Verificar la informació de pagament

Quan us registreu a Google Ads i configureu la facturació, és possible que hàgim de verificar la vostra identitat i la propietat de la forma de pagament que heu fet servir.

Sobre la verificació

Per què us podem demanar que us verifiqueu

• Per verificar que la vostra informació és correcta quan accediu a contingut concret.
  • Per verificar la vostra identitat quan completeu una transacció amb Google.
  • Perquè hem detectat activitat o transaccions poc habituals.
  • Perquè necessitem més informació per motius legals o normatius.

Quina informació se us pot demanar que proporcioneu

Per completar la verificació, és possible que se us demani que verifiqueu cada forma de pagament. Per fer-ho, podeu sol·licitar un codi de verificació.
També pot ser que se us demani que proporcioneu:
  • El nom legal
  • El nom que s'utilitza al vostre perfil de pagaments
  • L'adreça
  • La data de naixement
  • Una imatge del vostre document d'identitat oficial
  • Una imatge de la vostra forma de pagament

Com utilitzem la vostra informació

Google utilitza la informació que proporcioneu per:
  • Verificar la vostra identitat o forma de pagament.
  • Protegir-vos contra fraus i usos abusius.
  • Millorar els serveis de verificació dels productes de Google.

Com es pot completar la verificació

Si heu de verificar la informació de pagament durant el registre, rebreu un missatge després d'introduir la informació de facturació. També enviarem un correu electrònic a l'adreça que heu proporcionat en registrar-vos i als administradors pertinents si el compte forma part d'un compte de gestor. El correu electrònic prové de noreply-payments@google.com i té l'assumpte "Verifica la forma de pagament".

Podeu verificar la vostra identitat i forma de pagament mitjançant l'enllaç que hi ha a la secció d'alertes del compte o al correu electrònic. Seguiu les instruccions per penjar una foto o una còpia dels documents sol·licitats.

• Verifiqueu-vos a través d'un bàner d'alerta vermell o d'una notificació del compte: feu clic al botó Corregeix-ho que hi ha a l'alerta "Verifica la informació de pagament".
  • Verifiqueu-vos per correu electrònic: feu clic a Verifica ara al correu electrònic i inicieu la sessió amb l'adreça electrònica que heu proporcionat en registrar-vos (per exemple, administrador@elmeucomptedegoogleads.com).

Codi de verificació

1. Feu clic a Obtén el codi.
  2. Aneu al lloc web de l'emissor de la forma de pagament i inicieu la sessió al vostre compte.
  3. A l'historial de transaccions, veureu un càrrec temporal inferior a 1,95 EUR amb el concepte "GOOGLE". El codi de verificació són els 6 darrers dígits.
    • L'import del càrrec temporal varia segons el tipus de moneda.
    • En principi, rebreu el codi immediatament, però pot tardar fins a 7 dies.
    • Consell: el càrrec o la retenció al vostre compte és temporal. Els càrrecs es reembossaran en un termini de 30 dies.
  4. Torneu al compte de Google Ads.
  5. Introduïu el codi de 6 dígits.
  6. Feu clic a Verifica.

Penjar documents

Per veure una llista dels documents acceptats i les instruccions, feu servir l'enllaç de la sol·licitud de verificació.
La documentació ha de complir aquests requisits:
  • Ha d'incloure el mateix nom complet en tots els documents que enviïs.
  • Ha de ser actual i no pot haver caducat.
  • Ha de ser llegible.
Assegura't que la imatge que penges:
  • És la imatge d'un document i de res més.
  • És en color i no en blanc i negre.
  • No està desenfocada i no té reflexos ni poca llum.
  • Mostra els quatre extrems del document sencer.

Un cop hàgiu enviat els documents, la verificació pot tardar uns quants dies.

Corregir problemes relacionats amb la verificació

Corregir problemes relacionats amb els codis de verificació

Informació sobre com es poden corregir problemes en provar de verificar les formes de pagament amb un codi de verificació

Corregir problemes relacionats amb la verificació de documents

Per resoldre el problema:

• Si rebeu un correu electrònic o un missatge d'error, seguiu les instruccions del missatge.
  • Si necessiteu l'ajuda del nostre equip de pagaments per resoldre el problema, us avisarem quan hàgim revisat la vostra informació.

Verificació fallida

Si la verificació no s'ha aprovat, rebreu un correu electrònic poc després que hàgim pres la decisió. Per apel·lar-hi, seguiu les instruccions del correu electrònic. També podeu provar de registrar-vos amb una altra forma de pagament.