Slik løser du det: Feil med landingssiden

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

En av landingssidene dine fungerer ikke. Kontroller at alle landingssidene dine lastes inn som de skal, og at de ikke er under utvikling.

Landingssiden er der kunden havner når hen har klikket på kjøretøyannonsen din. Hvis landingssiden ikke samsvarer med annonsen eller den kostnadsfrie produktoppføringen, får kunden kanskje en dårlig opplevelse. Google tillater ikke markedsføring av innhold som er unødvendig vanskelig eller frustrerende å navigere i.

Veiledning

Sørg for at attributtene link_template, link og/eller ads_redirect har riktige og forventede nettadresseverdier for landingssidene for kjøretøyet.

1. Varen din skal ikke føre kundene til et nettsted som er under utvikling, eller som kobler til en feilside med en statuskode som begynner på 4 eller 5 (for eksempel en 405-feil). Hvis landingssiden din ikke fungerer, må du sette varen på pause frem til nettstedet virker som det skal igjen. Alternativt kan du knytte varen til en annen, velfungerende del av nettstedet.
  2. Sjekk at landingssidene dine fungerer overalt, uavhengig av hvor du målretter varen. Selv om landingssiden lastes inn på riktig måte for deg, er det ikke sikkert at dette er tilfellet under andre omstendigheter – for eksempel ved bruk av andre apper og nettlesere eller av systemet vårt.
  3. Test landingssiden i ulike nettlesere og på forskjellige enheter, og sørg for at den alltid fører brukeren til et fungerende nettsted.
Merk: En ny evaluering gjennomføres automatisk når du har løst problemet. Denne prosessen kan ta opptil 72 timer.

Linker til relatert innhold