Avsluttet kampanje: definisjon

En avsluttet kampanje er en annonsekampanje med sluttdato i fortiden og der annonser ikke lenger publiseres.

• Du velger en sluttdato for hver annonsekampanje for å angi når kampanjekjøringen skal avsluttes. Når sluttdatoen for en kampanje nås, stoppes publiseringen av alle annonser i kampanjen.
  • Du kan når som helst endre sluttdatoen for en kampanje, også etter at datoen er passert.
  • Du kan se informasjon om statusen for kampanjen din i «Status»-kolonnen på «Kampanjer»-siden. Det kan også hende du ser statusen «Kampanje avsluttet» ved siden av annonsegrupper, annonser og søkeord som inngår i den aktuelle kampanjen.

Linker til beslektet innhold