Uusasiakashankintatavoitteen käyttäminen toimipistetavoitteiden kanssa

Uusasiakashankintatavoitteen avulla voit tavoittaa uusia asiakkaita Maksimitulokset- tai Haku-kampanjoilla. Voit optimoida kampanjan tekemään korkeampia hintatarjouksia uusille asiakkaille tai tekemään hintatarjouksia vain uusista asiakkaista.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten uusasiakashankintatavoite toimii toimipistetavoitteiden kanssa.

Jos optimoit toimipistetavoitteita sisältävän kampanjan uusasiakashankinnalle, Google tunnistaa uudet asiakkaat jommallakummalla seuraavista tavoista:

• Aiemmat verkko‑ostoskonversiot (jos käytettävissä)
  • Asiakaskohdistuksen kautta jakamasi nykyiset asiakaslistat, jotka olet merkinnyt konversioiden yhteenvedon hankintapaneeliin.
Huom. Toimipistetavoitteita käyttävät Maksimitulokset‑kampanjat ovat yhteensopivia ainoastaan Vain uudet asiakkaat ‐tilan kanssa.

Kampanjan optimointi

Vain uudet asiakkaat ‐tila näkyy eri tavalla silloin, kun kampanjoilla on verkkomyyntiä. Alla olevia ohjeita seuraamalla saat käsityksen siitä, miten Vain uudet asiakkaat ‐tila toimii. Lue lisää kampanjan optimoinnista verkkomyynnille.

Kampanjan tavoite Tarjoustila Näin se toimii
Offline‑konversiotapahtumat Vain uudet asiakkaat
  • Kampanjan mainokset näkyvät vain uusille asiakkaille, jotka tunnistetaan aiempien verkko‑ostoskonversioiden tai asiakaskohdistuksen kautta jaettujen nykyisten asiakaslistojen perusteella, ja jotka on merkitty uusiksi asiakkaiksi konversioiden yhteenvetosivun hankintapaneelissa
  • Uusien asiakkaiden määrää ei raportoida toimipistemyynti‑konversioiden osalta
Verkkomyynti‑ ja offline‑konversiotapahtumat Vain uudet asiakkaat
  • Kampanjan mainokset näkyvät vain uusille asiakkaille, jotka tunnistetaan aiempien verkko‑ostoskonversioiden tai asiakaskohdistuksen kautta jaettujen nykyisten asiakaslistojen perusteella, ja jotka on merkitty uusiksi asiakkaiksi konversioiden yhteenvetosivun hankintapaneelissa
  • Raporteissa näkyvä "uusien asiakkaiden" määrä on uusien asiakkaiden ensimmäisten ostoskonversioiden määrä