Om budgivning for målet "anskaffelse af nye kunder"

Du kan bruge målet "anskaffelse af nye kunder" i kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagner som hjælp til at få nye kunder i butikken. Du kan vælge at optimere kampagnen, så der enten angives højere bud for nye kunder eller kun angives bud for nye kunder.

Inden du konfigurerer dit mål af typen "anskaffelse af nye kunder", er det vigtigt at kende de metoder, Google bruger til at målrette mod nye kunder. I denne artikel kan du læse om, hvordan budstrategier fungerer sammen med målet "anskaffelse af nye kunder". Få flere oplysninger om, hvordan målet "anskaffelse af nye kunder" skelner mellem nye og nuværende kunder.

På denne side kan du læse om følgende:

Før du begynder

Bemærk! Indstillingen "Værdi pr. ny kunde" er ikke tilgængelig for kampagner, der kun har butiksmål. Få flere oplysninger om brug af målet "anskaffelse af nye kunder" med butiksmål.

Når du byder på målet "anskaffelse af nye kunder" i Google Ads, fortæller du Google Ads, at du vil fokusere på at få nye kunder. Google Ads bruger derefter en række faktorer til at afgøre, hvor meget der skal bydes for hver annonce, herunder følgende:

• Prisen på dit produkt eller din tjeneste
  • Værdien af en ny kunde for din virksomhed
  • Konkurrencen om dine søgeord
  • Sandsynligheden for, at en bruger klikker på din annonce

Googles AI optimerer dine bud over tid, så du kan være sikker på, at du får mest muligt ud af dit budget. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer målet "anskaffelse af nye kunder" for at maksimere anskaffelsen af nye kunder i budgivningen for dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller dine søgekampagner.

Indstillingen "Værdi pr. ny kunde" (kun tilgængelig med købskonverteringsmål)

Med Smart Bidding tages der højde for værdien af nye kunder og bud i henhold hertil. Smart Bidding forudsiger antallet af fremtidige konverteringer og hjælper dig dermed med at maksimere din samlede konverteringsværdi, herunder den ekstra værdi, du angiver for nye kunder. Hvis du er i tvivl om, hvad værdien af en ny kunde skal være, kan du bruge den anbefalede værdi, der er angivet som standard.

Du kan bruge indstillingen "Værdi pr. ny kunde" til at byde højere for nye kunder end for nuværende kunder. Du kan opnå dette mål ved hjælp af værdibaseret budgivning såsom:

Indstillingen "Kun nye kunder"

Du kan bruge indstillingen "Kun nye kunder" til kun at byde på nye kunder. Du kan opnå dette mål ved hjælp af værdibaseret budgivning såsom:

Værdi for kundeanskaffelse

Værdi for kundeanskaffelse er den yderligere værdijustering, der skal føjes til en ny kundes første købskonvertering. Vores anbefaling er at angive Værdi for kundeanskaffelse, så Værdi for kundeanskaffelse plus den typiske værdi af den nye kundes første køb repræsenterer den omsætning, som en typisk ny kunde vil skabe i løbet af sin levetid. Når du vælger en værdibaseret budstrategi, kan du bruge denne samlede værdi som udgangspunkt for at angive dine ROAS-mål. Værdi for kundeanskaffelse bruges kun af kampagner, der bruger værdibaserede budstrategier.

Bemærk! Dette er forskelligt fra pris for kundeanskaffelse, som vil være det beløb, der bruges på anskaffelse af nye kunder, og kan beregnes ved hjælp af prisen for kampagnen divideret med antallet af nye kunder.