Om tidsbegrænset adgangstilladelse til din Google Ads-konto

Funktionen tidsbegrænset adgangstilladelse giver dig mulighed for at give brugere midlertidig adgang til din Google Ads-konto ved at angive en udløbsdato for adgangstilladelsen for at lette administrationen.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

Nogle gange har du måske behov for at give brugere midlertidig adgang til din Google Ads-konto, f.eks. med henblik på rådgivning. Med tidsbegrænset adgangstilladelse kan du angive en dato, hvor sådanne brugeres midlertidige adgangstilladelse til din konto automatisk skal ophøre. Denne funktion gør det nemmere for dig at administrere din konto uden at skulle bekymre dig om at fjerne andre brugeres adgangstilladelse manuelt, og der er også mindre risiko for uautoriseret adgang, hvis du angiver en udløbsdato for adgangstilladelsen.

Med tidsbegrænset adgangstilladelse bliver brugerne også underrettet, når deres adgangstilladelse er ved at udløbe (eller hvis den allerede er udløbet). Som administrator af Google Ads-kontoen modtager du en mail henholdsvis syv dage og én dag før den midlertidige adgangstilladelses udløb, så du har god tid til at forlænge adgangstilladelsen, hvis der er behov for det.

Alle brugere, der har fået tidsbegrænset adgangstilladelse til din konto, modtager også en mail henholdsvis syv dage og én dag før adgangstilladelsens udløb, så de ved, hvor lang tid de har til at færdiggøre deres arbejde på kontoen.

Når en brugers adgangstilladelse til din Google Ads-konto udløber, bliver vedkommendes adgangstilladelse fjernet. Du og de øvrige administratorer af din konto bliver underrettet, når adgangstilladelsen er fjernet.

Angiv og rediger udløbsdato for adgangstilladelse

Følg nedenstående fremgangsmåde for at angive udløbsdatoen for en ny brugers adgangstilladelse.

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Angiv mailadressen på den person, du vil sende en invitation til.
  5. Angiv den ønskede udløbsdato for brugerens adgangstilladelse i den datomeddelelse, der vises på siden. Udløbsdatoen er som standard "Aldrig".
  6. Vælg adgangsniveau for den nye bruger.
  7. Klik på Send invitation.
  8. Når den pågældende har taget imod den invitation, du har sendt via mail, får du en notifikation på din konto. Hvis du vil tilbagekalde invitationen, skal du klikke på Tilbagekald i kolonnen "Handlinger".

Følg nedenstående fremgangsmåde for at ændre udløbsdatoen.

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Hold markøren over udløbsdatoen for en brugers adgangstilladelse i kolonnen "Adgangstilladelsen udløber", og klik på det blyantikon Rediger indstilling, blyantikon, der vises, for at vælge en ny udløbsdato for den pågældende brugers adgangstilladelse. Vedkommende bliver underrettet om den nye udløbsdato via mail.

Ændring af udløbsdatoen for en brugers adgangstilladelse til din konto medfører ingen ændring af vedkommendes adgangsniveau.

Bemærk! Du kan vælge en hvilken som helst dato fra og med dags dato som udløbsdato for adgangstilladelsen. Adgangstilladelsen udløber kl. 23.59 på den valgte dato, og tidszonen er den tidszone, der er valgt på din konto.

Udløb af brugeres adgangstilladelse

Google Ads sender en mail til dig og de relevante brugere henholdsvis syv dage og én dag før adgangstilladelsens udløb. Brugere, hvis adgangstilladelse er udløbet, vises ikke længere i tabellen på siden Adgang og sikkerhed.

Når en brugers adgangstilladelse til din Google Ads-konto udløber, bliver vedkommendes adgangstilladelse fjernet. Hvis den pågældende bruger skal have adgangstilladelse igen, betragtes han eller hun som ny bruger, og du eller en anden administrator er i så fald nødt til at sende vedkommende en ny invitation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, når en brugers adgangstilladelse udløber?

Når en brugers adgangstilladelse til din Google Ads-konto udløber, bliver vedkommendes adgangstilladelse fjernet, hvilket betyder, at han eller hun ikke længere kan foretage ændringer eller se oplysninger på din konto. Hvis den pågældende bruger skal have adgangstilladelse igen, er du nødt til at tilføje vedkommende som ny bruger.

Hvilken tidszone bruges der ved tidsbegrænset adgangstilladelse?

Den tidszone, der bruges til beregning af udløbstidspunktet for adgangstilladelsen, er den, der er valgt på din konto. Hvis du samarbejder med personer, som befinder sig et sted, hvor der anvendes en anden tidszone, skal du sørge for at gøre dem opmærksomme på, at udløbsdatoen for deres adgangstilladelse er baseret på den tidszone, der er valgt på din konto, og altså ikke på deres egen tidszone.

Hvad er standardindstillingen i tabellen med brugere, og hvilke ændringer er der sket?

Indstillingen for "Udløb af brugerens adgangstilladelse" er som standard "Aldrig", og tabellen med brugere indeholder nu en ekstra kolonne med navnet "Adgangstilladelsen udløber".