Maksutietojen vahvistaminen

Kun rekisteröidyt Google Adsiin ja otat käyttöön laskutuksen, meidän on ehkä todennettava henkilöllisyytesi ja käyttämäsi maksutavan omistajuus.

Todentaminen

Syitä henkilöllisyyden todennuspyyntöön

• Tietyn sisällön käyttäminen edellyttää tietojesi todentamista.
  • Henkilöllisyytesi on todennettava, kun teet maksun Googlen kautta.
  • Havaitsimme epäilyttävää toimintaa tai tapahtumia.
  • Tarvitsemme lisätietoja oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

Mitä tietoja sinulta voidaan pyytää

Vahvistuksen viimeistelemiseksi sinua voidaan pyytää vahvistamaan jokainen maksutapa. Pyydä tätä varten vahvistuskoodi.
Sinua saatetaan myös pyytää toimittamaan seuraavat:
  • Virallinen nimi
  • Payments-profiilissasi käytetty nimi
  • Osoite
  • Syntymäaika
  • Kuva virallisesta henkilötodistuksesta
  • Kuva maksutavasta

Henkilötietojen käyttö

Google käyttää antamiasi tietoja
  • henkilöllisyyden tai maksutavan todentamiseen
  • petoksilta ja väärinkäytöksiltä suojaamiseen
  • Googlen tuotteiden todennuspalvelujen parantamiseen.

Todennuksen viimeistely

Jos sinun on vahvistettava maksutietosi rekisteröitymisen yhteydessä, saat siitä viestin, kun olet lisännyt laskutustietosi. Lähetämme myös sähköpostiviestin rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä asiaankuuluville järjestelmänvalvojille, jos tili on osa hallinnoijan tiliä. Sähköposti lähetetään osoitteesta noreply-payments@google.com, ja viestin aiherivillä pyydetään vahvistamaan maksutapa.

Voit todentaa henkilöllisyytesi ja vahvistaa maksutapasi joko tilin ilmoitusosiossa tai sähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Lataa kuva tai kopio pyydetyistä asiakirjoista ohjeiden mukaisesti.

• Vahvistaminen punaisen banneri- tai tili-ilmoituksen kautta – Klikkaa Vahvista maksutiedot ‐ilmoituksen Korjaa-painiketta.
  • Vahvista sähköpostitse – Klikkaa Vahvista nyt sähköpostista ja kirjaudu sisään rekisteröitymisen yhteydessä antamallasi sähköpostiosoitteella, esimerkiksi admin@omamainostili.com.

Vahvistuskoodi

1. Valitse Hae koodi.
  2. Siirry maksutavan myöntäjän verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.
  3. Etsi tapahtumahistoriasta alle 1,95 dollarin katevaraus nimellä "GOOGLE". Vahvistuskoodi on kuusi viimeistä numeroa.
    • Katevarauksen summa vaihtelee valuutan mukaan.
    • Koodin pitäisi saapua heti, mutta viimeistään seitsemän päivän kuluessa.
    • Vinkki: Veloitus tai katevaraus tililtä on väliaikainen. Veloitukset hyvitetään 30 päivän kuluessa.
  4. Palaa Google Ads ‐tilillesi.
  5. Lisää kuusinumeroinen koodi.
  6. Valitse Vahvista.

Lataa asiakirjat

Näet listan hyväksyttävistä asiakirjoista ja ohjeet vahvistuspyynnössä olevan linkin avulla.
Varmista, että seuraavat ehdot täyttyvät:
  • Koko nimi on sama kaikissa lähettämissäsi asiakirjoissa.
  • Asiakirjat ovat ajan tasalla ja voimassa.
  • Asiakirjat ovat luettavissa.
Varmista, että lataamasi kuva on seuraavien vaatimusten mukainen:
  • Kuvassa näkyy asiakirja eikä mitään muuta.
  • Kuva on värillinen, ei mustavalkoinen.
  • Kuva ei ole sumea tai hämärä eikä siinä ole heijastuksia.
  • Asiakirjan kaikki neljä kulmaa ovat näkyvissä.

Kun olet lähettänyt asiakirjat, vahvistukseen voi mennä pari päivää.

Vahvistukseen liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Vahvistuskoodeihin liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Lue lisää maksutapojen vahvistuskoodeihin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta.

Asiakirjavahvistukseen liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Näin voit ratkaista ongelman:

• Jos saat sähköpostiviestin tai virheilmoituksen: Seuraa viestin ohjeita.
  • Jos tarvitset apua tiimiltämme ongelman ratkaisemiseksi, otamme sinuun yhteyttä, kun olemme tarkistaneet tietosi.

Vahvistuksen epäonnistuminen

Jos vahvistusta ei hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostia heti päätöksen jälkeen. Voit valittaa päätöksestä sähköpostissa olevien ohjeiden mukaan. Voit myös yrittää rekisteröityä toisella maksutavalla.