Optimeringstips til Maksimal effektivitet til generering af kundeemner

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" bruger Googles AI til at hjælpe dig med at opnå flere konverteringer og skabe større værdi for din virksomhed via budgivning, målretning, annoncemateriale og tilskrivning. De er udviklet med henblik på at give optimale resultater for en lang række marketingmål og mediekanaler. Vi anbefaler derfor, at du bruger følgende tips til konfigurationen af dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet", så du kan generere flere kundeemner og opnå de bedst mulige resultater.

I denne artikel kan du læse om optimale løsninger til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" til generering af kundeemner.

Du kan få flere optimale løsninger her:

Opret din kampagne

• Kampagnevarighed: Kør kampagner i mindst 6 uger for at give Googles AI mulighed for at udvikle sig og indhente tilstrækkelige data til, at du kan sammenligne effektiviteten.
  • Valg af konverteringsmål: Brug konverteringsmål til generering af kundeemner, f.eks. "Kontakter", "Indsend kundeformularer", "Book en aftale", "Tilmeld dig", "Anmod om et tilbud", "Importerede kundeemner" og "Kvalificerede kundeemner" eller "Kundeemner, der har foretaget en konvertering" for at beskytte dig bedre mod ugyldig aktivitet. Dine konverteringsmål er et af de signaler, vi bruger til at forbedre vores forebyggelsessystemer.

Budgivning og automatisering

• Værdibaseret budgivning: Hvis du sporer værdier for kundeemner, skal du bruge værdibaserede budstrategier til at værdisætte offline- og onlinekonverteringer korrekt og til at maksimere værdien af kundeemner.
    • Maksimér konverteringsværdi genererer så stor konverteringsværdi som muligt inden for dit budget.
    • Maksimér konverteringsværdi med mål-ROAS genererer den højeste konverteringsværdi og bevarer et mål for annonceafkast (tROAS, target return on ad spend). Vi anbefaler, at du bruger denne budstrategi, når du har haft mindst 15 konverteringer inden for de seneste 30 dage.
Bemærk! Når du bruger OCI, skal du sørge for at importere konverteringer med tildelte værdier og bruge mål-ROAS i overensstemmelse hermed.
  • Konverteringsbaseret budgivning: Hvis du værdisætter kundeemner lige meget, kan du bruge konverteringsbaseret Smart Bidding til at maksimere antallet af kundeemner.
    • Maksimér antal konverteringer genererer så mange konverteringer som muligt inden for dit angivne budget.
    • Maksimér antal konverteringer med mål sikrer dig så mange konverteringer som muligt inden for en mål-CPA.
  • Angivelse af mål: Hvis du bruger budstrategierne Maksimér antal konverteringer eller Mål-CPA (tCPA, target cost-per-action), skal du vælge den konverteringshandling, der er længst ned ad tragten, og som har en tilstrækkelig hyppighed, f.eks. kvalificerede eller konverterede kundeemner. Angiv derefter målprisen pr. handling til en værdi, der er tæt på eller lig med det højeste beløb, du er villig til at betale for et kundeemne af denne type. Markér den konvertering, du opretter for dit primære mål, som "Primær" og andre kundeemnekonverteringer (mål) som "Kun observation".
  • Regler for konverteringsværdi: Med regler for konverteringsværdi kan du bedre udtrykke værdien af konverteringer alt efter relationen til din virksomhed. De giver dig også mulighed for at justere værdier for konverteringshændelser baseret på betingelser som geografisk lokation, enhed og målgrupper i forbindelse med auktionsbudgivning i realtid.
  • Udvidede konverteringer for kundeemner: Vi anbefaler, at du bruger udvidede konverteringer for kundeemner. Udvidede konverteringer for kundeemner hjælper med at forbedre kvaliteten af kundeemner ved at importere nøjagtige konverteringsdata fra offlinehændelser på din konto, som derefter kan bruges til at optimere dine kampagner via automatisering. Få flere oplysninger om udvidede konverteringer for kundeemner og vores andre løsninger til import af offlinekonverteringer.

Annoncemateriale

• Opdatering af annoncemateriale: Annoncematerialet er det mest effektive værktøj, når du vil øge effektiviteten, og det giver dig mulighed for at tilpasse kampagnen med nye produkter eller tilbud. Du kan opnå de bedste resultater ved at skabe unikt indhold og opdatere ofte.
  • Aktiver til målgruppesignaler: Tilføj en anden aktivgruppe, hvis du vil skræddersy annoncerne til en anden målgruppe. Du vil muligvis bemærke, at målgruppesignaler ikke begrænser målretning, og at aktivgruppen vises uden for målgruppen. Du opnår de bedste resultater ved at tilbyde unikt indhold, der engagerer dine målgrupper og knytter aktiver til de rigtige målgruppesignaler.
  • Tilføj flere aktiver: Hvis du vil blive ved med at tiltrække nye brugere, anbefaler vi, at du tilføjer nye aktiver eller opdaterer dine eksisterende aktiver, efterhånden som dit marketingbudskab udvikler sig. Flere aktiver betyder flere potentielle annonceformater, der kan oprettes for forskellige kanaler og brugere.

Kundeformular

• Oplysninger: Anmod kun om strengt nødvendige oplysninger. Hvis du stiller flere spørgsmål, reduceres fuldførelsesraten, og det betyder, at du øger CPA.
  • CTA: Opfordringen til handling (CTA, call to action) skal enten føre brugerne til websitet, så de kan udfylde formularen, eller den skal bede brugerne om at udfylde formularen direkte fra annonceformatet (Discovery, YouTube eller udvidelse til Søgning).
  • Spørgsmål: Brug kvalificerede spørgsmål og kontrolforanstaltninger (f.eks. reCAPTCHA) i kundeformularer. Hvis du bruger en Google-kundeformular, skal du vælge kvalificerede spørgsmål for at kvalificere dit kundeemne yderligere, inden vedkommende indsender formularen.
Bemærk! Dette kan medvirke til at forbedre kvaliteten af efterfølgende kundeemner, men kan også medføre en højere pris pr. kundeemne (CPL, cost per lead).

Rapportering

• Annoncekvalitet: Du kan finde annoncekvaliteten ved at klikke på Annoncer på rullemenuen "Kampagne" på sidemenuen til venstre og derefter gennemgå kolonnen "Annoncekvalitet". Denne metric spænder fra "Dårlig" til "Fremragende". Brug indikatoren "Annoncekvalitet" til at afgøre, om en aktivgruppe er konfigureret optimalt.

Målgruppesignaler

• Målgruppesignal: Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" er baseret på Googles AI. Brug relevante målgruppelister som signaler for at gøre det hurtigere for Googles AI at opgradere og forbedre din kampagnes resultater. Brug remarketinglister, tilpasset søgehensigt, Kundematch og tilsvarende målgrupper som signaler.
  • Eksisterende kundeemner: Brug eksisterende kundeemner, og optimer automatiseringen hurtigere med Kundematch og førstepartsmålgruppedata. Disse lister giver algoritmen et stærkt signal om, hvem dine nuværende kunder er, og hvordan de kan nå ud til dem og tilsvarende kunder. Du kan også bruge Kundematch-lister til automatisk at oprette tilsvarende målgrupper for at finde kunder, der minder om dine nuværende kunder.