Konfigurer konverteringsløft basert på geografisk område

Konverteringsløft er ikke tilgjengelig i alle Google Ads-kontoer. Kontakt Google-kontorepresentanten din hvis du vil bruke konverteringsløft.

Med konverteringsløft kan du måle økningen i antallet konverteringer du får med Google Ads-kampanjene dine. Med konverteringsløft kan du kjøre et kontrollert eksperiment der du deler inn målgruppen i to grupper og måler økningen i etterfølgende konverteringer som genereres av hver av disse to gruppene:

• geografiske regioner der annonsene dine blir vist
  • geografiske regioner der annonsene dine ikke blir vist

Forskjellen i antallet konverteringer mellom disse to gruppene viser økningen i antallet konverteringer som skyldes kampanjene dine. Med konverteringsløft kan du også dele brukerne inn i eksponerte grupper og kontrollgrupper basert på geografisk område.

I denne artikkelen ser vi nærmere på konverteringsløft basert på geografisk område.

Før du begynner

Før du kan konfigurere konverteringsløft, må du opprette en kampanje som skal vises på en Google Ads-plattform som støttes. Kampanjetypene som støttes, er app-, Demand Gen-, Discovery-, banner-, video-, søke-, Shopping- og Performance Max-kampanjer. Kontakt Google-kontorepresentanten din hvis du vil ha mer informasjon.

Får jeg svar på spørsmålet mitt med konverteringsløft basert på geografisk område?

Vi anbefaler denne testen hvis du ønsker å forstå den totale økningen i avkastning på konverteringer uten attribusjon i kampanjene dine. Her er noen av fordelene:

• Du får en forståelse av den totale økningen i avkastning på annonsekostnader (iROAS) for kampanjene dine, slik at du kan ta avgjørelser knyttet til budsjettfordeling.
  • Metoden for geografisk oppdeling er tilgjengelig eksternt.
  • Du kan måle flere kanaler i én undersøkelse.
  • Du kan måle flere konverteringstyper, for eksempel konverteringer på nettsteder og i apper, i én undersøkelse.

Er du kvalifisert for konverteringsløft basert på geografisk område?

For å kunne bruke konverteringsløft må du spore minst én kompatibel konverteringshandling i Google Ads-kontoen din. Du kan også gi kontoteamet ditt dataene dine utenfor nettet. Dette er de ulike konverteringstypene du kan bruke til konverteringsløft basert på geografisk område:

• Google Ads-konverteringstaggen (tidligere kalt Google Ads-taggen)
  • Firebase-konverteringstaggen
  • Floodlight for Display and Video 360 (DV360)
  • støtte for bruk av egen enhet (BYOD) for alle typer konverteringer utenfor nettet som er inndelt etter postnummer eller by

I tillegg til konverteringene må kampanjene være målrettet mot bare ett land for å være kvalifisert for metoden med geografisk oppdeling.

Merk: Minimumsgrensen for registrering av iROAS er den minste innvirkningen vi trenger i løpet av testen for å kunne registrere en signifikant økning med høy sannsynlighet. Dette gjør det enklere å ta avgjørelser angående budsjettet.

Det finnes 3 kvalifiseringsnivåer:

• Høy
  • Middels
  • Lav

«Høy» sannsynlighet gir størst sjanse for at du oppnår statistisk signifikante resultater. Vi anbefaler ikke at du går videre med lav sannsynlighet. I dette scenarioet bør du oppdatere budsjettet i tråd med anbefalingen og se hvordan dette påvirker sannsynligheten.

Avhengig av konverteringsmålene og bedriftstypen kan du oppnå rimelige resultater med «middels» sannsynlighet, men dette bør du være forsiktig med. Kontakt kontoadministratoren din hvis du vil ha mer informasjon.

Det er mange grunner til at vi ikke kan garantere noen økning. Derfor anbefaler vi at du bruker teste-og-lære-tilnærmingen, slik at du kan videreutvikle og forbedre resultatene over tid. For å øke det anslåtte antallet konverteringer kan du øke budsjettet eller optimalisere eksperimentet for overfladiske konverteringer som har en retningsbestemt korrelasjon med kjøpsmålet ditt. Sørg for å følge de anbefalte fremgangsmåtene for kampanjen. Kontakt kontoadministratoren din hvis du vil ha mer informasjon.

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Veiledning

Konfigurer måling av konverteringsløft

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målinger-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Måling av økning.
  4. Klikk på plussknappen .
  5. Velg «Konverteringsløft» i «Basert på Geografi»-delen.
  6. Velg hvilke kampanjer du vil bruke konverteringsløft for.
    • Merk: Kampanjer kan bare være aktive i én undersøkelse om gangen. Hvis du ikke får valgt en kampanje, betyr det sannsynligvis at den allerede brukes i en annen undersøkelse.
  7. Velg start- og sluttdatoene for undersøkelsen.
  8. Velg konverteringene du vil kjøre testen på.
  9. Gjennomgå sannsynlighetsstatusen i kolonnen til høyre for å få et anslag over hvor sannsynlig det er at du får nøyaktige resultater med kampanjene som måles.
    • Merk: Hvis du oppnår sannsynlighetsstatusen «Høy», er sjansen størst for at undersøkelsen blir vellykket. Du kan oppnå sannsynlighetsstatusen «Høy» ved å øke budsjettet eller ta med alle kampanjene for en bestemt kanal eller et bestemt mål.
  10. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold