Om diagnostik af offlinedata

Diagnostik af offlinedata giver dig mulighed for at finde og rette de offlinedata, du importerer til Google. På siden for diagnostik af offlinedata kan du se relevante, opsummerede oplysninger om dine importerede konverteringer og justeringer. På siden Diagnostik for offlinedata kan du vurdere, om dine uploadede data indeholder fejl, der forhindrer dine offlinekonverteringer i at rapportere. Diagnostik for offlinedata giver dig mulighed for at tjekke dine offlinedatas kvalitet og historik.

Se diagnostik for offlinedata

Du kan se diagnostik for offlinekonverteringer på siden Konverteringsoversigt på din konto.

1. Se statuskolonnen for en konverteringshandling ved hjælp af offlinedata.
  2. Hold markøren over din offlinedatakvalitet. Der vises et værktøjstip med oplysninger om konverteringsdatakvaliteten.
  3. Klik på Gå til diagnostik.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

• Kombineret lokation: Du kan se diagnostikoplysninger om dine importerede konverteringer og justeringer på ét samlet sted uanset din importmetode.
  • Én kilde: Der vises én overordnet "Datakvalitet" med prioriterede "Underretninger", så du kan se, hvad og hvor der skal rettes.
  • Fejlfindingstrin: Underretninger viser tydelig fejlfinding, så du kan løse eventuelle problemer.
  • Validering: Historikken viser dine uploadede hændelser over tid og antallet af hændelser med fejl.

Datakvalitet og underretninger

Datakvaliteten opsummerer effektiviteten af de offlinedata, du indtaster på din konto. Denne effektivitet måles på baggrund af, hvor korrekt udformede og gyldige data er. Korrekt udformede data betyder, at de offlinehændelser, du har angivet, har det korrekte format. Gyldige data betyder, at de kan behandles korrekt i Google Ads.

Du kan læse mere om, hvordan du kan sikre, at dine data er korrekt udformede og gyldige, i sektionen Forbedring af din diagnostik for offlinekonverteringer nedenfor.

De forskellige typer datakvalitet

Der er 4 typer datakvalitet for dine offlinediagnosticeringsdata: Fremragende, God, Kræver handling og Der er ingen nyligt registrerede data.

Fremragende

Fremragende betyder, at mindst 90 % eller flere af dataene om dine offlinekonverteringshændelser er korrekt udformede og gyldige. Du får ikke vist nogen underretninger på dette datakvalitetsniveau, da dine uploads anses for at være fuldt optimerede.

God

En god værdi betyder, at mellem 70 og 90 % af dataene om dine offlinekonverteringshændelser er korrekt udformede og gyldige. Du kan stadig se underretninger på dette datakvalitetsniveau, men dine uploads er i god stand, og disse underretninger er forbedringer, der ikke har væsentlig indflydelse på din konverteringsrapportering.

Kræver handling

"Kræver handling" betyder, at under 70 % af dataene om dine offlinekonverteringshændelser er korrekt udformede og gyldige. Du skal tjekke de data, du angiver, for at sikre, at de kan bruges effektivt af Google Ads, og at de opfylder formateringskravene. Dette datakvalitetsniveau viser underretninger, der skal rettes op på, og som kan påvirke din konverteringsrapportering betydeligt.

Der er ingen nyligt registrerede data

Der er ingen nyligt registrerede data betyder, at der ikke er modtaget nogen hændelser inden for de seneste 28 dage. Det kan også betyde, at der er andre problemer med de data, du importerer. Disse data kræver øjeblikkelig handling for at sikre, at de ikke påvirker dine konverteringsrapporter og budgivningsresultater.

Underretninger

Underretninger fortæller dig, hvis der er fejl i de data, du har importeret. Underretninger grupperes efter fejltype. Hver fejltype er sorteret i faldende rækkefølge efter, hvor mange af dine data, der er påvirket.

Underretninger angiver, om data er påvirket, fordi de ikke er korrekt udformede eller er ugyldige. Mulige fejl omfatter identiske konverteringer med de samme handlinger, konverteringshandlinger, der ikke overholder bestemte politikker, eller konverteringshandlinger, som er oprettet for nylig.

Historie

Panelet Historik viser uploadede hændelser og hændelser med fejl over tid. Du kan indstille panelet Historik til at vise tendenser pr. dag eller efter opgaver.

I indstillingen "Pr. dag" kan du se tendenser for din datakvalitet over tid med procentdelen af fejl. Du kan nemt identificere afvigelser og problemer, der kan påvirke din offlinediagnostik. Indstillingen "Efter dag" kan vise dig tendenshistorik for enten de seneste 7 dage eller de seneste 30 dage.

I indstillingen "Efter opgave" kan du se datakvaliteten og fejlene for hver opgave. En opgave refererer til en gruppe af en eller flere offlinekonverteringshændelser, der er uploadet til Google Ads. Opgaverne vises fra den nyeste til højre og den nyeste til venstre. Indstillingen "Efter opgave" kan vise dig de seneste 7 eller 30 jobs, du har uploadet til din konto.

Optimer din offlinedatadiagnostik

Effektiviteten af din onlinedatadiagnostik afhænger af kvaliteten af dine data. Uden input af høj kvalitet kan succesen af din diagnostik af offlinedata blive kraftigt påvirket, hvilket begrænser anvendeligheden af den langsigtede planlægning. Dine offlinedata måles efter, hvor godt de er udformet, hvor gyldige dataene er, og om de overholder foranstaltningerne til privatlivsbeskyttelse.

Korrekt formateret

Korrekt formaterede offlinedata betyder, at du har fulgt korrekt formatering, når du angiver dem på din konto. Personhenførbare oplysninger skal f.eks. hashkrypteres, når du angiver dem. Hvis de data, du tilføjer, ikke er korrekt formaterede, bruger Google dem ikke.

Gyldig

Gyldige offlinedata betyder, at Google Ads kan behandle de data, du angiver korrekt. Du skal f.eks. sikre dig, at de offlinehændelser, du angiver, kan spores korrekt, så diagnosticeringen kan være nøjagtig.

Foranstaltninger til privatlivsbeskyttelse

Sørg for, at de data, du angiver, overholder Google Ads' privatlivspolitikker. Hvis du bruger apps, skal dine offlinedata f.eks. overholde politikken om gennemsigtighed i appsporing.