Om rapporten "Hvor annoncer blev vist"

Du kan bruge rapporten "Hvor annoncer blev vist" til at få mere indsigt i dine annonceplaceringer, f.eks. for at finde ud af, hvilke kanaler, videoer eller websites dine annoncer blev vist på. Rapporten findes på fanen "Hvor annoncer blev vist" under "Indhold" i navigationsmenuen til venstre, og den vises på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau.

I denne artikel kan du finde svar på almindelige spørgsmål vedrørende rapporten "Hvor annoncer blev vist".

Bemærk! Undlad at bruge denne rapport som en udtømmende liste over placeringer for dine annoncer eller som en nøjagtig repræsentation af fakturering. Placeringer, som dine annoncer kun er blevet vist på nogle få gange, er muligvis ikke inkluderet i rapporten. Og selvom ugyldig trafik fjernes fra de fleste andre rapporter, fjernes den muligvis ikke fra rapporten "Hvor annoncer blev vist". Få flere oplysninger om administration af ugyldig trafik.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er en placering?

YouTube: Placeringer er de kanaler og videoer, hvor dine annoncer vises. Placeringer rapporteres kun for annoncer, der vises på YouTube-afspilningssiden (instream-annoncer og annoncer under "Afspil som næste" på YouTube). Annoncer, der ikke køres på YouTube-afspilningssiden (f.eks. YouTube-startfeedet), rapporteres som "youtube.com" i rapporten "Hvor annoncer blev vist".

Bemærk! Annoncer kan faktisk ikke vises på kanalsider, men hvis du bruger en kanalplacering til målretning, kan den vises på alle videoer (når de ses på afspilningssiden) på en kanal, der er kvalificeret til at inkludere annoncer.

Positiv placeringsmålretning er ikke tilgængelig for alle undertyper af videokampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du viser din displayannonce på YouTube

• Displaynetværket: Placeringer er de websites, sider eller apps, hvor dine annoncer er blevet vist på Displaynetværket.

• Appannoncer: Placeringer omfatter YouTube-videoer (TrueView), websider (GDN) og mobilapps (AdMob), hvor dine annoncer vises.

2. Hvad repræsenterer Youtube.com-placering?

YouTube-annoncer, der ikke køres på YouTube-afspilningssiden (f.eks. YouTube-startfeedet), rapporteres som "youtube.com" i rapporten "Hvor annoncer blev vist".

3. Hvordan kan jeg se YouTube-placeringer på videoniveau? Jeg kan i øjeblikket kun se placeringer på kanalniveau.

Når du først åbner rapporten, får du vist metrics på YouTube-kanalniveau. Hvis du vil se rapportering på videoniveau, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for kanalnavnene og derefter klikke på Se oplysninger. Siden opdateres, og den nye side vil kun vise rapportering for kanaler, som du har valgt via afkrydsningsfelterne, og kolonnen "Placering (gruppe)", som er kanalen, og "Placering (detaljeret)", som er videoen. Hvis du vil se al rapportering, der er tilgængelig på videoniveau, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for placeringskolonnenavnet for at vælge "Vælg alle" afkrydsningsfelter og derefter vælge Se oplysninger.

Rapportering på videoniveau er tilgængelig for alle YouTube-auktions- og -reservationskampagner for videoplaceringer, som har det minimumsantal for interaktioner eller visninger, som kræves for rapportering.

4. Jeg målretter mod en YouTube-placering, og jeg kan ikke se nogen tilknyttede eksponeringer (eller visninger) i min kampagnerapportering eller i rapporten "Hvor annoncer blev vist".

Snæver målretning, som f.eks. individuelle placeringer, kan resultere i meget lav annoncetrafik. Derudover kan der afhængigt af indstillingerne for indtægtsgenerering for videouploaderen og andre signaler være en række årsager til, at en bestemt placering ikke er kvalificeret til at vise annoncer. Hvis du ikke kan se eksponeringer på en bestemt placering, er det ikke den mest effektive metode at prøve at finde ud af, hvad det skyldes. Vi anbefaler, at du ikke går ud fra, at målretning mod individuelle placeringer altid viser et betydeligt antal eksponeringer.

5. Hvad betyder "Andet" i de samlede antal efter kampagnetype?

"I alt: Andet" er forskellen mellem det samlede antal placeringer, der er rapporteret i Hvor annoncer blev vist, og I alt for din konto, kampagne eller annoncegruppe (afhængigt af din aktuelle visning). Denne forskel kan skyldes en række faktorer, f.eks. annoncer, som ikke blev kørt på YouTube eller Google Displaynetværket, rapporteringsfiltre, der blev anvendt på rapporten Hvor annoncer blev vist, eller placeringer, der ikke overholdt de påkrævede minimumsgrænser for eksponeringer eller interaktioner.

6. Hvorfor kan jeg se placeringer med én visning, men ingen eksponeringer?

Du kan muligvis se dette, hvis en eksponering er blevet fjernet, fordi den blev klassificeret som ugyldig trafik, men efterfølgende gennemgange fastslog, at den ikke var ugyldig trafik. Vi går ikke tilbage og tilføjer eksponeringerne i rapporteringen. Denne proces resulterer typisk i 1 (eller et par) visninger, der rapporteres på trods af 0 eksponeringer.

7. Hvorfor får jeg vist placeringer, som jeg ikke direkte målretter mod, i rapporten?

Denne rapport viser placeringer, som du målretter direkte mod (manuelle placeringer), samt de placeringer, hvor dine annoncer blev vist via andre målretningsmetoder (automatiske placeringer). Hvis du f.eks. målretter mod kvinder (demonstrationsmålretning), og vi viser en annonce til kvinder, der ser en video, som du ikke manuelt målretter mod, vil denne eksponering være en "automatisk placering". Få flere oplysninger om YouTube-annoncer og visningsmetrics.

8. Hvorfor viser min Google Ads-placeringsrapport ikke alle placeringer?

Placeringer vises kun, hvis de opfylder visse minimumsgrænser for eksponeringer eller interaktioner.

9. Hvorfor står der "ukendt" i video-id'erne og metadataene for mine video-id'er (kanalnavn, kanal-id, videonavn, webadresse)?

Videoer på YouTube kan blive slettet eller fjernet af forskellige årsager, f.eks. på grund af politikovertrædelser, ændringer i privatlivsindstillinger, eller fordi youtuberen har slettet videoen fra sin konto.

Hvis en video, som kampagnen viste, slettes eller fjernes efter visningstidspunktet, viser placeringsrapporten denne placering som "Ukendt kanal" og inkluderer eksponeringer i forhold til den.

10. Afspejler antallet af eksponeringer i rapporten eksponeringerne i min fakturering?

Nej. Selvom de fleste rapporter er opdateret, så de fjerner registreret ugyldig trafik (som ikke faktureres til din konto), opdateres rapporten "Hvor annoncer blev vist" ikke regelmæssigt, hvilket betyder, at den kan indeholde ugyldig trafik. Du kan tjekke dine faktureringsfakturaer for at se dine fakturerede eksponeringer.

Det betyder, at antallet af eksponeringer i denne rapport ikke bør behandles som endeligt. Se faktureringsfakturaer som en kilde til sande oplysninger med fakturerbare eksponeringer. Få flere oplysninger om ugyldig trafik.

11. Hvorfor er placeringer eller videoer på et andet sprog end kampagnens målretning efter sprog?

Du kan muligvis opleve, at andre websites eller lyden i videoen er på andre sprog, selvom du kun målretter mod dansk. Det skyldes, at målretningen efter sprog vælger brugerens sprog og ikke indholdet på det website, brugeres får vist. Målretning efter sprog bestemmer primært brugerens sprog i browserindstillingerne.

12. Hvordan skal jeg bruge denne rapport?

Rapporten "Hvor annoncer blev vist" kan hjælpe dig med at forstå, om det indhold, der omfatter dine annoncer, passer godt til dit brandbudskab. Du bør dog være forsigtig med at fortolke rapporten af effektivitetsrelaterede årsager. På grund af det store antal placeringer og det relativt lave antal eksponeringer pr. placering er effektivitetsdata i rapporten generelt ikke statistisk signifikante. Selvom en placering kan se meget effektiv ud, skyldes det ofte en høj varians i rapporten. Det anbefales derfor ikke at overoptimere dine kampagner baseret på resultaterne af rapporten, da det i væsentlig grad kan begrænse den beholdning, der er tilgængelig for dine kampagner, og generelt set føre til mindre effektive resultater.

13. Jeg får vist mærkelige app-/placeringsnavne. Hvad betyder det?

Du ser sandsynligvis en "uformateret appplacering". Dette påvirker apps med ugyldige appnavne, som fører til placeringer, der vises i rapporten.

Der er tre typer apps, der hører under denne mærkning:

1. Nye apps
  2. Fjernede apps (dvs. apps, der er fjernet fra Play Butik/App Store)
  3. Apps, som endnu ikke er i butikken, men som tester annoncer med AdMob

14. Hvorfor matchede konverteringsrelaterede metrics i rapporten "Hvor annoncer blev vist" ikke sammen med andre rapporter?

Rapporter med typen "Hvor annoncer blev vist" fjernes kun, hvis spam registreres med det samme, hvilket betyder, at det meste af spam ikke trækkes fra denne rapport, da den kan ankomme dage senere. Dette er et kendt problem, og konverteringer er endnu mere udsat for det. Konverteringsdata kan blive modtaget og renset for spam meget senere, hvilket betyder, at konverteringer sandsynligvis ikke bliver fjernet fra spam.