Uw betalingsgegevens laten verifiëren

Als u zich aanmeldt voor Google Ads en facturering instelt, moeten we mogelijk verifiëren wie u bent en of u eigenaar bent van de betaalmethode die u heeft gebruikt.

Over verificatie

Waarom we u mogelijk om verificatie vragen

• We willen nagaan of uw gegevens kloppen als u specifieke content opent.
  • We willen uw identiteit verifiëren als u een transactie met Google afrondt.
  • We hebben ongebruikelijke activiteit of transacties ontdekt.
  • We hebben om juridische of wettelijke redenen meer informatie nodig.

Om welke informatie kunnen we vragen?

Voor de verificatie kunnen we u vragen elke betaalmethode te laten verifiëren. Daarvoor kunt u een verificatiecode aanvragen.
We kunnen u ook vragen om het volgende:
  • Officiële naam
  • De in uw betalingsprofiel gebruikte naam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Een afbeelding van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs
  • Een afbeelding van uw betaalmethode

Hoe we uw informatie gebruiken

Google gebruikt de informatie die u indient voor het volgende:
  • Uw identiteit of betaalmethode verifiëren
  • U beschermen tegen bedrog en misbruik
  • De verificatieservices voor Google-producten verbeteren

De verificatie afronden

Als u uw betalingsgegevens moet laten verifiëren tijdens de aanmelding, krijgt u een bericht nadat u uw factureringsgegevens heeft aangeleverd. We sturen ook een e-mail naar het e-mailadres dat u heeft gegeven toen u zich aanmeldde, en naar relevante beheerders als het account deel uitmaakt van een manageraccount. De e-mail is afkomstig van noreply-payments@google.com. In de onderwerpregel staat: Laat uw betaalmethode verifiëren.

U kunt uw identiteit en betaalmethode laten verifiëren via de link in het gedeelte met accountmeldingen of in de e-mail. Volg de instructies om een foto of kopie van de gevraagde documenten te uploaden.

• Verificatie via rode-bannermelding of accountmelding: klik op de knop Oplossen in de melding Laat uw betalingsgegevens verifiëren.
  • Verificatie via e-mail: klik op Nu verifiëren in het e-mailadres en log in met het e-mailadres dat u heeft gegeven toen u zich aanmeldde, bijvoorbeeldbeheerder@mijnadsaccount.com.

Verificatiecode

1. Klik op Code ophalen.
  2. Ga naar de website van de uitgever van uw betaalmethode en log in op uw account.
  3. Zoek in uw transactiegeschiedenis naar een tijdelijke afschrijving van minder dan $ 1,95 met de vermelding GOOGLE. De verificatiecode bestaat uit de laatste 6 cijfers.
    • Het bedrag van de tijdelijke afschrijving verschilt per type valuta.
    • Meestal krijg je de code meteen, maar dit kan tot 7 dagen duren.
    • Tip: De afschrijving of reservering op uw rekening is tijdelijk. We betalen het bedrag binnen 30 dagen terug.
  4. Ga terug naar uw Google Ads-account.
  5. Vul de 6-cijferige code in.
  6. Klik op Verifiëren.

Documenten uploaden

Via de link in het verificatieverzoek vindt u een lijst van geaccepteerde documenten en instructies.
Zorg dat je documenten:
  • allemaal dezelfde volledige naam bevatten,
  • zijn geüpdatet en niet zijn verlopen,
  • en leesbaar zijn.
Zorg dat de afbeelding die u uploadt:
  • een document toont en niet iets anders,
  • in kleur is en niet in zwart-wit,
  • scherp en goed belicht is en geen schittering bevat,
  • en alle 4 hoeken van het hele document toont.

Nadat u de documenten heeft ingediend, kan het een paar dagen duren voordat de verificatie is afgerond.

Problemen met verificatie oplossen

Problemen met verificatiecodes oplossen

Meer informatie over hoe u problemen oplost als u betaalmethoden met een verificatiecode laat verifiëren

Problemen met documentverificatie oplossen

Zo lost u het probleem op:

• Als u een e-mail of foutmelding krijgt: volg de instructies in het bericht.
  • Als u hulp nodig heeft van ons team voor betalingen om het probleem op te lossen, nemen we contact met u op nadat we uw informatie hebben beoordeeld.

Verificatie mislukt

Als uw verificatie niet is goedgekeurd, krijgt u direct na het besluit een e-mail. U kunt bezwaar maken tegen de beslissing door de instructies in de e-mail te volgen. U kunt zich ook aanmelden met een andere betaalmethode.