[Migració de GA4] Diferències inherents entre Universal Analytics i Google Analytics 4

És important entendre que hi haurà discrepàncies entre les conversions de Universal Analytics (UA) i les de Google Analytics 4 (GA4) per les diferències inherents a totes dues plataformes que poden dificultar la comparació dels recomptes de conversions.

Aquestes són algunes de les diferències principals entre UA i GA4:

1. Model de dades: UA utilitza un model de dades basat en sessions, mentre que GA4 utilitza un model de dades basat en esdeveniments. Això vol dir que GA4 fa un seguiment de cada interacció de l'usuari com un esdeveniment individual, en lloc d'agrupar-los per sessió.
  2. Mesurament: UA mesura els diferents dispositius i plataformes per separat. GA4 ofereix capacitats de mesurament millorat, cosa que permet una recollida de dades més exhaustiva en diversos dispositius i plataformes.
  3. Aprenentatge automàtic: GA4 s'ha creat amb solucions basades en la IA que omplen els buits de les dades de conversió mitjançant la modelització conductual i de conversions. Això permet obtenir una visió més completa del rendiment sense comprometre la privadesa de l'usuari. Aquestes tecnologies no estan disponibles a les propietats de UA.
  4. Privadesa de les dades: per estar al dia dels canvis en matèria de privadesa, s'han fet diverses millores a GA4 a fi d'ajudar-vos a generar confiança entre els usuaris i demostrar el vostre compromís amb la privadesa de les dades. Aquestes millores inclouen la capacitat de suprimir dades d'usuari i de gestionar les polítiques de conservació de dades, el mode de consentiment per al compliment de l'RGPD i un sistema de conservació de dades millorat.

Següent: Corregir les diferències de configuració que poden causar discrepàncies entre les conversions

Podeu revisar aquesta llista de discrepàncies entre les conversions per entendre d'on provenen aquestes diferències i com podeu aconseguir que els volums de conversions de GA4 s'ajustin més als de UA.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now