Bekreft betalingsopplysningene dine

Når du registrerer deg for Google Ads og konfigurerer fakturering, kan det hende vi må bekrefte identiteten din og at du eier betalingsmåten du brukte.

Om bekreftelse

Hvorfor ber vi deg om bekreftelse?

• For å kontrollere at informasjonen din stemmer når du åpner visse typer innhold.
  • For å bekrefte identiteten din når du gjennomfører transaksjoner med Google.
  • For å følge opp uvanlige aktiviteter eller transaksjoner.
  • For å samle inn informasjon som kreves av juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

Hvilken informasjon kan du bli bedt om å oppgi?

For å fullføre bekreftelsen kan du bli bedt om å bekrefte hver enkelt betalingsmåte. Dette kan du gjøre ved å be om en bekreftelseskode.
Du kan også bli bedt om å oppgi
  • juridisk navn
  • navnet som er brukt i betalingsprofilen din
  • adresse
  • fødselsdato
  • et bilde av gyldig legitimasjon
  • et bilde av betalingsmåten

Slik bruker vi informasjonen din

Google bruker informasjonen du oppgir, til å
  • bekrefte identiteten eller betalingsmåten din
  • motarbeide svindel og uriktig bruk
  • gjøre bekreftelsesprosessen for Google-produkter enda bedre

Slik fullfører du bekreftelsen

Hvis du må bekrefte betalingsopplysningene dine under registreringen, får du en melding når du har oppgitt faktureringsinformasjonen. Vi sender også en e-post til e-postadressen du oppga da du registrerte deg, og til relevante administratorer hvis kontoen er del av en managerkonto. E-posten kommer fra noreply-payments@google.com med emnefeltet «Bekreft betalingsmåten din».

Du kan bekrefte identiteten og betalingsmåten din via linken i delen med kontovarsler eller i e-posten. Følg veiledningen for å laste opp et bilde eller en kopi av de forespurte dokumentene.

• Bekreft informasjonen via det røde banneret eller kontovarselet – Klikk på Løs problemet-knappen i «Bekreft betalingsopplysningene dine»-varselet.
  • Bekreft informasjonen på e-post – Klikk på Bekreft nå i e-posten, og logg på med e-postadressen du oppga da du registrerte deg, for eksempel admin@myadsaccount.com.

Bekreftelseskode

1. Klikk på Hent koden.
  2. Gå til nettstedet til utstederen av betalingsmåten, og logg på kontoen din.
  3. I transaksjonsloggen din kan du se en midlertidig belastning på under USD 1,95 merket «GOOGLE». Bekreftelseskoden er de siste 6 sifrene.
    • Beløpet for den midlertidige belastningen varierer avhengig av valutatypen.
    • Du får sannsynligvis koden med det samme, men i noen tilfeller kan det ta opptil 7 dager.
    • Tips: Kontobelastningen er midlertidig. Slike belastninger refunderes innen 30 dager.
  4. Gå tilbake til Google Ads-kontoen din.
  5. Skriv inn den 6-sifrede koden.
  6. Klikk på Bekreft.

Last opp dokumenter

Klikk på linken i bekreftelsesforespørselen for å se en veiledning og en liste over godkjente dokumenter.
Sørg for at alle dokumentene du sender inn
  • inneholder det samme fulle navnet
  • er oppdatert og ikke utløpt
  • er leselige
Sørg for at bildet du laster opp
  • er et bilde av et dokument og ingenting annet
  • er i farger, ikke svart-hvitt
  • ikke er uskarpt, har gjenskinn eller er for mørkt
  • viser alle de fire hjørnene av hele dokumentet

Det kan ta noen dager fra du sender inn dokumentene, til informasjonen bekreftes.

Løs problemer med bekreftelse

Løs problemer med bekreftelseskoder

Finn ut hvordan du løser problemer med å bekrefte betalingsmåter med bekreftelseskoder.

Løs problemer med bekreftelse ved hjelp av dokumenter

Slik løser du problemet:

• Hvis du får en e-post eller feilmelding, følger du veiledningen i meldingen.
  • Hvis du trenger hjelp fra oss med å løse problemet, kontakter vi deg når vi har gjennomgått informasjonen.

Bekreftelsen mislyktes

Hvis bekreftelsen ikke ble godkjent, mottar du en e-post kort tid etter avgjørelsen. Følg veiledningen i e-posten hvis du vil anke avgjørelsen. Du kan også prøve å registrere deg med en annen betalingsmåte.