Pràctiques recomanades per als experiments d'augment a aplicació

Aquest article explica les pràctiques recomanades per als experiments d'augment a l'aplicació.

En aquesta pàgina

Abans de crear un experiment

Entendre com l'experiment d'augment a l'aplicació resol els vostres casos d'ús

Què és un experiment d'augment a l'aplicació? Els experiments d'augment a l'aplicació us permeten experimentar i entendre l'augment del rendiment en afegir recursos de vídeo a una campanya existent.

• Us recomanem els mètodes següents a l'hora d'utilitzar un experiment d'augment a l'aplicació en funció dels casos d'ús:

• Proveu el vídeo per primera vegada: si actualment no teniu cap vídeo a la campanya, l'experiment d'augment a l'aplicació us pot ajudar a entendre l'augment del rendiment en afegir un recurs de vídeo.
    • Trieu la millor opció entre diversos recursos de vídeo amb resultats parcials: si teniu diversos recursos de vídeo, l'experiment d'augment a l'aplicació us pot ajudar a entendre:
      • Si tots els recursos de vídeo us ajuden a millorar el rendiment en conjunt.
      • Com contribueix parcialment cadascun dels recursos de vídeo a l'augment general del rendiment.

Oferta i pressupost mínims

Us recomanem que definiu un pressupost i una oferta que permetin que la campanya obtingui com a mínim 100 (idealment, més de 150) conversions al dia per garantir que els nostres models puguin optimitzar les campanyes. Els simuladors de Smart Bidding us ajuden a entendre millor quantes conversions és probable que obtingueu quan canvieu el pressupost i l'objectiu de l'estratègia d'oferta.

• Com més alt sigui el nombre diari de conversions de l'experiment, més ràpidament arribarà l'experiment a obtenir resultats estadísticament significatius.
  • Si la campanya base conté un nombre elevat de recursos de vídeo existents (més de 50 aproximadament), és probable que el pressupost necessari per avaluar cada recurs diàriament sigui molt més alt.

Objectiu de l'estratègia d'oferta de la campanya (CPI objectiu, CPE objectiu o ROAS objectiu)

Si la campanya està limitada pel pressupost, assegureu-vos que el cost per instal·lació (CPI) o el cost per implicació (CPE) real no sigui més del doble que el CPI o el CPE objectiu; procediu de manera similar per al retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu). Això ens ajudarà a garantir que no experimentem cap comportament inesperat amb l'inici en fred o la disminució de l'oferta.

En general, les campanyes que no estan limitades pel pressupost ni per les ofertes poden obtenir resultats més ràpids i precisos.

Comprovar els recursos de vídeo existents

Si es tracta d'una campanya amb pressupost limitat

• Si la campanya actual no té cap vídeo o conté vídeos però no hi ha despesa, és poc probable que fer proves d'afegir vídeos nous n'augmenti el rendiment.
  • Plantegeu-vos augmentar el pressupost de la campanya fins que ja no estigui limitat i, tot seguit, avalueu la necessitat d'un experiment d'augment.

Si es tracta d'una campanya sense pressupost limitat

• Si la campanya actual té recursos de vídeo, però representen un percentatge baix de la despesa total de la campanya, és poc probable que fer proves d'afegir recursos de vídeo nous n'augmenti el rendiment.
  • Us recomanem que augmenteu el cost per conversió objectiu (o que reduïu el ROAS objectiu) fins que els recursos de vídeo existents arribin a una quantitat de despesa significativa i, tot seguit, avalueu la necessitat d'un experiment d'augment.

Configuració de l'experiment

Objectius de l'experiment

• Doneu preferència a la selecció de mètriques de l'experiment d'acord amb els objectius d'optimització de la campanya.
    • Per exemple, trieu el volum d'instal·lacions o el CPI si la campanya optimitza les instal·lacions.
  • Doneu preferència al cost per acció (instal·lació / acció des de l'aplicació) per sobre de les mètriques de volum de conversions, tret que no es tracti d'una campanya amb pressupost limitat.

Divisió de l'experiment

• Us recomanem que utilitzeu la divisió del trànsit i del pressupost al 50/50 en la majoria de situacions per obtenir els resultats de l'experiment més ràpids possibles amb el cost més baix.
  • En determinades situacions, com ara si creieu que els recursos que esteu provant han de generar un gran impacte negatiu, potser us convé utilitzar una divisió del trànsit diferent (per exemple, el 40% a la campanya de prova i el 60% a la campanya base).

Nivell de confiança

• Us recomanem que utilitzeu un nivell de confiança del 80%, que normalment proporciona una bona precisió als resultats de l'experiment amb una durada més curta i menys cost en comparació amb un nivell de confiança del 85% o del 95%.
  • Si no teniu clar el nivell de confiança que voleu triar per a l'experiment, podeu fer servir la taula de l'apèndix per saber el nombre de conversions que us caldria assolir a fi d'arribar a un nivell de confiança determinat.

Dates de l'experiment

• Si és possible, us recomanem que executeu els experiments durant 30 dies per maximitzar les possibilitats d'obtenir resultats d'experiment concloents.

Comprovació de l'estat de l'experiment

• L'opció Comprovació de l'estat proporciona una sèrie de diagnòstics i comprovacions per millorar la probabilitat d'obtenir resultats concloents de l'experiment. Us recomanem que corregiu els problemes greus (en vermell), com ara l'ús d'una aplicació d'iOS (que actualment no s'admet), i que proveu de solucionar els problemes moderats de la millor manera possible (en groc), com ara els pressupostos limitats. Obteniu més informació sobre la comprovació de l'estat de creació d'experiments d'augment a l'aplicació.

Recomanacions generals

Interaccions amb altres campanyes que promocionen la mateixa aplicació

• Assegureu-vos que el compte no tingui cap altra campanya que promocioni la mateixa aplicació a les mateixes geolocalització que la campanya que s'està provant, a fi d'evitar el canibalisme entre campanyes.

Infraccions de les polítiques

• Corregiu les infraccions de les polítiques que pugueu tenir a la campanya (sempre que sigui possible), ja que poden impedir que una de les campanyes de l'experiment es publiqui o retardar els resultats.

Mentre s'executa l'experiment

Canvis en el pressupost i els objectius de rendiment

• Us recomanem que no actualitzeu aquesta configuració durant els 7 primers dies de l'experiment.
  • Si heu de fer canvis després d'aquest període, doneu preferència als petits canvis incrementals diaris en lloc d'implementar un gran canvi de cop.

Canvis en recursos

• Si heu de fer un canvi en un recurs de la campanya base, assegureu-vos de fer alhora el mateix canvi a la campanya de tractament corresponent.

Supervisar experiments

• Us recomanem que excloeu els primers 5-10 dies de l'experiment dels resultats (mitjançant el selector de dates) per evitar que el període d'aprenentatge de la campanya influeixi en les mètriques.
  • Teniu l'opció de supevisar els resultats de l'experiment mitjançant els tres nivells de confiança (80%, 85% i 95%).
  • Si heu afegit diversos recursos de vídeo a la campanya de prova, podeu consultar el rendiment d'un sol recurs de vídeo als informes de Google Ads.

Quan finalitza l'experiment

Interpretar els resultats de l'experiment

• Resultats estadísticament significatius
    • Resultats positius en tots dos objectius de l'experiment: us recomanem que promocioneu el recurs a la campanya base i, potencialment, a altres campanyes del compte, si escau (per exemple, campanyes amb objectius similars però en una ubicació geogràfica diferent) per millorar el rendiment general.
    • Resultats negatius en tots dos objectius de l'experiment: us recomanem que no promocioneu el recurs a la campanya ni al compte.
    • Combinació de resultats positius i negatius en els objectius de l'experiment: us recomanem que prengueu decisions basades en les vostres necessitats empresarials i les restriccions del retorn de la inversió (ROI). Per exemple, si el CPI augmenta un 5% i les instal·lacions augmenten un 10%, els anunciants haurien de promocionar els recursos si els sembla bé aconseguir més instal·lacions amb un increment del CPI mitjà.
  • Resultats estadísticament no significatius
    • Us recomanem que prengueu decisions basades en les vostres necessitats empresarials i en la vostra tolerància al risc. Per exemple, en el cas dels anunciants que estan disposats a obtenir resultats parcials, és raonable promocionar recursos amb resultats positius però que no siguin estadísticament significatius. Com a alternativa, us t recomanem que feu canvis al recurs i que executeu un altre experiment.