Tietoja Google Ads ‐tilin pääsyoikeuksien vanhenemisesta

Pääsyoikeuksien vanhenemisen avulla voit myöntää muille käyttäjille tilapäiset pääsyoikeudet Google Ads ‐tilillesi. Tämän ominaisuuden avulla voit asettaa tilisi pääsyoikeuksille viimeisen voimassaolopäivän, mikä helpottaa väliaikaisten käyttäjien ylläpitoa.

Sisältö:

Hyödyt

Saatat joskus tarvita Google Ads ‐tilillesi tilapäisiä käyttäjiä eri syistä, esimerkiksi konsultoinnin vuoksi. Vanhenevien pääsyoikeuksien avulla voit valita päivämäärän, jolloin näiden väliaikaisten käyttäjien pääsy tilillesi päättyy automaattisesti. Tämä ominaisuus helpottaa tilin hallinnointia, eikä sinun tarvitse huolehtia muiden käyttäjien pääsyoikeuksien manuaalisesta poistamisesta. Lisäksi sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia tiliesi luvattomasta käytöstä, jos määrität väliaikaisille käyttäjille vanhenemispäivät.

Vanhentuvia pääsyoikeuksia käytettäessä myös ilmoitetaan käyttäjille, kun heidän pääsyoikeutensa on vanhentumassa tai jo vanhentunut. Google Ads ‐tilisi järjestelmänvalvojana saat sähköpostiviestin seitsemän päivää ennen ja päivää ennen kuin tilin väliaikainen pääsyoikeus vanhenee. Näin voit tarvittaessa jatkaa väliaikaisten käyttäjien pääsyoikeuksia hyvissä ajoin ennen pääsyoikeuden vanhenemista.

Kaikki, joille olet määrittänyt väliaikaisen pääsyn tilillesi, saavat myös sähköpostiviestin seitsemän päivää ennen ja päivää ennen pääsyoikeuden vanhenemista. Näin heillä on aikaa käyttää tiliäsi ja he tietävät, milloin pääsyoikeus vanhenee.

Kun käyttäjän pääsyoikeus vanhenee, hänet poistetaan Google Ads ‐tililtäsi. Sinä ja muut tilisi järjestelmänvalvojat saatte ilmoituksia, kun käyttäjät poistetaan.

Pääsyoikeuksien vanhenemispäivien asettaminen ja muuttaminen

Näin voit asettaa pääsyoikeuden viimeisen voimassaolopäivän uudelle käyttäjälle:

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa pluspainiketta .
  4. Lisää kutsuttavan sähköpostiosoite.
  5. Sivulla näkyy päivämääräkehote. Lisää käyttäjälle haluamasi viimeinen voimassaolopäivä. Oletusarvoinen vanhenemispäivä on Ei koskaan.
  6. Valitse uuden käyttäjän pääsyoikeustaso.
  7. Klikkaa Lähetä kutsu.
  8. Kun henkilö hyväksyy sähköpostikutsusi, saat ilmoituksen tilillesi. Jos haluat peruuttaa kutsun, valitse Toiminnot-sarakkeesta Peruuta.

Voit muuttaa viimeistä voimassaolopäivää seuraavasti:

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Vie kohdistin käyttäjän viimeisen voimassaolopäivän päälle Pääsyoikeus vanhenee ‐sarakkeessa, klikkaa näkyviin tulevaa kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake ja valitse käyttäjälle uusi viimeinen voimassaolopäivä. Uusi viimeinen voimassaolopäivä ilmoitetaan käyttäjille sähköpostitse.

Tilin käyttäjien viimeisen voimassaolopäivän muuttaminen ei vaikuta heidän pääsyoikeustasoihinsa.

Huom. Pääsyoikeuden viimeiseksi voimassaolopäiväksi voi valita minkä tahansa päivän kuluvasta kalenteripäivästä alkaen. Pääsyoikeus vanhenee valittuna päivänä klo 23.59. Aikavyöhyke määräytyy tilisi aikavyöhykkeen mukaan.

Käyttäjän pääsyoikeuden vanheneminen

Google Ads lähettää sinulle ja väliaikaisille käyttäjille sähköpostin seitsemän päivää ennen ja päivää ennen kuin heidän pääsyoikeutensa vanhenee. Käyttäjät, joiden pääsyoikeus on vanhentunut, eivät enää näy Pääsyoikeudet ja turvallisuus ‐sivun taulukossa.

Kun käyttäjän pääsyoikeus vanhenee, hänet poistetaan Google Ads ‐tililtäsi. Sinun tai toisen järjestelmänvalvojan on kutsuttava hänet uudelleen uutena käyttäjänä.

Usein kysyttyä

Mitä käyttäjille tapahtuu, kun heidän pääsyoikeutensa vanhenee?

Kun käyttäjän pääsyoikeus vanhenee, hänet poistetaan Google Ads ‐tililtäsi. Tämä tarkoittaa, että hän ei voi enää tehdä tilillesi muutoksia tai nähdä tilisi tietoja. Sinun on lisättävä hänet uudelleen uutena käyttäjänä, jos haluat palauttaa hänen pääsyoikeutensa.

Mitä aikavyöhykettä pääsyoikeuden vanhenemiseen käytetään?

Pääsyoikeuden vanhenemisen laskemiseen käytetään tilisi aikavyöhykettä. Jos teet yhteistyötä muilla aikavyöhykkeillä olevien käyttäjien kanssa, muistuta heitä siitä, että heidän pääsyoikeuksiensa vanhenemispäivä perustuu tilisi aikavyöhykkeeseen, ei heidän aikavyöhykkeeseensä.

Mitkä ovat käyttäjätaulukon oletusasetukset, ja mitä muutoksia siihen tehdään?

Käyttäjän pääsyoikeuden vanhenemispäivä on oletuksena Ei koskaan. Käyttäjätaulukossa näkyy nyt lisäsarake "Pääsyoikeus vanhenee".