Landingsside: Definition

Den webside, hvor folk ender, når de har klikket på din annonce. Webadressen på denne side svarer typisk til din annonces endelige webadresse.

• Der skal for hver annonce angives en endelig webadresse for at angive, hvilken landingsside folk ledes hen til, når de klikker på din annonce.
  • Ifølge Googles politik skal din landingsside og din annoncerede webadresse (den webside, der vises i din annonce) have samme domæne.
  • Din landingssideoplevelse er en af flere faktorer, der hjælper med at afgøre et søgeords kvalitetsresultat. Oplevelsen af landingssiden bestemmes af faktorer som, hvor brugbare og relevante oplysningerne på siden er, hvor nemt det er for brugeren at navigere rundt på siden, og hvor mange links der er på siden.
Om landingssideoplevelsen
Sådan redigerer du dine webadresser