Sovellusparannuskokeilun toimintatarkastus

Sovellusparannuskokeilun luomisen yhteydessä tehtävä toimintatarkastus sisältää diagnostiikkaa ja tarkistuksia, joiden tarkoitus on parantaa luotettavien kokeilutulosten saamisen todennäköisyyttä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, millaisia ongelmia toimintatarkastuksessa voidaan havaita ja miten voit korjata kyseiset ongelmat. Suosittelemme korjaamaan vakavat (punaisella näkyvät) ongelmat, jotka liittyvät esimerkiksi iOS-sovelluksen käyttöön (jota ei tueta tällä hetkellä). Yritä myös parhaasi mukaan korjata lievät (keltaisella näkyvät) ongelmat, kuten "Liian alhainen budjetti".

Toimintatarkastuksessa havaittava ongelma

Syy

Ratkaisu

Sovelluksen käyttöjärjestelmä

Sovellusparannuskokeiluja tuetaan tällä hetkellä vain Android-sovelluksissa.

Käytä Android-sovellusta

Rajallinen budjetti

Jos kampanjallasi on rajallinen budjetti, testielementtisi eivät todennäköisesti saa tarpeeksi liikennettä luotettavien kokeilutulosten saamiseksi.

Korota budjettia

Liian alhainen hintatarjous

Jos hintatarjoukset rajoittavat kampanjaasi, testielementtisi eivät todennäköisesti saa tarpeeksi liikennettä luotettavien kokeilutulosten saamiseksi.

Korota CPA- tai ROAS-tavoitetta

Liian alhainen budjetti

Jos kampanjabudjettisi on liian alhainen, testielementtisi saavat todennäköisesti vain vähän konversioita. Tämä voi rajoittaa sitä, miten hyvin mallimme pystyvät optimoimaan kokeilusi.

Korota budjettia

Luottamustaso

Valitsemasi luottamustaso voi olla liian korkea suhteessa kampanjabudjettiin, mikä voi johtaa kokeilun haluttua pidempään kestoon.

Laske luottamustasoa

Kokeilun kesto

Kokeilulle valitsemasi kesto on luultavasti liian lyhyt suhteessa valitsemaasi peruskampanjan budjettiin ja luottamustasoon. Tämä voi estää sinua saamasta tilastollisesti merkitseviä kokeilutuloksia.

Pidennä kokeilun kestoa tai laske luottamustasoa