Liideille optimoitujen Maksimitulokset-kampanjoiden optimointivinkkejä

Maksimitulokset hyödyntää Googlen tekoälyä, joka auttaa sinua saamaan enemmän konversioita ja arvoa hintatarjousten, kohdistuksen, mainosaineistojen ja attribuution kautta. Kampanjat tuottavat hyviä tuloksia erilaisilla markkinointitavoitteilla ja monenlaisissa mediakanavissa. Suosittelemme, että hyödynnät alla olevia vinkkejä liideille optimoitua Maksimitulokset-kampanjaa luodessasi, jotta saat parhaat tulokset.

Tässä artikkelissa kerrotaan Maksimitulokset-kampanjoiden parhaista käytännöistä liidien luomiseen.

Muista parhaista käytännöistä on tietoa seuraavissa artikkeleissa:

Kampanja-asetukset

• Kampanjan kesto: Pidä kampanja käynnissä vähintään kuusi viikkoa, jotta Googlen tekoälyllä on aikaa oppimiseen ja dataa kertyy tarpeeksi tulosten vertaamista varten.
  • Konversiotavoitteiden valinta: Käytä liidien luomiseen liittyviä konversiotavoitteita, esimerkiksi Yhteystiedot, Liidilomakkeiden lähettäminen, Tapaamisajan varaaminen, Rekisteröityminen, Tarjouksen pyytäminen, Tuodut liidit, Myyntivalmiit liidit tai Konvertoituneet liidit. Näin voit suojautua paremmin kelpaamattomalta toiminnalta. Konversiotavoitteet on yksi niistä signaaleista, joiden avulla vahvistamme suojausjärjestelmiämme.

Hintatarjoukset ja automaatio

• Arvoon perustuvat hintatarjoukset: Jos seuraat liidien arvoja, käytä arvoon perustuvia hintatarjousstrategioita, jotta voit määrittää offline‑ ja online-konversioiden arvot oikein ja maksimoida liidin arvon.
    • Konversioarvon maksimointi tuottaa mahdollisimman suuren konversioarvon valitsemallasi budjetilla.
    • Konversioarvon maksimointi ROAS-tavoitteella tuottaa parhaan konversioarvon mutta pitää tavoitellun mainostuoton (ROAS-tavoitteen) ennallaan. Suosittelemme käyttämään tätä hintatarjousstrategiaa, jos olet saanut vähintään 15 konversiota 30 viime päivän aikana.
Huom. Kun käytät offline-konversioiden tuontia, muista importoida konversiot, joille on määritetty arvot, ja käyttää ROAS-tavoitetta niiden mukaisesti.
  • Konversioihin perustuvat hintatarjoukset: Jos kaikki liidit ovat sinulle yhtä arvokkaita, maksimoi liidien määrä konversioihin perustuvan Smart Biddingin avulla.
    • Konversiomäärän maksimointi tuottaa mahdollisimman paljon konversioita valitsemallasi budjetilla.
    • Konversiomäärän maksimointi yhdessä tavoitteen kanssa tuottaa mahdollisimman paljon konversioita pitäen CPA-tavoitteen ennallaan.
  • Tavoitteiden asettaminen: Jos käytät konversiomäärän maksimointi‑ tai CPA-tavoitehintatarjousstrategiaa, valitse konversiotapahtuma, joka on kaikkein alimpana suppilossa ja tapahtuu riittävän usein, kuten myyntivalmiit tai konvertoituneet liidit. Aseta sitten CPA-tavoitteelle arvo, joka on sama tai lähellä summaa, jonka olet valmis maksamaan tämän tyyppisestä liidistä. Valitse päätavoitteen yhteydessä luodulle konversiolle "Ensisijainen" ja muille liidikonversioille (tavoitteille) "Vain havainto".
  • Konversioarvosääntö: Konversioarvosääntöjen avulla voit ilmaista paremmin konversioiden arvon sen perusteella, mikä merkitys niillä on yrityksellesi. Voit myös lisätä sääntöihin esimerkiksi maantieteellistä sijaintia, laitetta ja yleisöä koskevia ehtoja, joiden perusteella Auction-time-hintatarjoukset muokkaa konversiotapahtumien arvoja reaaliajassa.
  • Laajennetut liidikonversiot: Suosittelemme käyttämään laajennettuja liidikonversioita. Niiden avulla voit parantaa liidien laatua tuomalla tilillesi tarkkaa konversiodataa offline-tapahtumista. Tämän jälkeen kampanjat voidaan optimoida automaation avulla. Lue lisää laajennetuista liidikonversioista ja muista offline-konversioiden tuontitavoista.

Mainosaineisto

• Mainosaineiston päivittäminen: Mainosaineisto on tehokkain työkalusi, jonka avulla saat tuloksia ja voit muokata kampanjaa uusien tuotteiden tai tarjousten mainostamista varten. Saat parhaat tulokset, kun lisäät erottuvaa sisältöä ja päivität sitä usein.
  • Elementit yleisösignaaleille: Lisää toinen sisältöryhmä, jos haluat räätälöidä mainoksia eri yleisölle. Saatat huomata, että yleisösignaalit eivät rajoita kohdistusta ja että elementtiryhmän mainokset näkyvät myös yleisön ulkopuolella. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi varmista, että tarjoat ainutlaatuista sisältöä, joka aktivoi yleisöjäsi, ja liitä sisällöt oikeisiin yleisösignaaleihin.
  • Lisää enemmän elementtejä: Jotta tavoitat uusia asiakkaita, suosittelemme lisäämään uusia elementtejä tai päivittämään nykyisiä elementtejä, kun markkinointiviestisi kehittyy. Mitä enemmän elementtejä ryhmässä on, sitä enemmän erilaisia mainosmuotoja eri kanaviin ja erilaisille käyttäjille voidaan luoda.

Liidilomake

• Tiedot: Pyydä vain sellaisia tietoja, jotka todella tarvitset. Jos kysymyksiä on liikaa, käyttäjät eivät välttämättä halua täyttää lomaketta loppuun, mikä nostaa hankintakohtaista hintaa.
  • Toimintakehotus: Toimintakehotuksen tulisi ohjata käyttäjät verkkosivustolle täyttämään lomake tai pyytää heitä täyttämään lomake suoraan mainoksesta (Discovery-, YouTube- tai Hakulaajennus-mainos).
  • Kysymykset: Käytä liidilomakkeissa tarkkoja kysymyksiä ja lisää niihin haastetta (kuten reCAPTCHA). Jos käytät Googlen liidilomaketta, valitse tarkentavia kysymyksiä, jotta liidistä tulee laadukkaampi jo ennen lomakkeen lähettämistä.
Huom. Tämä auttaa parantamaan liidien laatua, mutta liidikohtainen hinta voi nousta.

Raportointi

• Mainoksen vahvuus: Näet mainoksen vahvuuden klikkaamalla vasemman sivuvalikon avattavasta Kampanja-valikosta Mainokset ja tarkistamalla sitten Mainoksen vahvuus ‑sarakkeen. Mittarin asteikko on Heikko–Erinomainen. Selvitä Mainoksen vahvuus ‑indikaattorin avulla, onko elementtiryhmällä mahdollisuus menestyä.

Yleisösignaalit

• Yleisösignaali: Maksimitulokset-kampanja perustuu Googlen tekoälyyn. Käytä sopivia yleisölistoja signaaleina Googlen tekoälyn nopeuttamiseksi ja tehosta näin kampanjasi tuloksia. Käytä signaaleina uudelleenmarkkinointilistoja, omia ostoaikeissa olevia segmenttejä, asiakaskohdistussegmenttejä ja samantyyppisiä segmenttejä.
  • Nykyiset liidit: Käytä nykyisiä liidejä ja tehosta automaatiota käyttämällä asiakaskohdistusta ja ensimmäisen osapuolen yleisödataa. Nämä luettelot antavat Googlen tekoälylle vahvan signaalin siitä, keitä nykyiset asiakkaasi ovat ja miten voit tavoittaa heidät samantyyppisten asiakkaiden avulla. Asiakaskohdistuslistojen avulla voit myös automaattisesti luoda samantyyppisiä yleisöjä ja löytää niiden perusteella nykyisiä vastaavia asiakkaita.