Om rapportering af aktivgrupper

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Aktivoptimering er nøglen til succes med dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet". For at evaluere effektiviteten af kampagner og maksimere effektiviteten kan du gennemgå effektivitetsmetrics på aktivgruppeniveau for dine kampagner.

Når du gennemgår dine data for effektivitet på aktivgruppeniveau, kan du få en bedre forståelse af, hvordan dine aktivgrupper klarer sig i forhold til dine mål på kampagneniveau. Du kan bruge disse data sammen med dine rapporter om aktiver eller kombinationer til at forbedre og tilføje aktiver, der skaber resultater for din kampagne. Få flere oplysninger om rapportering af aktiver i kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Bemærk! Aktivgrupper med højere CPA eller lavere ROAS bidrager stadig til at nå dine kampagnemål, og vi anbefaler ikke at fjerne aktivgrupper baseret på disse oplysninger. Få flere oplysninger om optimering af det marginale investeringsafkast i stedet for det gennemsnitlige investeringsafkast.

På denne side kan du læse om følgende:

Før du begynder

Du skal konfigurere en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for at se rapporten over aktivgrupper. Få flere oplysninger om kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Sådan fungerer det

Følg denne vejledning for at se rapporten over dine aktivgrupper:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den kampagne af typen "Maksimal effektivitet", som du vil have vist, på siden "Kampagner".
  5. Klik på fanen "Aktivgrupper".
  6. Skift sidevisning fra "Oversigt" til "Tabel" øverst til højre.
    • Bemærk! Din tabel viser kolonnen "Konv. pris", "Konverteringer" og "Pris pr. konv." som standard.
  7. Klik på knappen Kolonner og derefter på Rediger kolonner for at se flere kolonner. Du kan gennemse de tilgængelige metrics og klikke på Anvend for at se disse som kolonner i din rapport.

Det kan du se i rapporten om aktivgrupper

Du kan gennemgå rapporten "Aktivgruppe" i Google Ads for at forstå metrics og data, der kan hjælpe dig med at forbedre dine aktiver og annonceringsstrategier. Nogle metrics er tilgængelige som standard, så hvis du vil tilføje eller fjerne metrics, skal du klikke på ikonet "Kolonner", vælge "Rediger kolonner" og vælge og gemme de metrics, du vil se i din rapport.

Anbefalede metrics

Google anbefaler, at du bruger specifikke metrics til at få indsigtsfulde data fra rapportering om dine aktivgrupper. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, når du opretter rapporteringen af dine aktivgrupper, kan du tilføje følgende metrics.

Konverteringer

Konverteringer er handlinger, der tælles, når nogen interagerer med din annonce eller gratis produktfortegnelse og derefter foretager en handling, som du har defineret som værdifuld for din virksomhed.

Når du måler dine konverteringer, får du større indsigt i, hvor mange kunder der har foretaget en handling ifm. din annonce, efter at de har fået vist en annonce med aktiver fra din aktivgruppe til kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Konverteringsværdi (hvis målt)

Hvis dine konverteringsmål også måler konverteringsværdien, kan det hjælpe dig med at måle og optimere den sande forretningsmæssige effekt af dine annoncekampagner.

Konverteringsrate

Din konverteringsrate er det gennemsnitlige antal konverteringer pr. annonceinteraktion. Du kan bruge konverteringssporing i din konto til at måle konverteringsrater vist i procent.

Når du måler din konverteringsrate, kan du sammenligne aktiver i din aktivgruppe for at sikre, at de mest effektive aktiver fortsat bliver vist.

Pris pr. konvertering

Din pris pr. konvertering er et mål for, hvor meget hver enkelt konvertering koster i gennemsnit. Det beregnes ved at dividere dine samlede omkostninger med antallet i kolonnen "Konverteringer".

Når du måler din pris pr. konvertering, kan du sammenligne aktiver i din aktivgruppe for at sikre, at de penge, du bruger, giver resultater.

Optimale løsninger

Overvej følgende for at få mest muligt ud af dataene i din rapport om aktivgrupper:

• Fortsæt med evalueringer på kampagneniveau: Det anbefales, at du fortsætter med at evaluere effektiviteten af dine kampagner på kampagneniveau, da algoritmen optimeres i forhold til dine konverteringsmål.
  • Evaluer dine konverteringsmetrics omhyggeligt: Det anbefales, at du forbliver opmærksom, når du evaluerer din gennemsnitlige pris pr. handling (CPA, cost per action) eller konverteringsværdi pr. pris (ROAS, cost-per-action) på aktivgruppeniveau, da aktivgrupper med højere CPA eller lavere ROAS bidrager til at nå dine kampagnemål. Du kan maksimere dine aktiver og aktivgrupper for at oprette en mere vellykket kampagne. Få flere oplysninger om optimering af det marginale investeringsafkast i stedet for det gennemsnitlige investeringsafkast.
  • Brug yderligere indsigt i Google Ads: Hvis du vil have større indsigt i dine aktivers og aktivgruppers effektivitet, f.eks. hvilke målgrupper dine annoncer appellerer til, kan du gennemgå din målgruppeindsigt i Google Ads sammen med dit "Aktiv" gruppe".