Optimeringstips til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" til onlinesalg (ikke-Shopping)

Maksimal effektivitet bruger Googles AI til at hjælpe dig med at skabe vækst i antallet af konverteringer og værdi via budgivning, målretning, annoncemateriale og tilskrivning. Det er designet til at give resultater for en lang række marketingmål og mediekanaler. Vi anbefaler derfor, at du benytter følgende tips til konfigurationen af dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" til onlinesalg (ikke shopping).

I denne artikel kan du læse om optimale løsninger for kampagner af typen "Maksimal effektivitet" til onlinesalg (ikke Shopping).

Få flere optimale løsninger ved at gennemgå:

Opret din kampagne

• Kampagnevarighed: Kør kampagner i mindst 6 uger for at give Googles AI tid til at udvide og organisere nok data til at sammenligne effektiviteten.
  • Målgruppesignal: Maksimal effektivitet leveres af Google AI. Brug relevante målgruppelister som signaler for at fremskynde Googles AI og hjælpe med at forbedre din kampagnes resultater. Brug remarketinglister, tilpasset søgehensigt, Kundematch og tilsvarende segmenter som signaler.
Som annonceret den 1. november 2022 overflyttes Tilsvarende målgrupper til mere holdbare løsninger. Ændringer, der blev påbegyndt den 1. maj 2023, og som har indflydelse på, hvordan tilsvarende segmenter bruges i Google Ads. Få flere oplysninger om ændringerne af målretning efter målgruppe.
  • Aktiver: Brug så mange aktiver som muligt. Tilføj mindst 20 tekstaktiver (15 overskrifter, 5 beskrivelser), mindst 7 billedaktiver (3 billeder i liggende format, 3 kvadratiske billeder og 1 billede i stående format) og mindst 1 videoaktiv (enten dit eget eller et oprettet ved hjælp af videoen) værktøj under kampagnekonfigurationen) til din aktivgruppe. Få flere oplysninger om, hvordan du opbygger en aktivgruppe.
  • Aktivgruppe: Opdel aktivgrupper efter indholdskategori/tema/sprog eller målgruppe – du kan have flere i samme kampagne

Annoncemateriale

• Annoncemateriale af høj kvalitet: Annoncematerialet er det mest effektive værktøj, når du vil øge effektiviteten, og det giver dig mulighed for at tilpasse kampagnen med nye produkter eller tilbud. Du kan opnå de bedste resultater ved at skabe unikt indhold.
  • Opdater annoncematerialet strategisk: Annoncematerialet er det mest effektive værktøj, når du vil øge effektiviteten, og det giver dig mulighed for at tilpasse dine annoncer til relevante målgrupper.
    • Tålmodighed sikrer størst mulig effektivitet: Giv dine aktiver en chance for at øge deres effektivitet – giv dem 3-4 uger, hvor effektiviteten og indsigten skal udvikles, før du optimerer dit komponentkomponent i annoncematerialet.
    • Lavtydende aktiver: En god tommelfingerregel er at tjekke dine aktivers bedømmelser 1 gang i kvartalet for at opdatere specifikke, forældede eller "dårlige" aktiver efter behov. Bemærk! Du kan udskifte "Lav" aktiver efter 3-4 uger, men vær opmærksom på, at hyppige ændringer kan medføre udsving i effektiviteten.
    • Weekendudsalg: For weekendudsalg skal du starte kampagnen 2-3 uger i forvejen og derefter opdatere dit annoncemateriale ofte, så det skifter fra mere generisk annoncemateriale om butikken til specifikt salgsorienteret annoncemateriale. Denne strategi giver dig mulighed for at lave tidsbaserede promoveringer, uden at det går ud over effektiviteten.
  • Visuel beholdning: Kunderne bruger visuelle kilder online til at få inspiration til, hvad de skal købe. Brug din beholdning af billeder, når du målretter mod nye kunder.

Rapportering

• Annoncekvalitet: Du kan finde annoncekvaliteten ved at klikke på Annoncer på rullemenuen "Kampagne" i sidemenuen til venstre og derefter gennemgå kolonnen "Annoncekvalitet". Denne metric spænder fra "Dårlig" til "Fremragende". Brug indikatoren "Annoncekvalitet" til at afgøre, om en aktivgruppe er konfigureret optimalt.