Optimeringstips til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for detailannoncører

Maksimal effektivitet bruger Googles AI til at hjælpe dig med at skabe vækst i antallet af konverteringer og værdi via budgivning, målretning, annoncemateriale og tilskrivning. Det er designet til at give resultater for en lang række marketingmål og mediekanaler. Vi anbefaler derfor, at du benytter følgende optimale løsninger til konfiguration af kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for annoncører inden for detailhandelen for at opnå de bedst mulige resultater.

I denne artikel kan du læse om optimale løsninger for kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for detailannoncører med onlinesalgsmål ved hjælp af et Merchant Center-feed.

Få flere optimale løsninger ved at gennemgå:

Opret din kampagne

• Kampagnevarighed: Kør kampagner i mindst 6 uger for at give Googles AI tid til at udvide og organisere nok data til at sammenligne effektiviteten.
  • Målgruppesignal: Maksimal effektivitet leveres af Google AI. Brug relevante målgruppelister som signaler for at fremskynde Googles AI og forbedre din kampagnes resultater. Brug remarketinglister, tilpasset søgehensigt, Kundematch og tilsvarende segmenter som signaler.

Test af kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

• Kampagneprioritet: Kampagner af typen Maksimal effektivitet prioriteres højere end eksisterende Smart Shopping-kampagner, der kører for samme produkter på den samme konto. Når din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" begynder at køre, falder forbruget i disse Shopping-kampagner betydeligt (uanset budgetfordelingen), og Maksimal effektivitet vil stige i stedet.
  • Budget: Hvis du vil minimere problem med ydeevne, anbefaler vi, at du angiver budgetter, der minder om dit budget til dine eksisterende Smart Shopping-kampagner, til dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for at sikre, at Maksimal effektivitet kan opnå de samme resultater som tidligere.
  • Sætte kampagner på pause: Når din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" er aktiv, anbefaler vi, at du sætter din Smart Shopping-kampagne på pause for at sikre, at Maksimal effektivitet kan overtage den fuldt ud.
  • Implementeringstid: Det kan tage 2-3 dage, før din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" kører optimalt og helt kan overtage beholdningen for Smart Shopping-kampagnen.

Overlappende fortegnelsesgruppe

• Vi anbefaler, at aktivgrupperne målrettes mod forskellige produkter (dvs. produkter fra A til L i aktivgruppe 1 og produkter fra M til Å i aktivgruppe 2).