiment per a objectius de botiga), contacteu amb el representant del vostre compte.
  • Metodologia: us interessa obtenir informes detallats, amb els resultats desglossats per acció de conversió, categoria de conversió, edat, gènere i país, i enteneu que, com que la prova depèn principalment del trànsit donat d'alta, això es podria veure afectat per buits en el mesurament. A més, si voleu mesurar l'increment en diverses mètriques que abasten tot l'embut de conversió, podeu afegir un increment de notorietat de marca i un increment de cerques. S'utilitza el mateix grup de retenció per a tots els tipus d'increments basats en usuaris.
  • Pressupost: el pressupost necessari es determinarà durant la configuració de l'experiment a partir de les dades de conversió històriques de les campanyes que es mesurin.

Increment de conversions basat en àrea geogràfica

• Objectiu: voleu entendre l'efectivitat de les campanyes a l'hora de generar conversions, com ara compres i baixades, a partir d'una divisió de grups basada en regions.
  • Canal: l'increment de conversions basat en àrea geogràfica està disponible per als tipus de campanyes següents: vídeo, display, discovery, generació de demanda, cerca, compres, aplicacions i Màxim rendiment. Per obtenir accés a l'increment de conversions per àrea geogràfica, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google.
  • Metodologia: us interessa la transparència, voleu un mesurament multicanal i us agrada la flexibilitat de poder mesurar les conversions en línia i fora de línia. Alhora, també enteneu que el tipus de divisió de grups genera més soroll i que els resultats no es dividiran per categories com ara les dades demogràfiques.
  • Pressupost: el requisit de pressupost acostuma a ser superior al dels estudis basats en usuaris.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now