Kvalitetsresultat: Definition

Kvalitetsresultatet er et estimat af kvaliteten af dine annoncer, søgeord og landingssider. Annoncer af høj kvalitet kan føre til lavere priser og bedre annoncepositioner.

• Du kan se dit kvalitetsresultat ved at tilføje kolonnen Kvalitetsresultat i en rapport.
  • Kvalitetsresultatet rapporteres på en skala fra 1-10 og indeholder forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse.
  • Jo mere relevante dine annoncer og landingssider er for brugeren, jo mere sandsynligt er det, at du opnår et højere kvalitetsresultat.
  • Kvalitetsresultatet er et samlet estimat af din overordnede effektivitet på annonceauktioner, og det anvendes ikke til at bestemme annoncerangeringen på auktionstidspunktet.