Bruk av målet for anskaffelse av nye kunder med butikksalgsmål

I målet om anskaffelse av nye kunder brukes Performance Max-kampanjer eller søkekampanjer for at du skal få nye kunder. Du kan velge å optimalisere kampanjen for å by høyere på nye kunder eller bare by på nye kunder.

Denne artikkelen forklarer hvordan målet for anskaffelse av nye kunder fungerer sammen med butikksalgsmål.

Hvis du velger å optimalisere for anskaffelse av nye kunder i kampanjen med butikksalgsmål, identifiserer Google nye kunder via en av disse metodene:

• tidligere kjøpskonverteringer på nettet (hvis dette er tilgjengelig)
  • eksisterende kundelister du deler via Kundematch og merker som dette i panelet med et sammendrag av kunder anskaffet
Merk: Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål er kun kompatible med bare-nye-kunder-modusen.

Optimaliser kampanjer

Bare-nye-kunder-modusen fungerer annerledes når kampanjer har mål om nettsalg. Følg veiledningen nedenfor for å finne ut hvordan bare-nye-kunder-modusen fungerer for deg. Finn ut mer om optimalisering for nettsalg i kampanjer.

Kampanjemål Budgivningsmodus Slik fungerer det
Konverteringshendelser utenfor nettet Bare nye kunder
  • Kampanjer vises bare til nye kunder basert på tidligere kjøpskonverteringer på nettet eller eksisterende kundelister som er delt via Kundematch, og som er merket som nye kunder i panelet med et sammendrag av kunder anskaffet.
  • Det rapporteres ikke nye kunder ved konverteringer fra butikksalg utenfor nettet.
Nettsalg og konverteringshendelser utenfor nettet Bare nye kunder
  • Kampanjer vises bare til nye kunder basert på tidligere kjøpskonverteringer på nettet eller eksisterende kundelister som er delt via Kundematch, og som er merket som nye kunder i panelet med et sammendrag av kunder anskaffet.
  • «Nye kunder» i rapporteringen er antallet første kjøpskonverteringer fra nye kunder.