Om tilstandssjekker ved opprettelse av eksperimenter med appelementer

Gjennom tilstandssjekker for eksperimenter får du en rekke kontroller og diagnostikker som kan øke sannsynligheten for sikre eksperimentresultater, og disse vises når du oppretter nye eksperimenter med appelementer.

Denne artikkelen forklarer hva som kan vises i tilstandssjekker, og hvordan du kan løse de aktuelle problemene. Vi anbefaler at du løser alvorlige problemer (merket i rødt), for eksempel at det brukes en iOS-app (støttes foreløpig ikke), og at du også forsøker å løse moderate problemer (merket med gult), for eksempel at budsjettet er for lavt.

Problemer som kan vises i tilstandssjekker

Årsaker

Løsningsforslag (se anbefalte fremgangsmåter)

OS i app

Per nå støttes bare Android-apper i eksperimenter med appelementer.

Velg en Android-app.

Begrenset av budsjettet

Hvis kampanjen er begrenset av budsjettet, får testelementene neppe nok trafikk til å gi sikre eksperimentresultater.

Øk budsjettet.

Budet er for lavt

Hvis kampanjen er begrenset av budene, får testelementene neppe nok trafikk til å gi sikre eksperimentresultater.

Øk mål-CPA- eller ROAS-en.

Budsjettet er for lavt

Hvis kampanjebudsjettet er for lavt, får testelementene trolig få konverteringer, noe som begrenser modellenes mulighet til å optimalisere eksperimentet.

Øk budsjettet.

Konfidensnivå

Det valgte konfidensnivået kan være for høyt i forhold til kampanjebudsjettet, noe som kan føre til at eksperimentets løpetid blir lengre enn nødvendig.

Reduser konfidensnivået.

Eksperimentets løpetid

Løpetiden du har angitt for eksperimentet, er sannsynligvis for kort i forhold til budsjettet du har tilordnet grunnkampanjen, og konfidensnivået du har valgt. Dette kan forhindre at eksperimentet gir statistisk signifikante resultater.

Øk løpetiden til eksperimentet, eller reduser konfidensnivået.

Linker til relatert innhold