Consolidar diverses campanyes actualitzades en una sola campanya Màxim rendiment

Quan actualitzeu les campanyes aptes a Màxim rendiment, cada campanya actualitzada es converteix en una campanya Màxim rendiment independent. Podeu triar mantenir-les separades; en aquest cas, es publicaran una al costat de l'altra, de la mateixa manera que ho farien diverses campanyes de cerca o de display.

Ara bé, si voleu consolidar diversos pressupostos de campanya actualitzats en una campanya Màxim rendiment existent, heu de tenir present el següent:

1. Assegureu-vos que la campanya Màxim rendiment actualitzada i l'original tinguin la mateixa configuració, incloent-hi:
  2. Si les dues campanyes són idèntiques, el rendiment ha de ser el mateix quan es mou el pressupost d'una campanya Màxim rendiment actualitzada a una altra. Si teniu previst moure el pressupost personalment, us recomanem que ho feu en increments setmanals del 20% perquè la transició sigui fluïda.

Preguntes més freqüents

He de consolidar diverses campanyes Màxim rendiment al meu compte?

Tot i que és millor tenir el mínim de campanyes possible en un sol compte, comptar amb diverses campanyes Màxim rendiment és acceptable si està en línia amb els vostres objectius (per exemple, opcions de configuració, objectius o pressupostos independents). És possible que hi hagi alguns canvis de rendiment entre les campanyes, però el rendiment del nivell de compte no s'hauria de veure afectat negativament. Les campanyes Màxim rendiment del mateix compte no competiran i la que tingui el rànquing d'anunci més alt entrarà a la subhasta.

He de moure manualment els pressupostos de les meves campanyes d'anuncis dinàmics de cerca o d'anuncis de display de Google a una campanya Màxim rendiment existent?

Fins i tot les petites diferències entre les opcions de configuració de la campanya poden provocar un gran impacte en el rendiment i dificultar el diagnòstic de les discrepàncies en el rendiment. Per aquest motiu, us recomanem que espereu fins que veieu una recomanació al compte que indiqui que la campanya és apta per actualitzar-se a Màxim rendiment. L'ús de l'eina d'actualització facilita l'actualització de les campanyes sense cap error possible per tal de generar continuïtat als resultats i us permet comparar el rendiment abans i després de l'actualització. Un cop s'hagin actualitzat les campanyes, si voleu consolidar aquestes campanyes Màxim rendiment, us recomanem que moveu el pressupost d'una campanya en increments setmanals del 20% per garantir una transició fluida.

Com interaccionarà una campanya actualitzada amb les campanyes Màxim rendiment que s'estan publicant al meu compte?

Segons la configuració de la campanya actualitzada i la de les campanyes Màxim rendiment existents, aquestes campanyes poden ser aptes o no per difondre anuncis per als mateixos usuaris. Si les campanyes són aptes per rebre el mateix trànsit a causa d'una configuració i d'una segmentació similars, igual que la resta de campanyes que poden tenir alguna superposició, es difondrà l'anunci amb el rànquing d'anunci més alt.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now