Sobre el diagnòstic de dades fora de línia

El diagnòstic de dades fora de línia us permet resoldre els problemes relacionats amb les dades fora de línia que importeu a Google. La pàgina de diagnòstic de dades fora de línia us ofereix un sol lloc on podeu veure la informació rellevant i resumida sobre les conversions i els ajustos importats. A la pàgina de diagnòstic de dades fora de línia, podeu avaluar si les dades que heu penjat tenen errors que impedeixen que s'informi de les conversions fora de línia. El diagnòstic de dades fora de línia us permet comprovar la qualitat i l'historial de les dades fora de línia.

Consultar el diagnòstic de dades fora de línia

Per veure el diagnòstic de les conversions fora de línia, aneu a la pàgina de resum de conversions del compte.

1. Consulteu la columna d'estat d'una acció de conversió mitjançant dades fora de línia.
  2. Passeu el cursor per sobre de la qualitat de les dades fora de línia. Es mostrarà una descripció emergent amb detalls sobre la qualitat de les dades de la conversió.
  3. Feu clic a Ves a Diagnòstic.

En aquesta pàgina

Avantatges

• Ubicació unificada: podeu veure la informació de diagnòstic de les conversions i els ajustos importats en un sol lloc, independentment del mètode d'importació.
  • Font única: veureu una columna "Qualitat de les dades" en general amb "Alertes" prioritàries per ajudar-vos a identificar què cal corregir i on.
  • Passos de resolució de problemes: les alertes mostren una resolució de problemes clara per ajudar-vos a resoldre qualsevol incidència.
  • Validació: l'historial mostra els esdeveniments que heu penjat al llarg del temps i el nombre d'esdeveniments amb errors.

Qualitat de les dades i alertes

La qualitat de les dades resumeix l'efectivitat de les dades fora de línia que introduïu al compte. Aquesta efectivitat es mesura segons la formació de les dades i la seva validesa. Les dades ben formades indiquen dir que els esdeveniments fora de línia que introduïu tenen un format correcte. Si s'utilitzen dades vàlides, Google Ads les pot processar correctament.

A la secció Millorar el diagnòstic de les conversions fora de línia que hi ha més avall podeu consultar com podeu garantir que les dades estiguin ben formades i siguin vàlides.

Tipus de qualitat de les dades

Hi ha quatre tipus de qualitat de les dades per a les dades de diagnòstic fora de línia: Excel·lent, Bona, Necessita atenció i No hi ha dades recents.

Excel·lent

Excel·lent significa que almenys el 90% o més de les dades sobre els esdeveniments de conversió fora de línia estan ben formades i són vàlides. No veureu cap alerta en aquest nivell de qualitat de dades, ja que les pujades es consideren completament optimitzades.

Bona

Bona indica que entre el 70 i el 90% de les dades sobre els esdeveniments de conversió fora de línia estan ben formades i són vàlides. Veureu alertes en aquest nivell de qualitat de les dades, però les pujades estan en bon estat i aquestes alertes són millores que no afecten significativament els informes de conversions.

Necessita atenció

Necessita atenció indica que menys d'un 70% de les dades sobre els esdeveniments de conversió fora de línia estan ben formades i són vàlides. Haureu de comprovar les dades que introduïu per assegurar-vos que Google Ads les pot utilitzar de manera efectiva i que compleixen els requisits de format. Aquest nivell de qualitat de les dades mostra alertes que s'han de resoldre i que poden afectar significativament els informes de conversions.

Sense dades recents

Sense dades recents indica que no s'ha rebut cap esdeveniment en els 28 darrers dies. També pot indicar que hi ha altres problemes amb les dades que importeu. Aquestes dades requereixen atenció immediata per garantir que no afecti els informes de conversions ni els resultats de les ofertes.

Alertes

Les alertes indiquen si hi ha errors a les dades que heu importat. Les alertes s'agrupen segons el tipus d'errors. Cada tipus d'error s'organitza en ordre descendent segons la quantitat de dades afectades.

Les alertes indiquen si les dades es veuen afectades perquè no estan ben formades o si no són vàlides. Entre els possibles errors s'inclouen les conversions duplicades amb les mateixes accions, les accions de conversió que no compleixen polítiques concretes o les que s'han creat fa massa poc.

Historial

El tauler Historial mostra els esdeveniments i els esdeveniments penjats amb errors al llarg del temps. Podeu definir que el tauler Historial mostri les tendències per dia o per feines.

A l'opció de configuració "Per dia", podeu veure les tendències de qualitat de les dades totals al llarg del temps amb el percentatge d'errors. Podeu identificar fàcilment anomalies i problemes que podrien afectar el diagnòstic fora de línia. L'opció de configuració "Per dia" us pot mostrar l'historial de tendències dels 7 darrers dies o dels 30 darrers dies.

A l'opció de configuració "Per feina", podeu veure la qualitat de les dades i els errors de cada feina. Una feina fa referència a un lot d'un o més esdeveniments de conversió fora de línia penjats a Google Ads. Les feines es mostren amb les més recents a la dreta i les menys recents a l'esquerra. L'opció de configuració "Per feina" us mostra les 7 o les 30 darreres feines que heu penjat al compte.

Millorar el diagnòstic de les dades fora de línia

L'eficàcia del diagnòstic de les dades en línia depèn de la qualitat de les vostres dades. Sense informació d'alta qualitat, l'èxit del diagnòstic de les dades fora de línia pot resultar greument afectat, la qual cosa limita la utilitat de la vostra planificació a llarg termini. Les dades fora de línia es mesuren en funció del format, de la validesa i de si compleixen les mesures de privadesa.

Ben formades

Si les dades fora de línia estan ben formades, vol dir que heu seguit un format adequat quan les heu introduït al compte. Per exemple, s'ha d'aplicar la funció resum a la informació d'identificació personal quan la introduïu. Si les dades que afegiu no estan ben formades, Google no les utilitzarà.

Vàlides

Les dades fora de línia vàlides indiquen que Google Ads pot processar correctament les dades que introduïu. Per exemple, heu d'assegurar-vos que es pugui fer un seguiment correcte dels esdeveniments fora de línia que introduïu perquè el diagnòstic sigui precís.

Mesures de privadesa

Assegureu-vos que les dades que introduïu compleixin les polítiques de privadesa de Google Ads. Per exemple, si utilitzeu aplicacions, les dades fora de línia han de complir la política de l'App Tracking Transparency (ATT).

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now