Configurar l'increment de conversions basat en àrea geogràfica

L'increment de conversions no està disponible per a tots els comptes de Google Ads. Per utilitzar-lo, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google.

L'increment de conversions us permet mesurar les conversions incrementals que generen les vostres campanyes de Google Ads. Amb l'increment de conversions, podeu executar un experiment controlat en què podeu separar els clients en grups geogràfics comparables i mesurar l'increment de les conversions subsegüents que ha generat cadascun d'aquests dos grups:

• Regions geogràfiques on es mostren els anuncis
  • Regions geogràfiques on no es mostren els anuncis

La diferència de conversions entre aquests dos grups us indicarà l'"increment" o l'augment de conversions a causa de les vostres campanyes. L'increment de conversions també us permet dividir els grups exposats i de control en funció de l'àrea geogràfica.

Aquest article se centra en l'increment de conversions basat en àrea geogràfica.

Abans de començar

Abans de configurar el mesurament d'increment de conversions, heu de crear una campanya perquè es difongui en una plataforma de Google Ads admesa. Els tipus de campanya admesos són d'aplicació, de generació de demanda, discovery, de display, de vídeo, de cerca, de compres i Màxim rendiment. Per obtenir més informació, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google.

L'increment de conversions basat en àrea geogràfica és l'eina correcta per a la meva pregunta?

Com a anunciant, us recomanem aquesta prova si voleu entendre el retorn de la inversió (ROI) total, sense atribuir i incremental de les vostres campanyes. Aquests són alguns dels avantatges:

• Entendre el retorn de la despesa publicitària incremental (iROAS) total de les vostres campanyes per prendre decisions sobre l'assignació del pressupost.
  • La metodologia de divisió geogràfica està disponible externament.
  • Mesurar diversos canals en un estudi.
  • Mesureu diversos tipus de conversió, com ara conversions web i conversions d'aplicació, en un mateix estudi.

Idoneïtat de l'increment de conversions basat en àrea geogràfica

Per utilitzar l'increment de conversions, cal que el vostre compte de Google Ads estigui fent un seguiment d'almenys una acció de conversió compatible. També podeu proporcionar les vostres dades fora de línia a l'equip del compte. Aquests són els diferents tipus de conversions que podeu utilitzar per a l'increment de conversions basat en àrea geogràfica:

• Etiqueta de conversió de Google Ads (abans coneguda com a "etiqueta de Google Ads")
  • Etiqueta de conversió de Firebase
  • Floodlight de Display & Video 360 (DV360)
  • Compatibilitat Bring Your Own Device (BYOD) per a qualsevol tipus de conversió fora de línia agregat al nivell de codi postal o de ciutat.

A més de les conversions, les campanyes han d'orientar-se a un sol país per poder utilitzar la metodologia de divisió geogràfica.

Nota: l'iROAS mínim detectable és la mida efectiva que necessitem durant la prova per tenir una bona probabilitat de detectar un increment significatiu. Això us ajudarà a prendre decisions sobre el pressupost.

Hi ha tres nivells d'idoneïtat:

• Alta
  • Mitjana
  • Baixa

Una viabilitat "alta" us donarà més possibilitats de generar resultats estadísticament significatius. No us recomanem que continueu amb una viabilitat baixa. En aquest cas, haureu d'actualitzar el pressupost en funció de la recomanació i revisar el resultat de viabilitat actualitzat.

En funció dels objectius de conversió i del tipus d'empresa, la viabilitat "Mitjana" pot ser raonable, però us recomanem que aneu amb compte. Per obtenir més informació, contacteu amb el gestor de comptes.

No es garanteix l'increment per diversos motius; per això, us recomanem que utilitzeu un marc de proves i d'aprenentatge a fi d'iterar i millorar els resultats al llarg del temps. Si voleu millorar les conversions estimades, podeu augmentar el pressupost o optimitzar l'experiment per obtenir conversions poc profundes relacionades parcialment amb l'objectiu de compra. Assegureu-vos de seguir les pràctiques recomanades de la campanya. Per obtenir més informació, contacteu amb el gestor de comptes.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Instruccions

Configurar el mesurament de l'increment de conversions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Mesuraments.
  3. Feu clic a Mesurament d'increment de notorietat de marca.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Seleccioneu Increment de conversions a la secció Basat en l'àrea geogràfica.
  6. Trieu les campanyes en què voleu activar l'increment de conversions.
    • Nota: les campanyes només poden estar actives en un estudi alhora. Si no podeu seleccionar una campanya, probablement és perquè ja s'està utilitzant en un altre estudi.
  7. Seleccioneu les dates d'inici i de finalització de l'estudi.
  8. Seleccioneu les conversions amb què voleu fer proves.
  9. Reviseu l'estat de viabilitat a la columna de la dreta per fer una estimació de la probabilitat que teniu d'obtenir resultats precisos en funció de les campanyes que es mesurin.
    • Nota: si l'estat de viabilitat és "Alta", tindreu més possibilitats que l'estudi sigui satisfactori. Augmentar el pressupost o incloure totes les campanyes d'un canal o d'un objectiu concrets us ajudarà a assolir l'estat de viabilitat "Alta".
  10. Feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now