Activar l'objectiu d'adquisició de clients nous

L'objectiu d'adquisició de clients nous utilitza campanyes Màxim rendiment o de cerca per ajudar-vos a obtenir clients nous. Podeu optimitzar la campanya per fer ofertes més altes per als clients nous o bé per fer ofertes només per als clients nous.

Aquest article explica com podeu configurar l'objectiu d'adquisició de clients nous. Si bé els passos d'activació són els mateixos per als anunciants amb objectius de botiga, hi ha diferències en algunes funcions, com ara les ofertes. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar l'objectiu d'adquisició de clients nous amb els objectius de botiga.

Consell: si els objectius d'aquest article no coincideixen amb els objectius de campanya que heu configurat a Google Ads, Google proporcionarà opcions addicionals d'activació. Obteniu més informació sobre l'objectiu d'adquisició de clients nous.

En aquesta pàgina

Instruccions

Pas 1 de 4: penjar les llistes de clients existents mitjançant la segmentació per llista de clients

Podeu penjar les llistes de clients perquè Google designi els clients nous amb informació precisa. Obteniu més informació sobre com podeu crear una llista de clients.

Pas 2 de 4: configurar l'objectiu d'adquisició de clients nous

Per poder optimitzar les campanyes a fi d'adquirir clients nous, heu de tenir una acció de conversió "Compra". Només les accions de conversió que es configuren mitjançant el mètode d'implementació manual són aptes per als objectius d'adquisició de clients nous. Podeu configurar una acció de conversió "Compra" nova o, si ja heu configurat l'acció de conversió, assegurar-vos de definir el tipus d'objectiu en "Compra" amb Lloc web com a font de conversió i l'acció de conversió definida en Principal.

Si encara no heu configurat l'objectiu d'adquisició de clients nous, seguiu aquests passos per fer-ho. Si utilitzeu el seguiment de conversions multicompte, configureu l'objectiu d'adquisició de clients nous des del compte principal en què heu configurat el seguiment de conversions.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Al tauler "Adquisició de clients", feu clic a Configura.
  5. Definiu els clients existents triant una o diverses llistes de públics.
    Important: verifiqueu totes les llistes de clients existents perquè la detecció de clients nous de Google sigui tan precisa com sigui possible. Sense aquesta informació, Google Ads no pot identificar quins clients són nous i quins són recurrents. Si utilitzeu un compte de gestor (MCC), assegureu-vos que la compartició automàtica estigui activada.
  6. Definiu el valor assignat a l'adquisició de clients. Només s'utilitza en el mode Valor de client nou. S'afegeix a la primera conversió de compra d'un client nou, que es reflectirà als informes, però també ajudarà Smart Bidding a optimitzar a fi d'assolir clients nous. Com més alt sigui aquest valor, més s'optimitzarà la campanya amb l'objectiu d'assolir clients nous. Aquest valor s'utilitzarà de manera predeterminada en totes les campanyes que s'optimitzin segons l'adquisició de clients nous.
    • Us recomanem que definiu un valor d'adquisició de clients equivalent als futurs ingressos orgànics que espereu d'un client nou.
      Exemple: si els clients gasten una mitjana de 120 € per compra i dos de cada tres compren un cop l'any durant dos anys, el valor de client nou recomanat seria de 120 € × 2⁄3 × 2 = 160 €.
    • Si no teniu clar quin ha de ser el valor d'adquisició de clients nous, podeu utilitzar el valor recomanat que se suggereix quan seleccioneu l'objectiu de clients nous. Aquest valor recomanat es basa en el valor mitjà de comanda de les vostres campanyes anteriors.

Captura de pantalla de la IU per definir els clients existents al nivell de compte amb seguiment de conversions multicompte.

Pas 3 de 4: activar l'adquisició de clients nous a la campanya

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Aneu fins a la campanya de Google Ads per a la qual voleu activar les conversions de clients nous (actualment està disponible per a les campanyes Màxim rendiment i de cerca).
  5. Feu clic a la icona d'engranatge Admin Icon que es mostra al costat del nom de la campanya per obrir el tauler "Configuració".
  6. Desplegueu la fila "Adquisició de clients".
  1. Seleccioneu Optimitza la campanya per adquirir clients nous.
    • Trieu si voleu:
      • Fer ofertes més altes pels clients nous que pels existents (opció recomanada).
        • Aquesta opció us permet optimitzar l'adquisició de clients nous alhora que us ajuda a impulsar les vendes totals segmentant per tots els clients.
        • Nota: aquesta opció només està disponible per a les estratègies d'oferta Maximització del valor de conversió i ROAS objectiu.
      • Fer ofertes només pels clients nous.
        • Aquesta opció limita els vostres anuncis només als clients nous, independentment de l'estratègia d’oferta.
  2. Això extrau els valors del vostre objectiu d'adquisició de clients al nivell de compte. Si necessiteu ajustar-lo, feu clic a Canvia el valor i se us dirigirà a la configuració de l'objectiu d'adquisició de clients del compte.

Pas 4 de 4: supervisar el rendiment de la campanya

Podeu supervisar el nombre de clients nous que genereu amb l'objectiu d'adquisició de clients nous activat i calcular mètriques clau, com ara el cost d'adquisició de clients (nombre de clients nous / cost).

On es poden veure els informes de rendiment

1. A la taula "Campanyes", afegiu les columnes següents per revisar el recompte de clients nous i l'ajust del valor total per a l'adquisició de clients nous, respectivament:
    • Clients nous: nombre de clients nous que heu adquirit amb la campanya.
    • Valor del temps de vida del client nou: ajust del valor de conversió que correspon a les conversions d'adquisició (conversions de primera compra que s'han identificat com a procedents de clients nous).
      Exemple: si els clients gasten una mitjana de 120 € per compra i dos de cada tres compren un cop l'any durant dos anys, el valor de client nou recomanat seria de 120 € × 2⁄3 × 2 = 160 €.
  2. A la taula "Campanyes", podeu segmentar per "Conversions" o per "Clients nous vs. recurrents". Això segmenta les conversions i el valor de conversió en tres categories de clients:
    • Nous: usuaris que han comprat alguna cosa en línia al vostre lloc web o aplicació per primera vegada. Els clients nous s'identifiquen quan compleixen una o diverses de les condicions següents:
      • No han fet cap compra en els 540 darrers dies. Això s'aplica quan s'utilitza el sistema de detecció automàtica de Google.
      • No estan inclosos a la llista de clients existents que heu especificat a la configuració de l'adquisició de clients al nivell de compte.
      • S'han identificat com a clients nous amb l'etiqueta d'informes de clients nous.
    • Recurrents: usuaris que han comprat alguna cosa en línia al vostre lloc web o aplicació anteriorment. Els clients recurrents s'identifiquen quan compleixen una o diverses de les condicions següents:
      • Han fet una compra en els 540 darrers dies. Això s'aplica quan s'utilitza el sistema de detecció automàtica de Google.
      • Estan inclosos a la llista de clients existents que heu especificat a la configuració de conversions del nivell de compte.
      • S'han identificat com a clients existents mitjançant l'etiqueta d'informes de clients nous.
    • Desconeguts: clients dels quals no podem informar a causa de polítiques relacionades amb categories legalment o culturalment sensibles o bé conversions que no podem identificar com a noves o existents a causa de la configuració de personalització.
      Nota: si feu servir l'adquisició de clients nous amb l'etiqueta de Google, Google Tag Manager o Firebase, utilitzarem els valors proporcionats a l'etiqueta per als clients nous, recurrents o desconeguts, en lloc de la detecció automàtica de Google.
Nota: en alguns casos, és possible que els vostres anuncis només per als clients nous també es mostrin als clients existents per motius tècnics i de privadesa. Per obtenir més informació sobre aquests casos, consulteu la secció Conversions de clients existents en el mode Només clients nous (NCA).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now