Consells d'optimització per a les campanyes Màxim rendiment per a anunciants de comerç al detall

Màxim rendiment utilitza la IA de Google per ajudar-vos a generar més conversions i valor mitjançant les ofertes, la segmentació, les creativitats i l'atribució. S'han dissenyat per oferir un bon rendiment en una gran varietat d'objectius de màrqueting i de canals de comunicació. Per això, us recomanem que seguiu les pràctiques recomanades que s'enumeren tot seguit a fi de configurar les campanyes Màxim rendiment per a anunciants de comerç al detall i obtenir resultats òptims.

Aquest article explica les pràctiques recomanades per a les campanyes Màxim rendiment per a anunciants de comerç al detall amb objectius de vendes en línia que utilitzen un feed de Merchant Center.

Per obtenir més pràctiques recomanades, consulteu:

Configuració de la campanya

• Durada de la campanya: publiqueu les campanyes durant almenys sis setmanes perquè la IA de Google pugui arrencar i seleccionar prou dades per comparar el rendiment.
  • Senyal de públic: Màxim rendiment funciona amb la IA de Google. Utilitzeu llistes de públics rellevants com a senyals per accelerar la consolidació de la intel·ligència artificial (IA) de Google i millorar els resultats de la vostra campanya. Utilitzeu com a senyals les llistes de remàrqueting, els públics personalitzats per intenció, la segmentació per llista de clients i els segments similars.

Provar les campanyes Màxim rendiment

• Priorització de les campanyes: les campanyes Màxim rendiment tenen prioritat sobre les campanyes intel·ligents de compres existents que publiquen els mateixos productes al mateix compte. Quan la campanya Màxim rendiment comenci a publicar-se, la despesa d'aquestes campanyes de compres disminuirà de manera significativa (amb independència del desglossament del pressupost) i, en el seu lloc, arrencarà la de Màxim rendiment.
  • Pressupost: per minimitzar els problemes de rendiment, us recomanem que definiu per a les campanyes Màxim rendiment pressupostos similars als de les campanyes intel·ligents de compres existents a fi d'assegurar-vos que Màxim rendiment pugui arrencar per capturar l'inventari de compres anterior.
  • Campanyes en pausa: un cop que la campanya Màxim rendiment ja s'estigui publicant, us recomanem que poseu en pausa la campanya intel·ligent de compres per assegurar-vos que Màxim rendiment la pugui substituir del tot.
  • Temps d'arrencada: la campanya Màxim rendiment pot tardar entre 2 i 3 dies a arrencar i a encarregar-se completament de l'inventari de les campanyes intel·ligents de compres.

Superposició de grups de fitxes

• Us recomanem que cada grup de recursos s'orienti a productes diferents (per exemple, el grup de recursos 1 als productes de la A a la L i el grup de recursos 2 als productes de la M a la Z).