Verificer dine betalingsoplysninger

Når du opretter en Google Ads-konto og konfigurerer fakturering, er vi muligvis nødt til at verificere din identitet og dit ejerskab af den betalingsmetode, du har valgt at bruge.

Om verificering

Derfor kan du blive bedt om at fuldføre verificeringsprocessen

• For at verificere, at dine oplysninger er korrekte, når du får adgang til specifikt indhold.
  • For at verificere din identitet, når du fuldfører en transaktion via Google.
  • Hvis vi registrerer unormal aktivitet eller unormale transaktioner.
  • Hvis vi har behov for flere oplysninger af juridiske eller lovbefalede årsager.

Oplysninger, du kan blive bedt om at angive

Du bliver muligvis bedt om at verificere hver enkelt betalingsmetode for at fuldføre verificeringsprocessen, og det kan du gøre ved at anmode om en verificeringskode.
Du kan også blive bedt om at angive følgende:
  • Juridisk navn
  • Det navn, der bruges på din betalingsprofil
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • Et billede af et id, der er udstedt af en offentlig myndighed
  • Et billede af din betalingsmetode

Sådan bruger vi dine oplysninger

Hos Google bruger vi de oplysninger, du angiver, til følgende formål:
  • Verificering af din identitet eller betalingsmetode.
  • Beskyttelse mod bedrag og misbrug.
  • Forbedring af verificeringstjenesterne for Google-produkter.

Sådan fuldfører du verificeringsprocessen

Hvis dine betalingsoplysninger skal verificeres i forbindelse med kontooprettelsesprocessen, vises der en meddelelse, når du har angivet dine faktureringsoplysninger. Vi sender også en mail til den mailadresse, du har angivet i forbindelse med kontooprettelsesprocessen, og til de relevante administratorer, hvis kontoen administreres af en managerkonto. Mailen sendes fra adressen noreply-payments@google.com, og der står "Verificer din betalingsmetode" i emnelinjen.

Du kan enten verificere din identitet og din betalingsmetode via linket i sektionen med kontorelaterede underretninger eller via linket i mailen. Følg vejledningen for at uploade et billede eller en kopi af de dokumenter, der anmodes om.

• Verificering via en underretning i et rødt banner eller en notifikation på kontoen: Klik på knappen Løs problemet i underretningen "Verificer dine betalingsoplysninger".
  • Verificering via mail: Klik på Foretag verificering nu i mailen, og log ind med den mailadresse, du har angivet i forbindelse med kontooprettelsesprocessen, f.eks. administrator@minannoncekonto.dk.

Verificeringskode

1. Klik på Hent kode.
  2. Gå til websitet for den relevante betalingsmetode, og log ind på din konto.
  3. Find en midlertidig debitering til en værdi af under 1,95 USD med navnet "GOOGLE" i din transaktionshistorik. Verificeringskoden er de sidste seks cifre.
    • Beløbet på den midlertidige debitering varierer afhængigt af valutatypen.
    • Du bør modtage koden med det samme, men det kan tage op til 7 dage.
    • Tip! Debiteringen eller beløbsreservationen på din konto er midlertidig. Debiteringer refunderes inden for 30 dage.
  4. Gå tilbage til din Google Ads-konto.
  5. Angiv den sekscifrede kode.
  6. Klik på Verificer.

Upload dokumenter

Du kan finde en liste over accepterede dokumenter og en vejledning via linket i verificeringsanmodningen.
Sørg for, at:
  • Du bruger det samme fulde navn i alle de dokumenter, du indsender.
  • Dokumenterne er opdaterede og ikke er udløbet.
  • Dokumenterne er læselige.
Sørg for, at følgende betingelser med hensyn til det billede, du uploader, er opfyldt:
  • Billedet er et dokument og intet andet
  • Billedet er et farvebillede (ikke et sort-hvid-billede)
  • Billedet er ikke sløret eller underbelyst, og det er uden skær/genskin
  • Alle fire hjørner af dokumentet kan ses på billedet

Når du har indsendt dokumenterne, kan der gå et par dage, før verificeringsprocessen er fuldført.

Løs problemer med verificering

Løs problemer med verificeringskoder

Få oplysninger om, hvordan du løser problemer i forbindelse med forsøg på at få betalingsmetoder verificeret med en verificeringskode

Løs problemer med dokumentbaseret verificering

Sådan løser du problemet:

• Hvis du modtager en mail eller får en fejlmeddelelse: Følg vejledningen i meddelelsen.
  • Hvis du har behov for hjælp fra vores betalingsteam for at få problemet løst: Vi kontakter dig, når vi har gennemgået dine oplysninger.

Mislykket forsøg på verificering

Hvis vi ikke er i stand til at foretage verificering ud fra det indsendte materiale, modtager du en mail, kort efter at vi har truffet denne afgørelse. Følg vejledningen i mailen, hvis du vil indsende en appel angående afgørelsen. Du kan også prøve at fuldføre kontooprettelsesprocessen ved brug af en anden betalingsmetode.