Elementtien lataaminen Google Drivesta ja Dropboxista elementtikirjastoon

Google Adsin elementtikirjastoon voi nyt ladata elementtejä suoraan Google Drivesta tai Dropboxista. Koska elementtejä luodaan yhdessä muiden kanssa ja usein niitä tallennetaan jaettuihin Driveihin, haluamme mahdollistaa sisällön lataamisen suoraan pilvitallennuspalvelusta, kuten Google Drivesta tai Dropboxista.

Elementtikirjasto on galleria, josta löydät kaikki elementtisi (myös kuvat, tekstit, sivustolinkit ja YouTube-videot) ja jossa voit luoda ja tallentaa kampanjamainoksia. Pääset elementtikirjastoon mainoksen luomisen yhteydessä tai klikkaamalla työkalukuvaketta Tools Icon.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä löydät elementtikirjaston ja miten voit ladata sinne sisältöä pilvitallennuspalvelusta.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Elementtikirjastoon siirtyminen työkalukuvakkeen kautta

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Valitse Elementtikirjasto.

Sisällön lataaminen pilvitallennuspalvelusta elementtikirjastoon

Kun olet elementtikirjastossa, voit ladata uutta sisältöä seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Klikkaa elementtikirjastosta + Uusi ‑painiketta.
  2. Klikkaa avattavasta valikosta Lataa.
  3. Täältä voit ladata
    • yksittäisiä kuvia tai videoita suoraan laitteeltasi
    • kokonaisia sisältökansioita
    • sisältöä Google Drivesta
    • sisältöä Dropboxista.
  4. Sinun on tehtävä kertaluontoinen todennus ja annettava suostumus sekä Google Driven että Dropboxin osalta. Tämän jälkeen voit valita ja ladata tuettuja tiedostoja.

Elementtikirjastoon siirtyminen mainoksen luomisen yhteydessä

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa navigaatiopaneelista Elementit-kategoriaa.
  3. Valitse Elementit.
  4. Klikkaa pluspainiketta ja valitse sitten ladattavan elementin tyyppi.
  5. Lataa sisältö kampanjaan seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita ja valitse sitten mainosryhmä.

Aiheeseen liittyvä linkki