URL

És la ubicació d'un lloc web o d'un fitxer a Internet. Alguns URL de Google inclouen www.google.com, adwords.googleblog.com i http://www.google.com/intl/ca/privacy.

• Tal com passa amb els edificis i les cases que tenen una adreça de carrer per identificar-los, els llocs web també tenen adreces úniques que ajuden els usuaris a localitzar-los. A Internet, aquestes adreces s'anomenen URL (per les sigles en anglès "Uniform Resource Locator", localitzador uniforme de recursos).
  • L'URL d'un lloc web, com ara http://support.google.com/google-ads, està format per un nom de domini (en aquest cas, "google"), per una categoria de domini (".com") i, de vegades, per altres elements, com ara un subdomini ("support") i un camí ("/google-ads").
  • En cadascun dels anuncis especifiqueu un URL visible que es mostra amb l'anunci, així com un URL final que determina on accedeixen els usuaris en fer clic a l'anunci.
  • Per trobar l'URL d'un lloc web, cal que consulteu la barra d'adreces de la part superior del navegador d'Internet.

Política dels URL visibles
Com s'editen els URL

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now