Sobre les ofertes per a l'objectiu d'adquisició de clients nous

L'objectiu d'adquisició de clients nous utilitza campanyes Màxim rendiment o de cerca per ajudar-vos a obtenir clients nous. Podeu optimitzar la campanya per fer ofertes més altes per als clients nous o bé per fer ofertes només per als clients nous.

Abans de configurar l'objectiu d'adquisició de clients nous, és important entendre els modes que utilitza Google per segmentar pels clients nous. Aquest article explica com funcionen les estratègies d'oferta amb l'objectiu d'adquisició de clients nous. Obteniu més informació sobre com determina l'objectiu d'adquisició de clients nous els clients nous i els existents.

En aquesta pàgina

Abans de començar

Nota: el mode Valor de client nou no està disponible per a les campanyes que només tenen objectius de botiga. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar l'objectiu d'adquisició de clients nous amb els objectius de botiga.

Quan feu ofertes per l'objectiu d'adquisició de clients nous a Google Ads, esteu indicant a Google Ads que voleu centrar-vos a aconseguir clients nous. Aleshores, Google Ads farà servir diversos factors per determinar l'import de l'oferta de cada anunci, com ara els següents:

• El cost del producte o servei.
  • El valor d'un client nou per a la vostra empresa.
  • La competència per les paraules clau.
  • La probabilitat que un usuari faci clic al vostre anunci.

La IA de Google optimitzarà les ofertes al llarg del temps, de manera que podeu estar segur que traieu el màxim profit del pressupost. Obteniu informació sobre com podeu configurar l'objectiu d'adquisició de clients nous per maximitzar l'adquisició de clients nous a les ofertes de les campanyes Màxim rendiment o de cerca.

Mode Valor de client nou (només disponible amb els objectius de conversió de compra)

Smart Bidding té en compte el valor dels clients nous i fa ofertes en conseqüència. En predir les conversions futures, Smart Bidding us ajuda a maximitzar el valor de conversió total, inclòs el valor addicional que especifiqueu per als clients nous. Si no teniu clar quin ha de ser el valor de client nou, podeu utilitzar el valor recomanat que es defineix com a predeterminat.

Podeu utilitzar el mode Valor de client nou per fer ofertes més altes pels clients nous que pels existents. A fi d'aconseguir aquest objectiu, utilitzeu ofertes basades en el valor, com ara:

Mode Només clients nous

Podeu fer servir el mode Només clients nous per fer ofertes només pels clients nous. A fi d'aconseguir aquest objectiu, utilitzeu ofertes basades en el valor, com ara:

Valor d'adquisició de clients

El valor d'adquisició de clients és l'ajust de valor addicional que s'afegeix a la conversió de primera compra d'un client nou. La nostra recomanació és definir el valor d'adquisició de clients de tal manera que aquest valor sumat al valor habitual de la primera compra d'un client nou representi els ingressos que un client nou habitual aportaria durant el seu temps de vida. Quan trieu una estratègia d'oferta basada en el valor, podeu utilitzar aquest valor total com a base per definir els objectius de ROAS. El valor d'adquisició de clients només s'utilitza en les campanyes que fan servir estratègies d'ofertes basades en el valor.

Nota: aquest valor és diferent del cost d'adquisició de clients, que és l'import que s'inverteix per adquirir clients nous i que es pot calcular dividint el cost de la campanya entre el nombre de clients nous.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now