Activar els anuncis de vehicles en campanyes Màxim rendiment

Aquesta pàgina explica com podeu configurar i optimitzar una campanya Màxim rendiment per publicar anuncis de vehicles. Heu de tenir una campanya Màxim rendiment activa al compte de Google Ads. Si no teniu cap compte de Google Ads, creeu-ne un.

Hi ha diverses maneres de personalitzar la configuració dels anuncis de vehicles i millorar-ne el rendiment.

Instruccions

Nota: per completar aquestes accions, s'han d'enllaçar els comptes de Google Ads i de Merchant Center. Més informació sobre com es poden enllaçar els comptes de Merchant Center i de Google Ads

Configurar la primera campanya Màxim rendiment amb feed de vehicles

Les instruccions següents són específiques per a les campanyes Màxim rendiment amb feeds de vehicles. Per a altres objectius, obteniu informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment.

1. Creeu la campanya i trieu-ne l'objectiu general

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Icona de campanyes.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu l'objectiu general de la campanya.
    • Les campanyes Màxim rendiment amb feed de vehicles només són compatibles amb els objectius Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web o Crea una campanya sense un objectiu concret. Seleccioneu-ne un en funció de quin sigui el vostre objectiu principal.
  6. Trieu l'objectiu de conversió. Definir l'objectiu adequat és essencial per a l'èxit de la campanya i ajuda l'algoritme a millorar la vostra estratègia d'oferta. És important tenir configurada la conversió adequada. Utilitzeu aquests objectius de conversió per millorar les vendes:
    • Compres
    • Contactes
    • Contactes qualificats
    • Visites a la botiga
    • Enviar formularis de contactes

Es recomana fer servir els mateixos objectius per a totes les campanyes basades en el rendiment. Podeu afegir diversos objectius que siguin rellevants per a la campanya.

1. Trieu Màxim rendiment com a tipus de campanya per accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una sola campanya.
  2. Després de triar Màxim rendiment com a tipus de campanya, es mostrarà la secció "Afegiu vehicles a aquesta campanya". Si el vostre compte de Merchant Center té activats els anuncis de vehicles i heu seleccionat l'objectiu general de la campanya admès, la casella "Anuncia vehicles d'un compte de Merchant Center" estarà marcada de manera predeterminada. Desplaceu-vos cap avall per continuar creant la campanya.
Nota: l'opció "Anuncia vehicles d'un compte de Merchant Center" només es pot activar durant la creació de campanyes. Un cop creada la campanya, aquesta opció de configuració no es pot canviar. Si la casella no està marcada abans de desar la campanya, haureu de crear una campanya nova.

2. Configureu l'oferta i el pressupost

1. A la pàgina "Seleccioneu la configuració de la campanya", desplaceu-vos fins a la secció "Ofertes" i seleccioneu una estratègia d'oferta.

Tipus d'estratègies d'ofertes per a Màxim rendiment amb feed de vehicles:

Objectiu Tipus
    Obtenir el màxim valor de conversió possible i assolir el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu). El ROAS objectiu representa els ingressos que voleu obtenir per cada euro que invertiu en Google Ads. Maximització del valor de conversió (amb un objectiu de ROAS opcional).
    Obtenir el màxim nombre de conversions i assolir un objectiu de cost per adquisició (CPA). Maximització de conversions (amb un objectiu de CPA opcional)

Les campanyes Màxim rendiment amb anuncis de vehicles estan dissenyades per utilitzar les ofertes de maximització del valor de conversió.

• Si marqueu Defineix un retorn objectiu de la despesa publicitària (opcional), la campanya provarà d'assolir el ROAS mitjà objectiu per a les ofertes de maximització del valor de conversió i el CPA per a les ofertes de maximització de conversions.
    • Us recomanem que feu servir ofertes omnicanal. Assegureu-vos d'incloure les visites a la botiga a les conversions perquè les estratègies d'oferta optimitzin tant les accions en línia com les fora de línia.
  2. Desplaceu-vos fins a la secció "Pressupost" i especifiqueu un pressupost diari individual o definiu un pressupost personalitzat.
  3. Feu clic a Següent.

3. Definiu la configuració de la campanya

1. A la pàgina "Configuració de la campanya", seleccioneu la ubicació per la qual voleu segmentar a "Ubicacions".
  2. Seleccioneu Introdueix una altra ubicació, introduïu el nom del lloc pel qual voleu segmentar i, a continuació, seleccioneu Segmenta per o Exclou.
    • Si voleu segmentar per llocs específics d'una ubicació, seleccioneu A prop i torneu a seleccionar Segmenta per o Exclou ubicacions.
  3. A "Idiomes", seleccioneu l'idioma en què voleu que es difonguin els anuncis.
    • Nota: podeu seleccionar diversos idiomes per mostrar els anuncis a conjunts de clients concrets.
  4. Feu clic a Més opcions de configuració per desplegar la secció. "Més opcions de configuració" us permet definir la programació d'anuncis, les dates d'inici i de finalització de la campanya i la configuració d'URL.
    • Activar l'expansió d'URL final permet a la IA de Google seleccionar la pàgina de destinació que generi un millor rendiment en funció de la intenció dels clients. Això augmenta les subhastes potencials en què pot participar la vostra campanya Màxim rendiment. Sempre recomanem activar l'expansió d'URL final per permetre que els nostres sistemes d'ofertes facin ofertes superiors o inferiors per trobar el màxim nombre d'accions de rendiment.
    • Finalment, podeu excloure un URL concret perquè no s'inclogui a la segmentació. Si voleu enviar trànsit només a una sola pàgina, podeu desactivar l'expansió d'URL.

4. Creeu un grup de recursos i seleccioneu els públics

Eficàcia de l'anunci

L'eficàcia de l'anunci és una eina de suggeriments en temps real per guiar-vos sobre les pràctiques recomanades per configurar grups de recursos òptims a fi de maximitzar el rendiment en tot l'inventari en què es pot difondre Màxim rendiment.

L'eficàcia de l'anunci proporcionarà missatges de recomanacions i optimitzarà els recursos per garantir el màxim rendiment. El grup de recursos és on gestioneu el grup de fitxes i els diferents recursos de creativitat que proporcioneu (text, imatges, vídeos i logotips).

És important assignar un nom al grup de recursos i segmentar pels productes que voleu anunciar.

Grup de recursos

Comenceu creant un grup de recursos amb recursos que comparteixin un mateix tema o públic objectiu. Teniu l'opció de crear diversos grups de recursos per a cada campanya.

El nostre sistema muntarà automàticament els vostres recursos en tots els formats d'anunci rellevants que s'ajustin als objectius generals de la campanya. A continuació, mostrarà la creativitat més adequada per a cada usuari.

Si adjunteu un feed de vehicles sense afegir per separat altres recursos, com ara descripcions, títols i imatges, en afegir-los als grups de recursos o en activar la creació automàtica de recursos a la configuració de la campanya, la campanya Màxim rendiment mostrarà els anuncis de vehicles només a la Cerca de Google.

Obteniu informació sobre com podeu crear un grup de recursos.

Nota: estem implementant gradualment la capacitat de mostrar anuncis basats en feeds de vehicles a la Xarxa de Display de Google. Actualment, aquesta opció només està disponible per als anunciants d'Austràlia, del Canadà i dels Estats Units. Les campanyes Màxim rendiment amb un feed de vehicles adjunt podran mostrar anuncis a la Xarxa de Display sense haver d'afegir per separat recursos, com ara títols, descripcions i imatges, entre d'altres.

Recursos

En el cas dels recursos d'imatge, podeu cercar recursos al lloc web, penjar els vostres propis fitxers o triar-ne de la biblioteca. Utilitzeu tants recursos i tantes mides d'imatge com sigui possible fins que l'eficàcia de l'anunci indiqui que teniu un nombre d'imatges òptim. Afegiu títols i descripcions. L'objectiu ha de ser aconseguir una puntuació d'eficàcia de l'anunci "Excel·lent".

Podeu veure la llista de recursos amb la millor puntuació un cop hàgiu penjat els recursos. Quan arribeu al nombre màxim de recursos, podeu començar a substituir els que s'han marcat com a "Baix".

Senyals de públic

A fi de millorar la segmentació, podeu indicar a la nostra IA quins són els públics més rellevants per al vostre grup de recursos utilitzant senyals de públic.

Com més recursos proporcioneu, més formats d'anunci podrà generar el sistema. Això augmentarà la vostra visibilitat en diverses plataformes.

Podeu utilitzar els senyals de públic com a opció per informar Google sobre estadístiques úniques del vostre públic. Els senyals de públic estan disponibles per a totes les superfícies excepte la Cerca a partir d'avui.

Els senyals de públic només estan disponibles per a display, Gmail i YouTube. Si teniu estadístiques úniques sobre quin segment d'usuaris té més probabilitats de fer una conversió, podeu utilitzar-les per indicar-ho a Google. Afegir senyals de públic és opcional, però proporciona a Màxim rendiment un senyal important per a l'optimització que ajuda a entrenar la IA.

Tots els segments de públic existents es poden utilitzar amb la segmentació automàtica per ajudar-vos a assolir els vostres objectius, i també són compatibles amb els senyals de públic (per exemple, les dades demogràfiques, els públics de Google, el segment de públic personalitzat i les llistes de remàrqueting i de segmentació per llista de clients).

Si creieu que determinades creativitats tenen un millor rendiment amb públics concrets, podeu crear grups de recursos independents i utilitzar senyals de públic per validar les vostres suposicions.

Grups de fitxes

Els grups de fitxes són bàsicament grups de productes. Aquí podeu triar per quins productes voleu segmentar les campanyes Màxim rendiment.

5. Publiqueu la campanya

Abans de finalitzar la configuració de la campanya, se us dirigirà a un resum perquè reviseu els detalls de la campanya nova. Seleccioneu Publica la campanya per completar el procés.

Un cop hàgiu creat la campanya, us recomanem que l'activeu i espereu dues setmanes perquè la campanya Màxim rendiment acabi d'arrencar del tot. Publiqueu la campanya durant un mínim de 4 a 6 setmanes a fi de recollir prou dades per comparar el rendiment.

Els anuncis de vehicles poden tardar fins a 48 hores a començar a difondre's.