Fejlfinding vedrørende målet "anskaffelse af nye kunder"

Du kan bruge målet "anskaffelse af nye kunder" i kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagner som hjælp til at få nye kunder i butikken. Du kan vælge at optimere kampagnen, så der enten angives højere bud for nye kunder eller kun angives bud for nye kunder.

Nedenfor kan du se et par typiske scenarier, du kan komme ud for, hvis din kampagne ikke er optimeret til anskaffelse af nye kunder, og den fremgangsmåde, der skal benyttes ved fejlfinding.

På denne side kan du læse om følgende:

Tip! Du kan læse Om målet "anskaffelse af nye kunder" for at få flere oplysninger om kampagnemål, kravene med hensyn til brug af målet "anskaffelse af nye kunder" samt konfigurations- og aktiveringsmuligheder.

Mindre effektivitet end forventet

Nogle gange kan der blive vist færre annoncer end forventet via kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagner med målet "anskaffelse af nye kunder". Dette skyldes muligvis forkert kampagnekonfiguration. Følg nedenstående fremgangsmåde for at foretage fejlfinding.

Trin 1 af 2: Tjek dine kampagneindstillinger

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Find den kampagne af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagne, du vil redigere, på siden "Kampagner".
  5. Klik på tandhjulsikonet Admin Icon ud for kampagnenavnet for at åbne panelet "Indstillinger".
  6. Udvid sektionen "Kundeanskaffelse", og tjek, at "Angiv kun bud for nye kunder" er markeret.
  7. Udvid sektionen "Kundeanskaffelse", og tjek følgende:
    • Afkrydsningsfeltet "Juster din budgivning med henblik på anskaffelse af nye kunder" er markeret.
    • Hvis du har valgt "Angiv kun bud for nye kunder", men er bange for, at effektiviteten ikke optimeres, anbefaler vi, at du i stedet vælger "Angiv højere bud for nye kunder (anbefales)", da dette ikke begrænser din kampagnes rækkevidde.
    • Hvis du har valgt "Angiv kun bud for nye kunder", men er bange for, at effektiviteten ikke optimeres, anbefaler vi, at du i stedet vælger "Angiv højere bud for nye kunder (anbefales)", da dette ikke begrænser din kampagnes rækkevidde.

Trin 2 af 2: Tjek dine konverteringsindstillinger

Bemærk! Siden "Oversigt" kan have forskelligt udseende afhængigt af den aktuelle konfiguration af konverteringer. Læs oplysningerne nedenfor, før du begynder.

• Målet "anskaffelse af nye kunder" vises øverst på siden, hvis der er konfigureret købskonverteringer.
  • Målet "anskaffelse af nye kunder" vises nederst på siden, hvis der ikke er konfigureret købskonverteringer.
  • Målet "anskaffelse af nye kunder" vises ikke på siden "Konverteringer", hvis det ikke er konfigureret korrekt.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon i navigationspanelet til venstre.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Hvis du som annoncør ikke annoncerer inden for kategorien detailhandel: Tjek, at de viste købskonverteringer har fundet sted inden for de seneste 30 dage, eller at der er tilføjet en brugerliste med nuværende kunder. Det er kun muligt at aktivere målet "anskaffelse af nye kunder", hvis én af eller begge disse betingelser er opfyldt.
  5. Tjek, hvornår målet "anskaffelse af nye kunder" blev føjet til kampagnen, hvis det er konfigureret korrekt.
    • Der skal der bruges 1-2 uger på justering af kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og søgekampagner i tilfælde af væsentlige kampagneændringer, så der går muligvis et stykke tid, før din kampagne er justeret i henhold til denne nye indstilling for målretning og optimering.
  6. Tjek, at den generelle konfiguration af søgekampagnen eller kampagnen af typen "Maksimal effektivitet" er korrekt, hvis der ikke er problemer med ovennævnte konfiguration.

Mange tilbagevendende kunder

Selvom der kun angives bud for nye kunder i din kampagne, kan der i nogle tilfælde blive rapporteret om konverteringer i form af tilbagevendende kunder. Dette kan skyldes følgende:

• Der rapporteres kun om nye og nuværende kunder for kampagner, hvor kundeanskaffelse er aktiveret som mål (følg fremgangsmåden under "Tjek dine kampagneindstillinger" ovenfor).
  • Det er ikke muligt at identificere en nuværende kunde i Google Ads (eksempelvis hvis en nuværende kunde bruger en ny eller ukendt enhed eller browser).
  • Hvis flere konverteringer tilskrives samme annonceklik, tages der højde for alle konverteringer og hele konverteringsværdien i forhold til dine budgivningsmål (f.eks. maks. antal konverteringer eller maks. konverteringsværdi).

Mange ukendte kunder

I nogle scenarier kan du muligvis konstatere, at mange kunder klassificeres som "ukendte", hvis din kampagne er optimeret til anskaffelse af nye kunder.

1. Der rapporteres kun om nye og nuværende kunder for kampagner, hvor kundeanskaffelse er aktiveret som mål (følg fremgangsmåden under "Tjek dine kampagneindstillinger" ovenfor).
  2. Tjek, hvornår indstillingen kundeanskaffelse blev aktiveret for din kampagne. Klassificeringen af nye og nuværende kunder anvendes kun fremadrettet og altså ikke med tilbagevirkende kraft, så når du evaluerer effektiviteten for din kampagne med kundeanskaffelse som mål, skal du vælge et datointerval, som ligger efter den dato, hvor denne indstilling blev aktiveret for din kampagne.
  3. Klassificeringen af nye og nuværende kunder anvendes ikke på andre konverteringer end købskonverteringer.
  4. Brugerne har muligvis deaktiveret personlig tilpasning af annoncer, eller også er der ingen tilgængelige cookies.
  5. Der registreres muligvis for mange konverteringer for tilbud inden for forbudte kategorier (f.eks. alkohol eller gambling), som ikke kan spores i forbindelse med klassificering af nye og tilbagevendende kunder.