Landingsside – definisjon

Landingssiden er nettsiden folk kommer til når de klikker på annonsen din. Nettadressen til denne siden er vanligvis identisk med den endelige nettadressen for annonsen.

• For hver annonse angir du en endelig nettadresse, som styrer hvilken landingsside brukerne føres til når de klikker på annonsen.
  • I henhold til Googles retningslinjer må nettadressen til landingssiden og visningsadressen (nettsiden som vises i annonsen) tilhøre samme domene.
  • Opplevelsen av landingssiden er én av flere faktorer som inngår i fastsettelsen av kvalitetspoengene for et søkeord. Opplevelsen av en landingsside bygger for eksempel på hvor nyttig og relevant informasjonen på siden er, hvor enkelt det er å navigere for brukeren, antallet linker på siden og brukernes forventninger ut fra annonsen de klikket på.

Linker til beslektet innhold