Utilitzar l'objectiu d'adquisició de clients nous amb els objectius de botiga

L'objectiu d'adquisició de clients nous utilitza campanyes Màxim rendiment o de cerca per ajudar-vos a obtenir clients nous. Podeu optimitzar la campanya per fer ofertes més altes per als clients nous o bé per fer ofertes només per als clients nous.

Aquest article explica com funciona l'objectiu d'adquisició de clients nous amb els objectius de botiga.

Si decidiu optimitzar la campanya d'objectius de botiga per adquirir clients nous, Google identificarà els clients nous segons un dels mètodes següents:

• Conversions de compra en línia anteriors (si estan disponibles)
  • Llistes de clients existents que compartiu mitjançant la segmentació per llista de clients i que etiqueteu al tauler Adquisició del Resum de conversions.
Nota: les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga només són compatibles amb el mode Només clients nous.

Optimitzar la campanya

El mode Només clients nous es difon de manera diferent quan les campanyes tenen vendes en línia. Seguiu aquestes directrius per entendre com funcionarà en el vostre cas el mode Només clients nous. Obteniu més informació sobre com podeu optimitzar la campanya per a les vendes en línia.

Objectiu de la campanya Mode d'ofertes Com funciona
Esdeveniments de conversió fora de línia Només clients nous
  • Les campanyes només es difonen a clients nous identificats segons les conversions de compra en línia anteriors o bé a llistes de clients existents compartides mitjançant la segmentació per llista de clients i etiquetades com a clients nous al tauler Adquisició del Resum de conversions.
  • No s'informa de clients nous per a les conversions de vendes a la botiga fora de línia.
Vendes en línia i esdeveniments de conversió fora de línia Només clients nous
  • Les campanyes només es difonen a clients nous identificats segons les conversions de compra en línia anteriors o bé a llistes de clients existents compartides mitjançant la segmentació per llista de clients i etiquetades com a clients nous al tauler Adquisició del Resum de conversions.
  • "Clients nous" als informes és el nombre de conversions de primera compra de clients nous.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now